Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak snad a vy budete u toho
Verim tomu, ze pristi rok se nam vsem zadari, citim to v kostech, musime si na to na Silvestra napit ( i za u tehule ;-0
jo jo..přesně tak… Já se napiju naposledy,pak se budu detoxikovat
,uklízet si tělo pro miminko.. Ale všeho s mírou.. Á propos,nevydržela jsem a udělala si další TT… Opět jen jedna /. Jsem s prominutím nas***á!!! Ale není všem dnům konec,sobota je „až“ za 2 dny..
prave, hlavne to ber tak, jak to je. Jeden zazrak uz doma mas, takze driv nebo pozdeji se zadari, ale verim, ze je jeste brzy a ty dve // tam v sobotu budou ![]()
Už si připadám praštěná,pořád si říkám,že dneska tam ty // budou… Snad máš pravdu a o víkendu se ze mě stane oficiálně šťastná těhulka… Děkuju za podporu ![]()
jezinka86 píše:Bublla píše:Ahoj, vítám tě
ahoj holky! rada bych se pridala k lednovym snazilkam… snazime se od srpna, zatim jsme tomu nechavali volny prubeh - zadne teploty, ani ovu testy a jine metody jsem nezkousela. Ale rikam si, ze bych mozna mela alespon vedet, kdy mam ovulaci, tak si v lednu koupim ovu testy a uvidime…Jinak ocekavam MS kolem 5 ledna, ted mam klasicky PMS - prsa, pichani v brisku, docela vyskocila i teplota,tak mozna „kamoska“ dorazi drive:(.Třeba mrcha už nepřijde…
nejspis prijde… ja ti nevim proc, ale mam pocit, ze az se to podari, tak to ucitim:))). Ted sice nejake ty „klasicke“ priznaky mam (kdybych si chtela neco namlouvat, tak mam co), ale citim, ze tehotenstvi to neni… Navic jsme se ani nejak moc v prosinci nesnazili, jen par krat, takze prosinec asi nic…
Tak to jsem pekne napnuta s tebou Gabculindo, je to jako super detektivka ![]()
Bublla : na tom taky neco je. Ja jsem to pokazde proste vedela, neco bylo zkratka jinak. Tentokrat jsem nemela vubec zadne priznaky, ani prsa, jen me podezrela casto palila zaha, coz se mi od minuleho tehotenstvi nestalo…kdyby to nahodou nevyslo, tak pristi mesic, mysli na to, ze treba muzes jeste delat veci, ktere jako tehu nemuzes…
Dobré ráno holky, chjo, manža si užívá volna a já v práci-to je k vzteku
co vy a plány na Silvestra? Vyrážíte někam?
Ahoj Lenuscho
Já trávím 1.Silvestr s novým přítelem,chceme být sami a užívat si sami sebe. Navíc syn bude mít hned druhý den 3.narozeniny,tak se budu až do večera plácat s dortem (ten zase dopadne
).. Každopádně doufám,že už je to poslední Silvestr ve třech
. No a co ty?
Lunuscha:jsme na tom stejně:) taky mám přítele doma, já teda naštěstí v půl 3 končím tak je to docela pohodička. My budeme pěkně odpočívat společně doma a něco dobrého na zobání připravím.
Ahojky. Poslušně hlásím, že asi přichází MS, takže rok 2011 bude bez //
Co si budeme povídat, zamrzelo mě to
Ach jo. I tak vám všem snažilkám a budoucím těhulkám přeji krásný nový rok a ať se nám splní to největší přání, které máme!
Aspoň to můžu řádně zapít ![]()
Jinak vítám andrejku , je to k vzteku, že se potkáváme pořád v dalších snažilkách, co ? ![]()
Ahoj Nony - a už jsi to dostala? třeba je to jen špinění!
Me dneska hezky vylezla teplotka, tak sna se bude drzet i dalsi ny nahore, a s tulenim 3 a 1 den pred ovu by to mohlo bejt docela dobry, teda doufááááám!!!! holky držte mi palečky … a kdyby ne, tak v lednu dalsi clostik … ![]()
nonynka8 píše:
Ahojky. Poslušně hlásím, že asi přichází MS, takže rok 2011 bude bez //Co si budeme povídat, zamrzelo mě to
Ach jo. I tak vám všem snažilkám a budoucím těhulkám přeji krásný nový rok a ať se nám splní to největší přání, které máme!
Aspoň to můžu řádně zapítJinak vítám andrejku , je to k vzteku, že se potkáváme pořád v dalších snažilkách, co ?
No co se dá dělat
v lednu to snad zvládneme
do února se mi nechce, to je moc krátký mesic
třeba mrcha nedojde, ale je lepsi se připravit na to, ze jo, pak to není tak velké zklamaní, ze?
já jsem ted na opačném břehu
doufám, ze mi mrcha do neděle dorazí ![]()
Lilia držim pěsti!!!!!!!!!!Nevím co je špatně ale u mě 5dní každý den v období ovu a stejně nic:(
MisTer - no já nevím, když jsem koukala na tu tvou BT, ty se vlastne nedostaneš řes nejvyšší teplotu po MS, to je zvláštní, když koukneš na mé grafy na FF, tak minulý měsíc byl první, kdy jsem měla teploty po ovu vyšší než před ovu, sice mi to pokaždé lítá, ale jak je ovu, tka se mi ustálí teplota na pár dní dole v podstatě na stejných stupních a pak to jde nahoru až na 37 … prijde mi zvlastni, že po MS mas 36,7 a po ovu ani to ne … ![]()
Gabčulinda píše:
Ahoj LenuschoJá trávím 1.Silvestr s novým přítelem,chceme být sami a užívat si sami sebe. Navíc syn bude mít hned druhý den 3.narozeniny,tak se budu až do večera plácat s dortem (ten zase dopadne
).. Každopádně doufám,že už je to poslední Silvestr ve třech
. No a co ty?
Ahojky, taky doma v klídku a pohodičce
manža dělá totiž i na Silvestra
takže pozvu asi ségru a švagrovu a uděláme si klidný večer, poklábosíme a dáme si něco dobrého
a budu uklidňovat zvířata…náš kocour i pes dostávají při ohňostrojích záchvaty strachu, to je vždycky zážitek!