Snažilky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
30.12.11 11:43

Lili- no právě taky jsem svojí porovnávala s tvojí já se vejš nedostanu uvidíme co tenhle měsíc. Jinak jsem se před chvíli objednala na gyndu na začátek února tak vše proberu s doktorem, sám mi řekl, že mám přijít dřív než po roce a uvidíme jak to bude vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.12.11 12:41

MisTer - určitě, já to měla stejně půl roku po vysazení antiko, až vlastně listopad byla první ovu a teď snad druhá po clostíku … ale taky se mi jinak teploty nedostaly vlastně nikdy předtím takhle nahoru … ale je fakt, že takovéhle grafy jsem taky viděla a mohly být těhotenské, dokonce jsem viděla těhu graf při teplotách 36,0 …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.12.11 15:27
nonynka8 píše:
Ahojky. Poslušně hlásím, že asi přichází MS, takže rok 2011 bude bez // :zed: Co si budeme povídat, zamrzelo mě to :( Ach jo. I tak vám všem snažilkám a budoucím těhulkám přeji krásný nový rok a ať se nám splní to největší přání, které máme!
Aspoň to můžu řádně zapít :mrgreen:Jinak vítám andrejku , je to k vzteku, že se potkáváme pořád v dalších snažilkách, co ? :mrgreen:

treba se pletes!!! a misto MS prijde //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
30.12.11 16:48

Ahoj holky,
Nony, to je teda blby, ale vis co, ja si rikam, uz aby bylo po Novym Roce, novy zacatek…urcite se brzo zadari, nezoufej!

Lilia, tak ze by???? :)
Jinak, my Sivestra slavime doma, pekne v klidu a uprimne, nevim, jestli vydrzim do pulnoci, mala my da vzdycky pres den zabrat, ze jsem vecer uplne hotova :lol:

Ted jsem 15. den a na ovu to nevypada ani omylem, mam strach, ze mi treba prvni cyklus vezme 40 dni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
30.12.11 17:53

Holky,
poradite mi? Chtela bych zkusit kontryhelovy caj, kdy se teda zacina pit? S prvnim dnem ms nebo muzu zacit klidne ted, kdyz vim, ze ovu jeste nebyla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3376
30.12.11 19:55
paja88 píše:
Holky,
poradite mi? Chtela bych zkusit kontryhelovy caj, kdy se teda zacina pit? S prvnim dnem ms nebo muzu zacit klidne ted, kdyz vim, ze ovu jeste nebyla???

Ahoj Pájo, já ho piju od 1 DC do OVU. Pak už by se prý neměl, protože pak může cyklus prodlužovat. Ale pokud ještě OVU nebyla, tak si myslím, že ho začít pít můžeš, i kdyby to mělo být jen na pár dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
30.12.11 20:57

Pajo přesně jak píše Jezinka, jen první den menstruace do OVU, taky ho piju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
30.12.11 21:01

Ahoj holky, přeju vám krásný s pohodový rok 2012 a ať ty // konečně vyjdou. Hlavně pevné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3376
31.12.11 17:45

Holky, taky Vám přeji veselého Silvestra a do nového ruku // na testu a pak zdravý spokojený miminko :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenuscha
31.12.11 17:55

Holčiny, také přeji jen to nej do nového roku a ať se nám splní mimo jiné to největší přání-//:)

• Citovat
  • Upravit
5203
31.12.11 17:56

Krasny Novy Rok holky, uz se tesim, az se budeme spolecne kochat // :D

Gabculindo, tak jak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
31.12.11 18:39

Vše nej a všem to naše jediné přání at se nám splní:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
1.1.12 07:59

Ahoj holky, přeji všem vse nejlepsi do nového roku. Hlavne zdravicko, štěstícko, lásku a ta naše největší vyplněna prani…
Já jsem si dělala prave test, protoze uz jsem 36DC a cykly mám 28 dni, ale je negativni, takže bych řekla, ze se mi to rozhodilo tím SP. A taky jsem poprvé pila kontryhel, tak na to mohl mít taky vliv :-/ strasne bych si ted přála, abych to dostala… Pokud ne, tak zitra volám na gyndu a objednam se na vyvolavacku třeba na středu. Uz to chci mít z krku a hupsnout na nove snažení ;-) mate nejaké osvědčené rady, jak mrsku rychleji přivolat?

• Citovat
  • Upravit
871
1.1.12 11:39

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Mám doma 3,5letou holčičku a snažíme se o sourozence … jen to už nějak moc dlouho trvá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
1.1.12 15:12

opět snažení po zamlkém těhotenství

Ahoj holky,
tak se tu rozkoukávám a znovu se připojuji ke snažení…V prosinci jsem prodělala zamlklé těhu a rovnou pod stromeček jsem dostala MS tak jsem nemusela na revizi… Za to jsem byla ráda..ani netušíte jak…No a už před koncem starého roku jsme na to s mužem vlítli..Tak snad to tentokrát výjde..Vzala jsem si nemocenskou, do práce rozhodně nespěchám a pokud mi výjde ještě i lékařka vstříc tak si jí ještě prodloužím… A třeba to výjde protentokrát..Je mi jednatřicet a miminko s mužem už moc chceme..:-)
Do Nového roku nám všem snažilkám přeju co nejvíce štěstí ..:-)
Ron2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital