Jaka značka z drogerie?

20.8.22 20:45

Jaka značka z drogerie?

Dobrý den,
Potřebuji nutně pomoci. Jsem přirozená spinava blond a uz 2 roky se barvim na hnedou. Byla jsem 4 dny zpatky u kadernice, kterou jsem poprosila aby mi udelala jakoby ombre bilych vlasu na koneckach. Kadeřnice mi je odbarvila skoro po celé délce vlasů a dala je bílé od uší. Nevypadá to vůbec hezky. Hlavně říkala že jsou zdravé a zesvětlení zvládnou ake mám je suché a hodně se mi lámou. Jsem z toho nešťastná a hned mi chyběla moje hnědá protože jsem byla vyloženě blond, což jsem nechtěla. Byla jsem včera rozhodnuta že půjdu do drogerky pro hnědou jen na ty bílé vlasy a vzala Palette shampoo, který mi vždycky chytal ale teď neudělal nic. Pak jsem ještě zkusila Palette color jakože permanentní a ta mi to jen hrozně málo ztmavila. Což nechápu. A já vůbec nevím co použít. Bojím se zkusit nové značky a nevím zda dat přeliv nebo spíše barvu a jakou značku a jak moc tmavě. Vlasy mám teď v přechodu středně tmavé do bílé. Nemáte někdo radu? :( Kadeřnice mi nabídla že se mohu stavit za 2 dny ale do té doby to asi nevydržím a nevím zda mi to nepokazí ještě víc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9059
20.8.22 21:15

Dej sem fotku, jestli je to vážně taková hrůza. Já už bych na to nic nedávala, vlasy bych zkrátila a nechala odrůst a přestala na nich experimentovat, když je máš zničené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
21.8.22 10:31
@Serpentini píše:
Dej sem fotku, jestli je to vážně taková hrůza. Já už bych na to nic nedávala, vlasy bych zkrátila a nechala odrůst a přestala na nich experimentovat, když je máš zničené.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová