Ket a těhotenský test

201
3.12.11 08:27

Ket a těhotenský test

Ahoj holky,mám takoví do tas jsme 11 den po ketu ms zatím nikde vždy jinač jsme jí dostala 9 den.Říkala jsme si jak překonám 9.den mam velkou naději že budu tak jsme netrpělivě běžela a koupila těhu test mamatest a vyšel slabě tak jsem si říkal že je brzo a tak jsme testovala ještě 10.den a ten mě vyšel o něco silnější tak jsme se radovala ,že budu těhotná a dneska mě to zklamalo zase jsem ráno vstala běžela si udělat těhu test natěšená že tam dneska bude už něco víc vidět a zase duch a neni silnější mám strach že to těhu není nebo že je něco špatně už se mě ani nechce testovat mam strach že tam nic nenajdu nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65411
3.12.11 08:35

Ahojík......na KETU jsme byla 2krát.....takže vydrž,testni zase až v úterý třeba,měla jsi dneska stejný test nebo jiný???
Kdy jdeš na krev??
Ale duch je nadějný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.12.11 09:08

Ahoj já na ketu jsem taky po 2 mam toho taky trošku víc za sebou proto už se tak strašně bojím mam 2 inseminace teda 3 ale ta první byla uspěšná zní mám 5 holčičku
pak jsme chtěli sourozence a ten nám nějak pořád nejde už 2 roky přitom neni v nás nějaký velký problém krom ovulace.Tak jsme byla na 2 ivf taky nic.Vždy to dostanu 9 den po procesu tentokrát ne což mě dávalo velkou naději :srdce: .Ale asi s toho nic nebude dnes jsme 11 den mam do centra volat 14 den který teda mám i testovat pak mě řeknou termín krve.Ale všude tady čtu jak to už všem 10 den vyšlo jak tam mají dálnice tak si myslím že je něco špatně. :pocitac: nevím zda ultroš,divina ,prednison nemužou ovlivnit test ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
3.12.11 09:44

Lepší dušík než čistá lilie! Neboj, věřím, že ti testík zesílí, třeba se jen HCG pomaleji vyplavuje, to určitě vyjde, přece tam ty slabé čárky nebudou pro nic za nic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65411
3.12.11 10:23

Léky ti test neovlivní…
taky myslím,že to tam je :mrgreen: jen to jde pomaleji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.12.11 11:57

holky díky za podporu zkusím to až v uterý dám vám vědět ,ale asi do té doby umřu na nervy a na zvědavost.Musím se něčím zaměstnat půjdu dělad vanoční cukroví a vyšurovat celí byt :D to pomáhá aspoň když to nevíde budu mít na pečíno a uklizeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
3.12.11 12:42

Není nad domácí práce, taky jsem to tak praktikovala. Abych ani o volných chvilkách neuvažovala o tom, jak dlouho ještě musím čekat, chodila jsem po návštěvách, nebo návštěvy za mnou…a uteklo to, ano nevím jak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.12.11 14:26

Můžu vám, prosím, vlézt do diskuze a zeptat se co je to KET? Ještě jsem to nikdy neslyšela… :think: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
5.12.11 18:16

držím pěstičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie