Hleny ve stolici-poraďte prosím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
551
23.4.06 22:33

Hleny ve stolici-poraďte prosím

Ahoj, máme měsíc a půl staré miminko a poslední dny mám pocit, že je nějak nervózní, pořád chce být u prsa, jinak pláče a i u něj se kroutí (prdíky to nejsou). Už měl zánět středního ucha a bral antibiotika, mám ho taky pořád a opakovaně, tak tak nějak prostě čekám, kdy se mu to vrátí. No už je to 4týdny a zatím nic, teda pokud to nemá teď. No a teď k tomu hlavnímu… takovej lehčí průjem (ani to průjem nebyl, prostě jen jiný vzhled bobků než dřív-vodnatý, bez kousků sraženýho mlíka) měl před pár dny, to vymizelo a pak krásná oranžovoučká stolička se sraženým mlíčkem no a dnes jsem se docela při pohledu do plíny vyděsila- zelený, hůenovitý a to moc, úplně mu to v cárách viselo na prdelce… Nevím co s tím, teplotu ani rýmu nemá, tak fakt nevím z čeho by to mohlo být, máte někdo zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
23.4.06 22:36

Omlouvám se, ne měsíc a půl, ale dva a půl měsíce a malej je nedonošenej, o měsíc dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
23.4.06 22:43

hleny ve stolici

myslím si,že by to mohlo být z nedostatku mlíka,jestli je plně kojenej,tak popisují že se to pozná podle hlenovité páchnoucí stoličky a je zelená,každopádně bych zítra zašla do poradny ho převážit,když se to bude opakovat,tak vem plínku sebou-tu pokakanou.hlavně se nestresuj,může to být přechodné,napiš jak jsi dopadla ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
23.4.06 22:47

Může to být větší potřeba MM čili hlad a růstový spurtík, ale takové cosi jsme měli v plíně i když jsem nadílku odhalila později - nějak to zhlenovatělo a zezelenalo. Zkus častěji přikládat (to si stejně vynutí :wink: ), ty sama hodně pít a do dvou dnů by se to mělo upravit. Pokud by bylo hůř, zajdi do poradny.
Jestli nekojíš, tak fakt nevím, s UM nemám zkušenosti.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
23.4.06 22:48

Plně kojenej je, teda někdy večer dostane trošku, maximálně 60ml Hamilonu, přibírá pěkně, porodní váha 2750g, po týdnu 2490g a nyní v pátek 4950g, takže přibírá pěkně jenže stejně má pořád hlad, je prostě nenažranej, proto chce pořád, jinak si to neumím vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
23.4.06 22:49

Ahoj, na 2 měsících měl syn zelenou stolici s hlenem, šla jsem s ním k dr., provedli mu odběry stolice na kultivaci, nic špatného nevyšlo, přesto jsme dostali kapky Hylac, týden jsem je podávala a stolice se znormalizovala. Určitě to nebyla tzv. hladová stolice. Ať jste rychle v pořádku! L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
23.4.06 22:52

Maxík- nadílku tam měl asi 20minut po tom co jsme ho přebalovali, takže dlouho tam nebyla.
Teplotu nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
23.4.06 22:54

ONi to někdy nedonošenečci a dětičky s nízkou porodní váhou mají snahu dohnat. :lol: Okolo 3. měsíce mívají děti růstový spurt (taky v 6 týdnech, 6 měsících) - rychle poporostou a hrozně moc toho snědí. Skoro každá mamča z naší diskuze měla tou dobou problém s nedostatkem MM. Zkus hodně přikládat, ať se ti zvýší tvorba MM, z obou prsů, hlavně v noci. Pokud večer nebude mlíčko ale bude hlad, dej ten Nutrilon, ať mimi usne a ty spočneš.
Dalis má taky „žravá“ období, po každém pak poskočí na váhu i délku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.4.06 22:58

Ahoj,
já jen, že to holky mívají často při rýmě - i hodně lehké. Tím pádem i u kojení se vrtěly a málo se napily, protože jim ten ucpanej nosík vadil. A pak chtěly pít tím častěji :? .
Ty ale píšeš, že rýma není. Tak kdyby se náhodou spustila :D , tak pro uklidnění. A poradnou nic nezkazíš.
Zdraví Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
007
111
24.4.06 08:41

Ahoj,
také míváme hlenovitou stolici. Volala jsem kvůli tomu naší paní doktorce. Může za to prý zadní rýma, kterou malá polyká. Tak snad má pravdu.
 Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
24.4.06 09:36

Ahojky,

tak u nás tohle byla jasně rýma. Ale ty píšeš, že nemáte, no třeba se spustí. U Viki jsem taky poznala přicházející rýmu podle kakání, tak jak píšeš. Tmavě zelené s hlenem (táhnul se a lepil) a děsně smrděla. A na druhý den už rýma jako hrom. Jak jsme začli odsávat tak to zmizelo. Vysvětlovalo by to i ten neklid u kojení, špatně se dýchá nosem. Uvidíš.
Hladová stolice bývá spíš do hněda až skoro černozelena a je delší dobu i týden. Alespoň tak to měla Viki. A co se týče dokrmu když jsi dala Hamilon tak stolice může být tužší a spíš by měla být žlutější. Určitě koj jak bude mimísek potřebovat (chtít) a pokud se rýma nespustí zajdi k doktorce tím nic nepokazíš. :wink:

Držím palečky Iva a Viki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky