Hleny po ránu

14075
5.12.17 07:13
@Anonymní píše:
Dobré ráno. Než se dostanu k dr.tak píšu sem jestli nemá někdo podobnou zkušenost. Už tak 8 měsíců mě trápí že mám po ránu hrozné hleny, trošku mě i pálí v krku, ale nemocná nejsem, vždy to vyplivu, napiji se a je to dobré, do toho mě každé ráno bolí žaludek. Jsem už po dvouch cisarech, poslední právě před 8 měsíci, ale myslím, že to není tím. Měl to také někdo tak? O co by mohlo jít? Děkuji a hezký čertovský den :lol: :kytka: :?

Zasla bych za obvodní, bude to nejspíš od žaludku. Já mám to samé, tak chápu jak je to obtěžující… Mám toho víc a zatím žádný závěr, tak bohužel víc neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
5.12.17 08:18

To spíš vypadá na poruchu autoimunity. Zkus si vzít večer Zodac nebo Xyzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
5.12.17 08:44

Ja mam to same celorocne. Zacalo to cca po prvnim porodu to jsem si myslela ze jsem nachlazena, pak zacali pylova sezona tak reakce na to, ale pak mi to prislo divne. Byla jsem u dr. Pak I na plicnim, orl, rtg a vysledek vse v poradku. Orl mi rekl ze je to tim ze ziji v meste, smogu. Ze mi muze dat silne leky na odhleneni ale ze je to svinstvo s ze stejne casem si telo zvykne a nebude na to reagovat, ze lepe si s tim naucit zit a kdyz budu hodne zahlenena prijit si pro lek. Ale obtezuje to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
5.12.17 09:05

Zatékají ti hleny z nosu do krku. Doporučuju vyplachovat konvičkou alespoň jednou denně. Zatím se toho vždy zbavíš tím vychrchláním, ale stačí být oslabená a bude z toho angína. Hleny se usadí v krku a vznikne zápal. Z toho tě asi i pobolívá ten krk. Pokud by ti vadila ta konvička na hygienu nosu, tak zkus alespoň vyplachovat mořskou vodou. Pořádně vyfrkat, aby nic nezatékalo a noc byl čistý. Ohromně se ti uleví. Dále striktně dodržovat pitný režim. Střídat bylinkové čaje. Nesladit ani medem. Maximálně glukopurem. Mám vyzkoušený Bactoral, bakterie do ústní dutiny, které jsou sice dražší, ale účinkují perfektně. Taky sleduj vlhkost prostředí, kde se vyskytuješ. V suchém vzduchu jsou sliznice podrážděné a produkují více hlenu.
Když si hygienu nosu zařadíš do každodenní péče o sebe, bude to 100% ok.
Ještě jsem taky vypozorovala, že po smaženém jídle, se tvoří hlen více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.12.17 12:49

Koukni na stravovani podle tradicni cinske mediciny. Pokud jis drazdive potraviny, telo se zacne,,ochlazovat,,, slezina slabnout a v tele se zacne tvorit hlen, na ruznych sliznicich. V nose, v zaludku, strevech, pochve… V hlebu se tvori bakterie, kvasinky, oslabuji organismus, zacarovany kruh. Nedavno jsem to resila se svym dr. Jsem takhke zahlenena asi 1,5r, posledni pul rok se to projevuje gyn zanety a celkovym oslabenim organismu.

• Citovat
  • Upravit
14075
8.12.17 14:27
@Anonymní píše:
@Kytičkaaa Určitě se tam chystám, měla jsem v těhotenství i štítnou žlázu a cukrovku. Cukrovku mám i po porodu jedno číslo vejs jak má být a musím na krev kvůli té žláze tak to tam řeknu. A co vám na to doktor dal? Co vám k tomu řekl? Já to mám vyloženě po ránu, místo slin hleny a hodně to jde z nosohltanu. Vůbec se mi nechce ale na sondu do žaludku :( :?

Také tu gastroskopii nemusím :-( chápu… asi to bude i špatná imunita :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast