Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, má nekdo zkusenost s nejakou agenturou- hlídání koček? Okres Uherské Hradiste
@babovkamakova píše:
Dobrý den, má nekdo zkusenost s nejakou agenturou- hlídání koček? Okres Uherské Hradiste
no tak to se přidávám k dotazu ![]()
nikoho neznám, musíme jezdit na dovolenou na střídačku
@babovkamakova píše:
@stinga Akorát já se hlásím přímo o tu práci
aha, tak to nebylo z tvého dotazu poznat, ptala ses, jestli někdo má zkušenost - ne že to nabízíš,
a máš nějaké webové stránky? recenze? v tom případě bych se ti příští rok ozvala - hlídáš kočky u sebe doma nebo v bytě majitele?
cena, podmínky?
@stinga No, ja a timto zatim zkušenosti nemam. Mam doma 5 let kocoura, to tak vše. Web stránky taky ne… proto jsem se chtěla zeptat tady, jestli nekdo nezná nejakou tu agenturu. A asi bych spíše chtěla bydlet u majitele no, ohledne penezi..asi bych to nechala na domluve, okolo te normalni mzdy brigad.
@babovkamakova my máme 3 kocoury a musíme je oddělovat, jelikož 3. napadá 2., a v červenci jsem hlídala spolužačce mainskou kočku 10 dní, byla úplně oddělená od ostatních koček, majitelka mi dovezla granule a konzervy a za těch 10 dní mi dala Kč 500,–- to by sis asi moc nevydělala ![]()
Koukni na platformu hlídačky
Lze vytvořit profil i na hlídání zvířat, přes tento profil Tě pak kontaktují rodiny, které hlídání potřebují ![]()
@babovkamakova píše:
@stinga No, ja a timto zatim zkušenosti nemam. Mam doma 5 let kocoura, to tak vše. Web stránky taky ne… proto jsem se chtěla zeptat tady, jestli nekdo nezná nejakou tu agenturu. A asi bych spíše chtěla bydlet u majitele no, ohledne penezi..asi bych to nechala na domluve, okolo te normalni mzdy brigad.
Nemyslím si, že tě někdo nechá jen tak bydlet u sebe. ![]()
@Alexandria Nixia No já jsem si to taky driv nemyslela, ale potom jsem slysela hodne lidi, co to delaji a normalne k nim chodi domu…
@babovkamakova píše:
@Alexandria Nixia No já jsem si to taky driv nemyslela, ale potom jsem slysela hodne lidi, co to delaji a normalne k nim chodi domu…
Ale chodí na pár hodin. Ne, že tam spí a jedí třeba týden. To bych ještě brala u kamarádky. Ne, u cizí ženské, které ještě budu muset platit za to, že dá kočce nažrat a vyluxuje mi ledničku. ![]()
Alespoň já takovou možnost neznám.
![]()
@babovkamakova píše:
chodí k nim domů se myslí, jako že tam 2× za den přijdeš, dáš kočkám nažrat, vyčistíš záchůdky a odejdeš, ne že tam bydlíš ![]()
@stinga jj, však ano, já jsem nemyslela bydlení, jenom parkrat za den dojít.
@babovkamakova píše:
@stinga jj, však ano, já jsem nemyslela bydlení, jenom parkrat za den dojít.
No ale „A asi bych spíše chtěla bydlet u majitele no“
Tohle ale není docházení. Jestli si měla na mysli docházení do dotyčné domácnosti za kočkou, tak to tak musíš napsat. Takhle to vážně vypadlo, že se chceš k někomu nakvartyrovat domů. A ještě, aby ti za to platil. ![]()
@Alexandria Nixia Asi jsem to spatne napsala, ale myslela jsem docházejí parkrat za den.