Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj prosím o radu. Mám pojišťovnu 205 můžu si z každého preventivního programu vybrat vše nebo je jen limit na dítě 1500 Kč? Vím že si můžu zajít na pojišťovnu, ale nestíhám
![]()
@Diggy píše:
Ahoj prosím o radu. Mám pojišťovnu 205 můžu si z každého preventivního programu vybrat vše nebo je jen limit na dítě 1500 Kč? Vím že si můžu zajít na pojišťovnu, ale nestíhám![]()
je daný limit (zřejmě těch 1500) a ty si vybereš. Jinak to mají na stránkách, stačí se podívat
@Diggy píše:
Ahoj prosím o radu. Mám pojišťovnu 205 můžu si z každého preventivního programu vybrat vše nebo je jen limit na dítě 1500 Kč? Vím že si můžu zajít na pojišťovnu, ale nestíhám![]()
nemusíš nikam chodit, internet očividně máš, tak si otevři stránky a pročti si to ![]()
Taky mám pojišťovnu 205 a z jejích stránek moc moudrá nejsem…
@azaleila píše:
Taky mám pojišťovnu 205 a z jejích stránek moc moudrá nejsem…
z čeho nejsi moudrá, máš tam program pro pojištěnce. Zajímavé, že moje dcera normálně podle stránek čerpala v těhotenství i na malého, když se narodil
@Diggy píše:
limit na dítě je 1500 - taky jsme to ted resili- cili kdyz jsme dostali 1500 za tabor, uz napr. neuplatnime sportovní prohlidku ani nic dalsiho..