Snažilky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
4.12.11 14:52

Dopadne to určitě dobře :kytka: Jedna moje kamarádka nemohla pořád otěhotnět, doktoři jí řekli, že nikdy sama neotěhotní, tak šla na umělé oplodnění a o mimiko přišla, pak měla mít pauzu a otěhotněla, vůbec to nechápe, prostě nikdy člověk neví. Je teď v 7. měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
4.12.11 16:47

Jedna holka si zas koupila auto, aby se jí tam vešlo dítě, postýlku, přebalovák, oblečky…aniž by to dítě měla. Je to už 3 roky a nic.

Přítel mi chtěl koupit k Vánocům šátek na mimi…mi to práskla kamarádka. Hned mu to zatrhla.

Pověrčivá nejsem, ale kdoví, jak to tam nahoře funguje :)

• Citovat
  • Upravit
253
5.12.11 11:56

Je to prostě nevyzpytatelný, kéž by se dalo na to moc nemyslet. :zed: Ale v těchhle věcech si už raděj nic neplánuju, pak je člověk akorát zklamanej. takže hlavně myslet pozitivně a ono to časem příde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.12.11 13:43

Ahoj holky,
mohla bych se k vám taky přidat? Začínám te´d nové snažení, tak si tom s někým taky ráda popvídám. Já už doma jedno dítě mám - je to náš malý zázrak a teď doufám v další takový.Tak snad mi to snažení s vámi tady půjde lépe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
5.12.11 15:11

PetraDubai Jasně, pojď mezi nás :kytka: Takže začínáte poprvé po mimi, co máte doma teď, nebo se snažíte dýl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.12.11 15:16

Nonynko, snažíme se už dýl,ale v červnu jsem měla zamlklé těhotenství a pak v srvnu 2 IVF a z toho bylo mimoděložní těhotenství v děložním rohu, takže te´d se začínáme snažit přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
5.12.11 15:25

Aha, tak to mě mrzí ! Ty jo, tolik toho najednou, to je hrozný. Je šíléné, jak má skoro každý druhý pár problémy mít mimi.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.12.11 17:04

ahoj holky, tak na kdy vám to v lednu vychází? to snažení?

• Citovat
  • Upravit
1920
5.12.11 17:12
Izz píše:
ahoj holky, tak na kdy vám to v lednu vychází? to snažení?

Ahojky. No mě to na ovu vychází už teď na prosinec kolem 16.12. ale a MS bych měla dostat na silvestra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
5.12.11 17:13

Jinak posílám fotku, jak jsem dnes v práci :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
5.12.11 17:57

jé nony ty jsi pěkná čertice :D

• Citovat
  • Upravit
3198
5.12.11 18:07
nonynka8 píše:
Jinak posílám fotku, jak jsem dnes v práci :mrgreen: :cert:

super fotka! :palec:
mě další ms vycházi na vánoce takže snažení někdy začátkem ledna:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
5.12.11 21:35

holky já už bych se taky chtěla snažit - musím vydržat :D

• Citovat
  • Upravit
253
5.12.11 21:37

Mně menstruace skončila před pár dny tak se te´d chceme snažit, zítra se mi vrací manžel. menstruaci bych měla dostat kolem Štědrýho dne, tak to by bylo vskutku pod stromek :) Kéž by, tak uvidíme. :D Je mi jasný, že kyž to nevyjde, tak budu zas hotová :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
5.12.11 21:46

Sachmet můžu se zeptat jak dlouho jsi porevizi? já mám taky ms dostat kolem štědrýho dne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí