Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dopadne to určitě dobře
Jedna moje kamarádka nemohla pořád otěhotnět, doktoři jí řekli, že nikdy sama neotěhotní, tak šla na umělé oplodnění a o mimiko přišla, pak měla mít pauzu a otěhotněla, vůbec to nechápe, prostě nikdy člověk neví. Je teď v 7. měsíci.
Jedna holka si zas koupila auto, aby se jí tam vešlo dítě, postýlku, přebalovák, oblečky…aniž by to dítě měla. Je to už 3 roky a nic.
Přítel mi chtěl koupit k Vánocům šátek na mimi…mi to práskla kamarádka. Hned mu to zatrhla.
Pověrčivá nejsem, ale kdoví, jak to tam nahoře funguje ![]()
Je to prostě nevyzpytatelný, kéž by se dalo na to moc nemyslet.
Ale v těchhle věcech si už raděj nic neplánuju, pak je člověk akorát zklamanej. takže hlavně myslet pozitivně a ono to časem příde ![]()
Ahoj holky,
mohla bych se k vám taky přidat? Začínám te´d nové snažení, tak si tom s někým taky ráda popvídám. Já už doma jedno dítě mám - je to náš malý zázrak a teď doufám v další takový.Tak snad mi to snažení s vámi tady půjde lépe. ![]()
PetraDubai Jasně, pojď mezi nás
Takže začínáte poprvé po mimi, co máte doma teď, nebo se snažíte dýl?
Nonynko, snažíme se už dýl,ale v červnu jsem měla zamlklé těhotenství a pak v srvnu 2 IVF a z toho bylo mimoděložní těhotenství v děložním rohu, takže te´d se začínáme snažit přirozeně.
Aha, tak to mě mrzí ! Ty jo, tolik toho najednou, to je hrozný. Je šíléné, jak má skoro každý druhý pár problémy mít mimi.. ![]()
Izz píše:
ahoj holky, tak na kdy vám to v lednu vychází? to snažení?
Ahojky. No mě to na ovu vychází už teď na prosinec kolem 16.12. ale a MS bych měla dostat na silvestra ![]()
nonynka8 píše:
Jinak posílám fotku, jak jsem dnes v práci![]()
super fotka! ![]()
mě další ms vycházi na vánoce takže snažení někdy začátkem ledna:-)
Mně menstruace skončila před pár dny tak se te´d chceme snažit, zítra se mi vrací manžel. menstruaci bych měla dostat kolem Štědrýho dne, tak to by bylo vskutku pod stromek
Kéž by, tak uvidíme.
Je mi jasný, že kyž to nevyjde, tak budu zas hotová ![]()
Sachmet můžu se zeptat jak dlouho jsi porevizi? já mám taky ms dostat kolem štědrýho dne:-)