Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Maminky nemáte nějakou radu, jak na bolest krční páteře, trapéz a hlavy. Obtěžuje mě to bohužel už každý den. Střídám ibalgin a paralen, ale moc to nezabírá. Rehabilitace nemůžu, jelikož nemám hlídání pro děti. Nahřívám si záda suchým teplem a mažu vším možným. Dostala jsem injekci na uvolnění svalů, ale ta pomohla na chvíli. Jsem už z toho zoufalá. Hrozně mě to obtěžuje
Me pomaha cviceni, i jen doma podle youtube.ana rehabky bych se taky nedostala.Jak cvicim pravidelne, tak jsem ok, jak necvicim tyden dva, je to zas zpet.Zkus si najit videa na krcni pater, ja hodne cvicim jogu zamerenou na tuhle oblast.Jo a jeste je dulezite i spravne drzeni tela a taky na cem spis-ja snesu jen uplne placaty polstar.
Bolesti zad po porodu jsem se zbavila cvicenim. Sehnat cviky cilene na tvuj problem a kazdy den je cvicit.
@wejuunkaa87 ahoj bolestmi krční páteře trpim už od 18ti před půl rokem jsem měla autonehodu a s tím bloklou páteř dr. mi napsala rehabku kde se zabývali tím krkem a stejně mi nepomohli. Někomu funguje cvičení ale málo kde ti ukážou to co pomáhá víc chtějí aby člověk přišel ještě za měsíc ale to už by bylo placené. Chce to dobrou matraci a když už mě to chytne tak mi pomáhá ibalgin krém.
Rozhodne bych toto resila na neurologii a s fyzio, ja na rehabky chodivala s malou v kocaru, vzdy se lze domluvit ![]()
Chodim k fyzio, nasla jsem takovou co me vezme uz v 7h rano. Uz to neslo, kazdy den od rana na ibalginu. Uvolnila hrudni a krcni pater a uz mam 2 mesice klid. Pred tim jsem taky zkousela automasaz na krcni pater a dalsi cviky. Jenze on vetsinou neni problem jen v krcni. Ja mela hnuta 3 zebra, od toho natazene ty upony. A to bych zadnym cvicenim neuvolnila.
Spis nez Paralen by Ti pomohl Quajacuran, krasne povoli svaly + k tomu doma setrne cvicit. Mela jsem zatuhly krk a trapezy a byla na neurologii, dr.mi prave poradila tento volne prodejny lek, plus jsem chodila na rhc. Ale myslim, ze je treba vytrvat s cvicenim porad a vyvarovat se treba zatezi a myslet na spravne drzeni tela, jinak za dva měsíce boli krk zas.
Ma tu nekdo prohnutou krcni pater misto dopredu tak dozadu? Me toje bylo zjisteno z rtg. Skoro kazdy den mam bolesti hlavy a krku vzadu. Co s tym dr rekla, ze me posle na rehabku, ale ted pry zatim ne