Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim,devcata,slecny a pani
Pridejte se,a spolecne vse probereme..nechci v tom byt sama ![]()
Momentálně se teda nesnažíme ale třeba tě povzbudí to že sjem vždycky s clostíkem otěhotněla
. ne teda hned ale vždycky se povedlo, já k tomu brala ještě utrogestan
Simča19 píše:
Zdravim,devcata,slecny a paniPridejte se,a spolecne vse probereme..nechci v tom byt sama
Děkuji ženy
Já už tomu moc nedávám, už jsem se konečně přestala pozorovat
tak pokazdy??
hi hi, a to je kolikrat? Já mám akorat clostilbegyt a kyselinu listovou… no doufam ze uz tenhle mesic to vyjde, protoze bych nerada dostala treba cystu z toho clostilu… Taky mi dr pichal ve ctvrtek pregnyl…auuu bolela prdelka, tak snad to k necemu bude, jinak dekuji
a at Vam clostikove deticky delaji jen samou radost ![]()
Tak já poprvé 6 cyklů, jenže pak díky lékaři potrat
3× revize a 1 laparo takže docela psycho. Pak jsem změnila doktora a po 6 cyklech zase těhu a vše ok a pak asi po 4 cyklech opět těhu ale pak test začal slábnout a nakonec přišla MS takže bez revize, další měsíc ani ovu nebyla a ten další se povedlo, těhu byl horor ale vše dopadlo dobře
, ale měla jsem i tu cystu. Naštěstí mě vždycky stačil clostík a utroš ![]()
Ahoj, jsem tu prvne a rovnou bych se chtela zeptat…:) mam za sebou prvni „davku“ Clostilbegytu a docela se mi po nem sesypala psychika…
ma nekdo podobne zkusenosti?
Diky za odpoved.
Ahoj Taniku,
já jsem dobrala třetí balení a pokaždé jsem byla taky lehce labilní a měla depku. Zkus myslet na to, že je to jen dočasné
(aspoň u mě to tak je)a vysvětli partnerovi, aby Tě na těch pár dnů bral s rezervou. Drž se
.
Kiwík
kiwík píše:
Ahoj Taniku,
já jsem dobrala třetí balení a pokaždé jsem byla taky lehce labilní a měla depku. Zkus myslet na to, že je to jen dočasné
(aspoň u mě to tak je)a vysvětli partnerovi, aby Tě na těch pár dnů bral s rezervou. Drž se.
Kiwík
Ahojky Kiwiku, diky moc za odpoved, byla jsem z toho hodne nervozni… A partner mozna jeste vic…
Ale jsem rada, ze v tom nejsem sama… Jinak u nas se doktori tvarili, ze by to melo byt skoro na jistotu… jakoze dalsi uzivani snad ani nebude treba… ![]()
Taniku,ja po nem byla taky takova,,na pest''
ale to jen ten prvni mesic,ted jsem mela 2. vse mam v poradku,i sliznici,ktera se po uzivani zmensuje,ale je to individualni…preji brzke 2 carecky ![]()
Simča19 píše:
Taniku,ja po nem byla taky takova,,na pest''ale to jen ten prvni mesic,ted jsem mela 2. vse mam v poradku,i sliznici,ktera se po uzivani zmensuje,ale je to individualni…preji brzke 2 carecky
Simco, diky za careckove praniii:))) ![]()
Simča19 píše:
Je,nemas vubec za coa kdy budes testovat?
testovat?? nevim, mam z toho uplne hruzu, ze to zase nevyjde…
po Pregnylu jsme se tulili vcera vecer, dnes rano, 36hodinovy termin jsme splnili na jednicku.. ![]()
No sikulky jste! ja mam z toho taky vitr
ale vam to vyjde,budu drzet palce!!!
Simča19 píše:
No sikulky jste! ja mam z toho taky vitrale vam to vyjde,budu drzet palce!!!
Simco, po jak vubec dlouhy dobe se tam vubec neco ukaze? ja si dycky test delala jen tak nahodne… ted vsechno dostava nejaky zvlastni rad, kdy se co ma a nema delat… ![]()