Avent ventily

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3384
23.4.06 13:31

Avent ventily

Ahojík holky,

dnes jsem malé koupila zelené ventily do kouzelného hrnečku od firmy Avent. Je jiný než ty bílé co jsem měla předtím. U těch bílých jsem ten ventil zacvakávala no toho pítka a u těhle zelených se to už nezacvakává do toho pítka je to přímo na tom pítku. Snad jsem to dobře popsala. Na tom zeleném ventilu je malá dírka, ze které teče pití při naklonění.

Nevíte co s tím???

Dík Péta a Eliška 6měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2185
23.4.06 13:43

Ahoj.
Presne vim co myslis. Nam to nekdy tece, nekdy ne. Taky me to stve, jednou jsem to kvuli tomu reklamovala - i kdyz pitko bylo nove.
Mam pocit, ze to je neovlivnitelne. Takze vlastne neporadim :(
Ale snad te potesi, ze v tom nejste sami :-)
 Hromix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
23.4.06 14:04

Já jsem teda zelenou hubičku měla komplet rozebíratelnou, jenže malé se z toho pilo dost špatně, takže jsme používaly jen bílou a pak jsem koupila jiný hrneček a když jsem kupovala další ventily, koupila jsem rovnou žlutý od 18měs.
Takže myslim, že s klidem můžete být na té bílé.
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
23.4.06 14:25

Začali jsem používat avent se zelenou hubičkoum když bylo Kubovi 10 měsíců. V létě jsem koupila náhradní hubičky, jsou jiné než původní, skládají se jen ze dvou částí. Ukázalo se však, že narozdíl od původní tečou. Když jdeme s pitím ven, musím lahev zabalit pro jistotu do sáčku, ačkoli má na sobě i víčko. Docela mě to štve, aventovské věci nejsou levné, ale očekávám od nich , co slibují. Máte s novými zelenými hubičkami taky negativní zkušenost?

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
23.4.06 14:32

Holky, moc jste mě nepotěšily :( My máme zatím bílou hubičku, ale zelenou mám koupenou a chystám se ji zprovoznit…

Mě se občas stalo, že mi tekla i ta bílá, ale jenom v případě, že čaj v lahvičce byl hodně teplý, jinak ne. Nemohlo by to být i u těch zelených tímto?

Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
23.4.06 14:33

Tak já měla také bílé i zelené pítka, ale žádný rozdíl jsem v nich neměla. Jen když jsem chtěla koupit nové bílé, tak mi magistra v lékárně řekla, že už mu mám koupit zelené kvůli zoubkům, ale žádný problém jsem s tím nikdy neměla - jen jsem pítka nemyla v myčce, udělala jsem to jednou a při vyšší teplotě se nepatrně zdeformovalo a pak začalo téct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
23.4.06 15:31

pítko

ahoj

tak taky tohle řeším - ty nové zelené pítka se skládají pouze ze dvou částí a na té zelené je taková malá dírka, která začne za čas téct… sice nevím, jak je to možné, ale selským rozumem jsem tu dírku prostě zacpala trošičkou vaty - a světe div se, ono to téct přestalo. S pitím to vůbec nepohnulo, pít mohou dále - akorát ta vata při každém umytí se musí vyměnit - ale alespoň to neteče…

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
23.4.06 15:46

Ahojík holky,

co se týká bílých tak s těma nemám problémy nikdy netekly. Psala jsem přímo výhradnímu dodavateli jestli mě poradí co s tím mám dělat třeba je v tom nějaký fígl o kterým nevím a proto to teče.
Jinak jsem docela ráda, že nejsem jediná které to teče. I když jak se to veme.

Tak hodně zdaru s hrnečkama od Aventu a já dám pak dyštak vědět co mě poradili u dodavatele.

Pa pa petra a eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
23.4.06 16:39

Avent ventily

Ahojky,

tak tohle mě přesně taky štve. Ty staré byly naprosto v poho, ale jakmile jsem koupila ten nový, momentálně zelený, který je tvrdší a skládá se ze dvou částí, tak to tou dírkou teče. Tak jsme ho přestali používat a používáme jen ten starý bílý bez dírky. Ten teda taky sem tam teče, ale v jiném místě…ve šroubovém uzávěru.

Hledala jsem nějaké podobné, z čeho by Berunka uměla pít a osvědčil se hrneček od MAM, ale ten zase nemá ten uzávěr - poklop, takže ho s sebou nevozíme. Berunka umí pít už z ledasčeho, takže s sebou na cestování bereme třeba lahvičku od Jupíka a do toho jí dám její pití.

Jsem zvědavá, co odepíše výrobce.

papa Veronika Adámek a Berunka Ema (VABE)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
23.4.06 18:09

To jsou ty inovace k lepšímu.My jsme je vyhodily, jsou úplně naprd.Pijeme z láhve od Jupíka čajíček. :lol: To je stejný jako s pamperskama. Ty původní byly úpne super, používaly jsme je od narození. Ty nový Active baby jsou taky úplně naprd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
24.4.06 07:32

my jsme už „zasloužilí“ uživatelé Avenťáckých lahviček a doposud jsme s nimi žádné problémy neměli. (pokud nepočítám občásné ukápnutí zbytku z hubičky).
Držím se návodu - nenalévat horké nápoje a myju ručně a zvlášť pak tu membránku bez použítí jakéhokoli Jaru, Puru apod.
 Gabika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
24.4.06 13:37

Já myju taky Kubíkovy věci ručně(vlastně i ty ostatní :) ), do hrníčku dostává jen vodu, tedy nic teplého a přesto nové pítko prostě teče :evil: Mně štve ten princip- člověk koupí drahý netekoucí Magic cup a pak zjistí, že protéká. Předtím jsme byli s Aventem spokojení.

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
24.4.06 16:51

Holky tak jak jsem slibila tak pišu co na to dovozce.

Přišla mě odpověď na můj problém. Napsali mě, že jim mám zaslat adresu a že zašlou nový ventil. Prý největši příčinou je to, že ventil je poškozen.

Takže jsem jim adresu zaslala a počkám si na nový ventil a pokud to bude kapat i přesto tak hrníček dám na reklamaci. Stojí to spoustu peněz a těch teď nebude moc.

Tak hodně trpělivosti z hrnečkama.

Pa Petra a Eliška 6m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.5.06 13:32

Holky, my jsme sice bílý sosák nepoužívaly, jen zelený, ale myslím si, že ta dírka je tam právě proto, aby se z toho dalo pít. Ze spodu má těsnění, které se při nasátí odchlýpne a tak se tam dostane tekutina. Kdyby tam ta dírka nebyla, tak by to přece neteklo. To je stejný, jako když pijete z lahve, taky jí občas musíte dát od úst, aby se do ní dostal vzduch, jinak se vám přicucne na pusu.
Ale na druhou stranu, když píšete že u bílýho není, tak pak nechápu jak to z něho teče.
No, ale my řešíme taky podobný problém. Teče nám, ale proto, že to těsnění je špatný. Chtěla jsem koupit ještě jeden nový (zelený), ale štve mě, že je prodávají jen po dvou, za půl roku budu chtít kupovat žlutý a zase musím dva. Prodavačka mi řekla, že je to proto, kdyby ho rozkousala, jenže mi máme přední zuby od 5m a nikdy mi hrneček neokousala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.5.06 10:43

Ahoj, mohla bys prosím zveřejnit e-mail toho dovozce? Hrneček se zeleným pítkem jsme nedávno dostali jako dárek a taky nám to teče. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí