Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já sem měla revizi v půlce srpna. byla sem v 8tt.Tak to budeme mít podobně
to určitě vyjde ![]()
Díky
Každopádně sem ráda, že sem se sem přihlásila, cítim se líp, když to mám s kým sdílet, nechci v sobě dusit nic negativního, prostě se stalo a začínáme znovu ![]()
je fakt,ze tady si clovek popovida i to co by neřekl chlapovi - třeba ten můj to nechápe ..on mi říká,ud to vyjde nebo ne a neřeší a já se užírám jak to pořád nejde
To mám stejný, oni to prostě neřeší tolik, nemyslí na to jako my. taky nemaj takovýhle hormony a necejtí všechno co my. Někdy jim teda fakt závidim ![]()
Kači01 píše:
Ahoj holky
Mě čeká snad v lednu už 5. pokus IVF
No ahojky..snažilko naše
![]()
Sachmet píše:
To mám stejný, oni to prostě neřeší tolik, nemyslí na to jako my. taky nemaj takovýhle hormony a necejtí všechno co my. Někdy jim teda fakt závidim
jo to máš pravdu . ![]()
No ten můj to řeší tak, že řekl Ano budeme mít miminko…a to je všechno. Neřeší kdy začneme, jak to podpořit, nic
Ale těší se ![]()
denisa 76 píše:Kači01 píše:No ahojky..snažilko naše
Ahoj holky
Mě čeká snad v lednu už 5. pokus IVF![]()
![]()
![]()
Ahoj denisko
![]()
Holky, ten můj to taky nijak moc neřeší. Ale je pravda, že jde na jakákoli vyšetření a zákrok bez řečí, samozřejmě ![]()
Kači01 píše:denisa 76 píše:Ahoj deniskoKači01 píše:No ahojky..snažilko naše
Ahoj holky
Mě čeká snad v lednu už 5. pokus IVF![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kde se ještě nepotkáme
![]()
Tak holky, když nám to v tom lednu vyjde, naroděj se nám v září…babí léto, procházky s kočárkem…a tu šerednou zimu s nima nehejblátkama můžeme bejt doma…a na jaře už budou víc vnímat, v létě se batolit na zahradě…
Izz Ale máš to krásně naplánované
Jééje, kdybys tak měla pravdu! ![]()
No to by bylo hezký
Já fakt závidim těm, co na to vlítnou a hned sou v tom. Přitom u nás doma to tak všichni maj, asi to je psychický, že na to myslim nebo nevim.
Sachmet to vyjde