Hlen před MS - možné těhotenství?

4
4.12.11 10:57

Hlen před MS - Možné těhu?

Hezké dopoledne přeji,

Chtěla bych poprosit o názor zkušenějších z Vás. Dnes jsem 27 DC. MS zpravidla při HA jsem měla po 28 -29 dnech. První měsic jsem bez HA a během období plodných dnů, jsme se s přítelem :hug: . Očekávám tedy zítra nebo pozítří MS. Čípek pozoruji teprve první měsíc, ale ted před MS mám na něm bílý hlen a poslední dva dny najdu trochu i na spodním prádle, nezapáchá, je bílý až krémový, ale ne ve velkém množství. Čípek stále tvrý. Je možné že by se mohlo jednat o těhu, nebo spíše měla to tak některá z Vás a objevila na testu //?

Děkuji za odpověď :srdce:

Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7674
4.12.11 11:38

Hlen ,který popisuješ je klasický neplodný hlen!!!Pokud myslíš,že jsi těhu,tak si udělej test,ale ze zkušenosti vím,že první cykly po vysazení HA jsou dost zmatené než se urovná hladina hormonů,lítá tak zj. např. pravidelnost příchodu MS,délky cyklů,i ovulace!Ovšem těhotenství se nevylučuje ;) !První bych ovšem doporučovala vychytat vůbec ovulaci!Např. měřením bazální teploty,ovulačními testy,sledovat hlen apod.,nikde není psáno,že ovulka musí být uprostřed cyklu!U každé je to jiné!
Tak držím pěsti na brzké //!!!

:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
4.12.11 11:44
Conny píše:
Hlen ,který popisuješ je klasický neplodný hlen!!!Pokud myslíš,že jsi těhu,tak si udělej test,ale ze zkušenosti vím,že první cykly po vysazení HA jsou dost zmatené než se urovná hladina hormonů,lítá tak zj. např. pravidelnost příchodu MS,délky cyklů,i ovulace!Ovšem těhotenství se nevylučuje ;) !První bych ovšem doporučovala vychytat vůbec ovulaci!Např. měřením bazální teploty,ovulačními testy,sledovat hlen apod.,nikde není psáno,že ovulka musí být uprostřed cyklu!U každé je to jiné!
Tak držím pěsti na brzké //!!!:pankac: :pankac: :pankac:

Já jsem právě někde četla po diskuzích že když je hlen tak je to právě dobře :)..no tak uvidim, zkusim testnout :palec: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
4.12.11 11:45
Terezka1234 píše:
Conny píše:
Tak držím pěsti na brzké //!!!:pankac: :pankac: :pankac:
Já jsem právě někde četla po diskuzích že když je hlen tak je to právě dobře :)..no tak uvidim, zkusim testnout :palec: díky

Mám to totiž stejně jako Bobík :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
4.12.11 12:06

Dobře?Proč?
Je to normální fyziologický proces!V období od skončení ovulace do počátku menstruace je tento hlen - neplodný hlen,tudíž i neplodné období!Pokud dojde k otěhotnění,zůstane tento hlen po celou dobu těhotenství…
Nevím proč od toho odvozujete těhotenství,když ještě neproběhla MS???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
5.12.11 16:34

Já jak vysadila HA tak jsme byla okamžitě těhotná,tka,ž těhotenství určitě možné,poprvý sem brala HA skoro 5let…držím pěstičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
5.12.11 16:36
Olčík píše:
Já jak vysadila HA tak jsme byla okamžitě těhotná,tka,ž těhotenství určitě možné,poprvý sem brala HA skoro 5let…držím pěstičky…

ja dnes jeden den meškám MS ale test negativni.. :nevim: tak jeste musim pockat a kdyztak zajdu k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
5.12.11 16:41

Já měla u druhé dcery slabě pozitivní až po 10dnech vynechání MS,ty máš vysazený HA první měsíc?mě se po vysazení HA u prní dcery to upravilo ze 28dní na 32dní…tak,že sem to dostávala o 4dny později,teda jen jednou sem to dostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
5.12.11 16:43
Olčík píše:
Já měla u druhé dcery slabě pozitivní až po 10dnech vynechání MS,ty máš vysazený HA první měsíc?mě se po vysazení HA u prní dcery to upravilo ze 28dní na 32dní…tak,že sem to dostávala o 4dny později,teda jen jednou sem to dostala…

Já právě mám vysazeno první mesíc a cekam co to semnou udela. Dnes jsem to podle HA mela dostat, ale kdo vi, treba to jeste dostanu, coz bych nerada :(. Včera vecer me hodne bolel podbrisek, takze sem si rano myslela ze to stoprocentne mam, ale nic. A dnes popichování vajecniku citim..tak ja nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
5.12.11 16:49

Kup si ženský čaj gynastan,upravuje to cykly a hodně holkám to pomohlo k otěhotnění stojí do 40kč,já ho pila taky u obou těhu.Mě se to právě posunulo o ty 4dny,tak uvidíš.držím pěstičky…mě podbříšek bolel taky jako kdybych to měla dostat a pobolíval mě až asi do 4měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
5.12.11 16:50
Olčík píše:
Kup si ženský čaj gynastan,upravuje to cykly a hodně holkám to pomohlo k otěhotnění stojí do 40kč,já ho pila taky u obou těhu.Mě se to právě posunulo o ty 4dny,tak uvidíš.držím pěstičky…mě podbříšek bolel taky jako kdybych to měla dostat a pobolíval mě až asi do 4měsíce…

Děkuji za tip :palec: treba se zadarilo akorat me telo moc dlouho napíná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
5.12.11 16:51

Jj moc držím pěstičky byl by to krásný vánoční dárek… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
5.12.11 17:41
Terezka1234 píše:
Olčík píše:
ja dnes jeden den meškám MS ale test negativni.. :nevim: tak jeste musim pockat a kdyztak zajdu k doktorce

ja jsem taky měla dnes dostat MS a nic
a ani test nic..
měříš teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
5.12.11 17:45

Olčík
zkusím si ten čaj taky koupit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
5.12.11 17:47
vladdka píše:
Terezka1234 píše:
Olčík píše:
ja jsem taky měla dnes dostat MS a nic
a ani test nic..
měříš teplotu?

nemerim ..jen telesnou mám už par dni zvýšenou (coz je prý taky priznak, ale kdo ví) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí