Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky. Hledala jsem snažení od ledna, ale našla jen jednu skupinu, která není moc aktivní, tak snad se tady někdo najde. My už se snažíme od června 2011 a pořád nic ![]()
Ahoj, my se budem snažit od ledna znovu. Koncem října jsem byla na revizi pro zamlklé těhu a od ledna chcem začít se snažením:-)
Kačí01 koukám, že už toho máš za sebou dost. Budu držet pěsti ať se to povede:-) a už máš nějaké děti?
Ahoj ![]()
tak my až od února začneme - jinak se snažíme od roku 2010 a nic,ted je chlap od srpna na sl.cestě a vrací se až v unoru.
Ahoj,
můžu taky k vám? Začínáme se snažit teď od prosince. V srpnu jsem o miminko přišla v 8 tt. Tak snad se brzy zadaří. ![]()
Tak jsem ráda, že se tu něco děje.
Jen tak dál
Já už se teď přestanu hlídat, a prostě tomu nechám volný průběh a snad se to podaří.
Sachmet ahojky
. Já o mimi taky přišla, v říjnu, ale na revizi jsem díky bohu nemusela.
Renca127 píše:
nony ,vedle jsem myslela ze k nam nechce miminko
Aha, tak to jsem blbě pochopila. Už se mi kdysi stalo, že mě vyhazovali ze skupiny, tak už mám v sobě takový blok
![]()
Je fakt, že to pozorování se je na bednu, ale já teď zjišťuju, že na sobě plno ěvcí nepoznám. Nejhorší je, že jak se člověk hlídá, tak ty příznaky má v podstatě každý měsíc
Ale je pravda, že když sem v červnu otěhotněla, tak jse to nějak věděla, od začátku, i když sem si myslela, že to sou takový ty řeči, ale zase pokaždý je to asi jiný, tak teď už nemusim poznat zas nic. ![]()
já si taky říkala,že se nebudu hlídat ,ale nadalo mi to - pořád jsem se zkoumala a těch teatu co jsem nadělala - mazec..Tak doufám,že až manžel přijede,že do toho nevletím znova
Renca127 píše:
to nee,já se blbě vyjádřila jenom - promin
To je dobrý, nemusíš se omlouvat ![]()