Hlídání babičkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2940
25.8.15 15:46

@Jana.49 to je smutný, a to o tý rakovině? :think: osobně bych se s takovou babou vůbec a nikdy nebavila :poblion:
Jinak povinnost hlídat vnoučata není, mám to doma podobně :roll: a je to smutný, když není zájem :(
Proto já až budu babička tak budu hlídací a rozmazlovací tak jak se chovám ke svým dětem budu i k vnoučatům. A pokud se to nevěstě nebude líbit, tak se budu i soudit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
25.8.15 17:16

@Jana.49 tak moje mamka hlídá, ta je zlatá, přijde z práce a hned jde za námi (postaveno máme pár metrů od sebe :) ). Malou má strašně ráda, pořád jí něco kupuje, bere si jí na procházky atd. :) ale tchýně jí neměla na hlídání ani jednou, když za nimi nepřijedeme, tak sama nepřijede, ale já jsem ráda. Když bylo malé 6 měsíců tak jí dala na oslavě čokoládu :nevim: kdyby kousíček, ale ona jí dala kolik kusů :pocitac: od tý doby bych jí hlídat malou ani nenechala :cert: Když jsem jí řekla:,,Prosimtě tu čokoládu jí nedávej"" tak dávala z vesela dál. Byla jsem strašně vytočená, ale protože jsme byli na oslavě a já tam nechtěla dělat scény, tak jsem odešla. Ale vytočená jsem pořád :) a to jsou už 3 měsíce :) ale stejně, nebudu riskovat, že jí doma při hlídání dá zase nějakou mňamku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
25.8.15 17:17

Jo a taky mi řekla, že když byla doma na mateřské, že to byl nejhorší rok v jejím životě a šla radši do práce. :) Že už by dítě doma nechtěla ani náhodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová