Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,mám takoví do tas jsme 11 den po ketu ms zatím nikde vždy jinač jsme jí dostala 9 den.Říkala jsme si jak překonám 9.den mam velkou naději že budu tak jsme netrpělivě běžela a koupila těhu test mamatest a vyšel slabě tak jsem si říkal že je brzo a tak jsme testovala ještě 10.den a ten mě vyšel o něco silnější tak jsme se radovala ,že budu těhotná a dneska mě to zklamalo zase jsem ráno vstala běžela si udělat těhu test natěšená že tam dneska bude už něco víc vidět a zase duch a neni silnější mám strach že to těhu není nebo že je něco špatně už se mě ani nechce testovat mam strach že tam nic nenajdu nemáte někdo zkušenost?
Ahojík......na KETU jsme byla 2krát.....takže vydrž,testni zase až v úterý třeba,měla jsi dneska stejný test nebo jiný???
Kdy jdeš na krev??
Ale duch je nadějný ![]()
Ahoj já na ketu jsem taky po 2 mam toho taky trošku víc za sebou proto už se tak strašně bojím mam 2 inseminace teda 3 ale ta první byla uspěšná zní mám 5 holčičku
pak jsme chtěli sourozence a ten nám nějak pořád nejde už 2 roky přitom neni v nás nějaký velký problém krom ovulace.Tak jsme byla na 2 ivf taky nic.Vždy to dostanu 9 den po procesu tentokrát ne což mě dávalo velkou naději
.Ale asi s toho nic nebude dnes jsme 11 den mam do centra volat 14 den který teda mám i testovat pak mě řeknou termín krve.Ale všude tady čtu jak to už všem 10 den vyšlo jak tam mají dálnice tak si myslím že je něco špatně.
nevím zda ultroš,divina ,prednison nemužou ovlivnit test ?
Lepší dušík než čistá lilie! Neboj, věřím, že ti testík zesílí, třeba se jen HCG pomaleji vyplavuje, to určitě vyjde, přece tam ty slabé čárky nebudou pro nic za nic ![]()
Léky ti test neovlivní…
taky myslím,že to tam je
jen to jde pomaleji
holky díky za podporu zkusím to až v uterý dám vám vědět ,ale asi do té doby umřu na nervy a na zvědavost.Musím se něčím zaměstnat půjdu dělad vanoční cukroví a vyšurovat celí byt
to pomáhá aspoň když to nevíde budu mít na pečíno a uklizeno ![]()
Není nad domácí práce, taky jsem to tak praktikovala. Abych ani o volných chvilkách neuvažovala o tom, jak dlouho ještě musím čekat, chodila jsem po návštěvách, nebo návštěvy za mnou…a uteklo to, ano nevím jak ![]()
Můžu vám, prosím, vlézt do diskuze a zeptat se co je to KET? Ještě jsem to nikdy neslyšela…
díky