Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska jsem byla na pravidelné kontrole na gyndě, tak je prý vše OK. Doktor říkal, že první 3 měsíce po vysazení HA je zvýšená šance otěhotnět… no tak se musíme začít pořádně činit, ať to nepromrháme ![]()
Ahoj holky,
muzu se k Vam pridat? Dlouho jsem tu procitala ruzne diskuze a porad odolavala…pak se mi podarilo otehotnet a ted v prosinci jsem o mimi v 6. tydnu prisla
Na revizi jsem nemusela, tak cekam, jak dopadly dnesni krevni testy, pockam na mrchu a pak hura do dalsiho snazeni!!! Je mi 29 a mam 2letou slecnu ![]()
paja88 píše:
Ahoj holky,
muzu se k Vam pridat? Dlouho jsem tu procitala ruzne diskuze a porad odolavala…pak se mi podarilo otehotnet a ted v prosinci jsem o mimi v 6. tydnu prislaNa revizi jsem nemusela, tak cekam, jak dopadly dnesni krevni testy, pockam na mrchu a pak hura do dalsiho snazeni!!! Je mi 29 a mam 2letou slecnu
Ahoj, to je mi moc líto:( a přidat se samozřejmě můžeš, vítej ![]()
Dobré ráno holčiny, potřebuji se poradit ![]()
Máte některá zkušenosti s nepravidelnou ovulací?? Já mám docela dlouhé cykly cca 35 dní, dle ovulačních testů byla ovulka minulý měsíc 20DC, dneska jsem 10DC a již třetí den mě docela intenzivně pobolívá podbřišek na pravé straně…připadne mi, že na ovulaci je ještě brzy???
Tento měsíc nic neměřím ani netestuju, hrozně mě to stresovalo, tuleníčko obden
počkat ještě pár dní, jestli bolest ustane, nebo naběhnout k lékaři? ![]()
Lenuscha píše:ahojky,já bych asi ještě počkala. . Záleží taky na tom,jestli tě ta bolest nějak omezuje,v tom případě bych asi zaběhla k MuDr.
Dobré ráno holčiny, potřebuji se poradit
Máte některá zkušenosti s nepravidelnou ovulací?? Já mám docela dlouhé cykly cca 35 dní, dle ovulačních testů byla ovulka minulý měsíc 20DC, dneska jsem 10DC a již třetí den mě docela intenzivně pobolívá podbřišek na pravé straně…připadne mi, že na ovulaci je ještě brzy???Tento měsíc nic neměřím ani netestuju, hrozně mě to stresovalo, tuleníčko obden
počkat ještě pár dní, jestli bolest ustane, nebo naběhnout k lékaři?
S tím ti neporadím, já jí mám jak hodinky, jen to nějak nefunguje. Ale s tím, jak to máš ty bych to ještě vypozorovala a pak šla k doktorovi.
Ahojte holky
My se od začátku prosince snažíme o druhý mimčo. V sobotu by měla být MS,ale doufám,že ne. V neděli bych si totiž dělala testík. Po poslední MS jsme začali na mimču pravidelně pracovat a od té doby je mi tak nějak divně,pobolívá mě hlava,v podbřišku(jako před MS),snadno se mi zvedá žaludek(jenže to může být taky z neustálýho žraní teď o Vánocích
)navíc mě bolí bradavky. To jsem nikdy nezažila(ani u prvního míma). TT jsem si dělala,ale asi bylo ještě brzo. Tak doufám,že to všechno bude víc,než jen sugesce
Když se nám nezadaří teď,tak od příštího měsíce asi začnu sledovat BT nebou koupím ovu testy.
jezinka86 píše:Jéé ,no tak to mi udělalo radost
Dneska jsem byla na pravidelné kontrole na gyndě, tak je prý vše OK. Doktor říkal, že první 3 měsíce po vysazení HA je zvýšená šance otěhotnět… no tak se musíme začít pořádně činit, ať to nepromrháme
Hmmmm…:) snad začnu brát na chvíli antikoncepci:) aby se zadařilo:) já už jí neberu 2roky ![]()
MisTer píše:A pořád se nedaří?
Hmmmm…:) snad začnu brát na chvíli antikoncepci:) aby se zadařilo:) já už jí neberu 2roky
Ahoj holky, tak já se k vám taky přidám, dobírám posledních 10 prášku HA a pak končím a začneme se snažit o naše první
Podařilo se někomu otěhotnět hned po vysazení?
Ahoj holky, můžu k vám? Postupně se přesouvám ze zářijových, říjnových a listopadových snažilek. Prosincové jsem vynechala
. Pořád se nějak nechce zadařit. Snažíme se o první. Ovu testy nedělám, ale měřím teplotu (podpis). Tenhle měsíc mě MS dost rozhodilo, asi to bylo i těma Vánocema, ale dost jsem si pobrečela.
Ahoj holky snazilky,chtela bych se k vam pripojit,zatim pouze anonimne. Uz jednoho 18mesicniho prdolu mame,ale uz premyslime nad druhym. S nadsenim,ze to vyslo hned na prvni pokus,slabounce pozitivni testy pred vanoceni. Ja nadsena jak.to oznamim manzelovi,3 tydny zpozdeni,to urcite muselo vyjit. Ale opak byl pravdou,zqcalo vecer spineni a druhy den se mrcha rozjela,ne ve velkym,rozhodne mivam menstruaci silnejsi. Ted by me stacil tampon na jeden den,ale.z hygien.duvodu to nejde. No ale je tu abasta. Jsem 4dc,nakoupim ovulacni testy,ktere budu zkouset poprve a treba to podari v lednu.
Carenka píše:
Ahoj holky, tak já se k vám taky přidám, dobírám posledních 10 prášku HA a pak končím a začneme se snažit o naše prvníPodařilo se někomu otěhotnět hned po vysazení?
Ahojky,u prvního se nám zadařilo okamžitě po vysazení HA.. Takže to není nemožné. Přeju hodně štěstí ![]()
Fialik Ahoj
Doufám, že se co nejdřív potkáme v nějaké diskuzi, kde budeme konečně probírat naše těhotenství, ne pokusy o ně!
Jsem ráda, že tě tu vidím. Neboj, já do nového roku vkládám velké naděje ![]()
Jinak mě je taky 25
a my se snažíme 7 měsíců…
Vítám ostatní snažilky! ![]()