Hlen před MS - možné těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5370
7.12.11 08:41

Tady je dobrej odkaz:http://www.pohlaviditete.cz/…ji-spocitat/

a jak jsme si myslela hlen je u ovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
7.12.11 09:00

Tak,že já dle toho odkazu odpovídám na ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
7.12.11 16:33

Ahoj ženy :mavam:
Tak jsem si dnes odpoledne koupila FORTEL MIDSTREAM vysoce cytlivý těhotenský test! Zítra ráno jdu na to… a jestli NIC tak …tak …tak budu holt čekat dál nooo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
7.12.11 16:46
Cmochy píše:
Tak jsem si dnes odpoledne koupila FORTEL MIDSTREAM vysoce cytlivý těhotenský test! Zítra ráno jdu na to… a jestli NIC tak …tak …tak budu holt čekat dál nooo… :zed:

a jak je moc citlivý??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
7.12.11 16:47

Tak držím pěstičky…hned písni zprávičku co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
7.12.11 16:52
vladdka píše:
Cmochy píše:
Tak jsem si dnes odpoledne koupila FORTEL MIDSTREAM vysoce cytlivý těhotenský test! Zítra ráno jdu na to… a jestli NIC tak …tak …tak budu holt čekat dál nooo… :zed:
a jak je moc citlivý??

Jooo tak to já nevííím - píšou akorát že těhu rozezná od koncentrace 10mlU/ml hormonu HCg již 2-3 dny od momentu kdy se začne zvyšovat jeho hladina. A že test lze provést již po sedmi dnech od data pohl. styku. No a pak nějaký povídání o tom, že má senzitivitu vyšší než 99% a bláá, bláá, bláá… no asi tak jako každej test, ale o tomhle mi řekla lékárnice, že je prostě hodně cytlivej tak jsem ho brala… 2ks za 80,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
7.12.11 17:02
Cmochy píše:
vladdka píše:
Cmochy píše:
a jak je moc citlivý??
Jooo tak to já nevííím - píšou akorát že těhu rozezná od koncentrace 10mlU/ml hormonu HCg již 2-3 dny od momentu kdy se začne zvyšovat jeho hladina. A že test lze provést již po sedmi dnech od data pohl. styku. No a pak nějaký povídání o tom, že má senzitivitu vyšší než 99% a bláá, bláá, bláá… no asi tak jako každej test, ale o tomhle mi řekla lékárnice, že je prostě hodně cytlivej tak jsem ho brala… 2ks za 80,–

ahaaa, tak doufam , že tam budeš mít zítra // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
7.12.11 19:57

Taky držím pěstičky :palec: :palec: :palec:

Vladi ty si to dostala že tam máš metřík 1DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
8.12.11 07:53

Ahojte holky,
myslíte,že je možný,že bych při ovulaci mohla špinit?jsem dneska 13den od MS teplota 37,2st a na záchodě jsem trochu špinila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
8.12.11 10:55

Tak holky, dneska ráno na testu DUCH!!!

Hlavně mi ještě negratulujte, jen to pididušík a navíc by to stále mohla být jen ta cysta (prý duchy občas udělá) Uvidím v sobotu ráno zda-li duch bude sílit, pokud ano, jsme na dobré cestě…takže: HLAVNĚ NEZAKŘIKNOUT!!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
8.12.11 10:56
Olčík píše:
Ahojte holky,
myslíte,že je možný,že bych při ovulaci mohla špinit?jsem dneska 13den od MS teplota 37,2st a na záchodě jsem trochu špinila…

Já myslím, že bys špinit klidně mohla… nijak bych se tím nestresovala… ale odborník nejsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
8.12.11 12:42

Určo bude sílit držím pěstičkyyy.jako trošku chviličkama špinim,ale nic hroznýho.

Vladííí a jak si na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
8.12.11 13:21

Cmochy hod nám fotečku testíku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
8.12.11 13:28

Určitě, dneska bude… mám ji doma ve foťáku, vyfotila jsem testík hned ráno aby mi čárka do odpoledne náááhodou někam nezmizela! :mrgreen:
Doufám jen, že mi nebude stávkovat PC jako včera!!! :pocitac:
Chtěla jsem sem hodit již ten včerejší, ale nešlo mi to sem vůbec vložit…ani příspěvek!!! :pocitac:
Tak snad to dneska půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
8.12.11 13:32

Super už se těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...