Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady je dobrej odkaz:http://www.pohlaviditete.cz/…ji-spocitat/
a jak jsme si myslela hlen je u ovu…
Ahoj ženy ![]()
Tak jsem si dnes odpoledne koupila FORTEL MIDSTREAM vysoce cytlivý těhotenský test! Zítra ráno jdu na to… a jestli NIC tak …tak …tak budu holt čekat dál nooo… ![]()
Cmochy píše:
Ahoj ženy
Tak jsem si dnes odpoledne koupila FORTEL MIDSTREAM vysoce cytlivý těhotenský test! Zítra ráno jdu na to… a jestli NIC tak …tak …tak budu holt čekat dál nooo…
a jak je moc citlivý??
vladdka píše:Cmochy píše:a jak je moc citlivý??
Ahoj ženy
Tak jsem si dnes odpoledne koupila FORTEL MIDSTREAM vysoce cytlivý těhotenský test! Zítra ráno jdu na to… a jestli NIC tak …tak …tak budu holt čekat dál nooo…
Jooo tak to já nevííím - píšou akorát že těhu rozezná od koncentrace 10mlU/ml hormonu HCg již 2-3 dny od momentu kdy se začne zvyšovat jeho hladina. A že test lze provést již po sedmi dnech od data pohl. styku. No a pak nějaký povídání o tom, že má senzitivitu vyšší než 99% a bláá, bláá, bláá… no asi tak jako každej test, ale o tomhle mi řekla lékárnice, že je prostě hodně cytlivej tak jsem ho brala… 2ks za 80,–
Cmochy píše:vladdka píše:Jooo tak to já nevííím - píšou akorát že těhu rozezná od koncentrace 10mlU/ml hormonu HCg již 2-3 dny od momentu kdy se začne zvyšovat jeho hladina. A že test lze provést již po sedmi dnech od data pohl. styku. No a pak nějaký povídání o tom, že má senzitivitu vyšší než 99% a bláá, bláá, bláá… no asi tak jako každej test, ale o tomhle mi řekla lékárnice, že je prostě hodně cytlivej tak jsem ho brala… 2ks za 80,–Cmochy píše:a jak je moc citlivý??
Ahoj ženy
ahaaa, tak doufam , že tam budeš mít zítra // ![]()
Taky držím pěstičky
![]()
Vladi ty si to dostala že tam máš metřík 1DC?
Ahojte holky,
myslíte,že je možný,že bych při ovulaci mohla špinit?jsem dneska 13den od MS teplota 37,2st a na záchodě jsem trochu špinila…
Tak holky, dneska ráno na testu DUCH!!!
Hlavně mi ještě negratulujte, jen to pididušík a navíc by to stále mohla být jen ta cysta (prý duchy občas udělá) Uvidím v sobotu ráno zda-li duch bude sílit, pokud ano, jsme na dobré cestě…takže: HLAVNĚ NEZAKŘIKNOUT!!! ![]()
Olčík píše:
Ahojte holky,
myslíte,že je možný,že bych při ovulaci mohla špinit?jsem dneska 13den od MS teplota 37,2st a na záchodě jsem trochu špinila…
Já myslím, že bys špinit klidně mohla… nijak bych se tím nestresovala… ale odborník nejsem ![]()
Určo bude sílit držím pěstičkyyy.jako trošku chviličkama špinim,ale nic hroznýho.
Vladííí a jak si na tom ty?
Určitě, dneska bude… mám ji doma ve foťáku, vyfotila jsem testík hned ráno aby mi čárka do odpoledne náááhodou někam nezmizela! ![]()
Doufám jen, že mi nebude stávkovat PC jako včera!!! ![]()
Chtěla jsem sem hodit již ten včerejší, ale nešlo mi to sem vůbec vložit…ani příspěvek!!! ![]()
Tak snad to dneska půjde…