Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, jsem na PN a nudím se, tak jsem si řekla, co si tak o něčem pokecat. Napadlo mně téma NEPOPULÁRNÍ názory. Prostě vase názory, které moc nemůžete říkat, protože byste od společnosti dostali zpucováno
Klidně pište anonymně. Zkusme to prosím brát jako možnost pokecat a ne se za názory urážet.
Ja začnu.
Myslím si, že náš stát zbytečně finančně podporuje lidi, kteří nikdy nebudou pracovat a akorát jsou přítěží pro společnost.
Myslím si, že by se porodné mělo zrušit nebo dát všem rodičkám.
Myslím si, že spousta lidí očekává, že se o ně postará stát a nepřijímají odpovědnost za svůj život.
Co vy a vaše nepopularní názory?
Co je na tech nazorech nepopularniho? Takove tu ma vetsina lidi, kteri pracuji a nelezi doma.
Můj nepopulární názor je, že mimina (pokud to není nezbytně nutné, což v případě dovolené není) nepatří do letadla. A měly by cestovat ažv době, kdy dokážou respektovat okolí a pravidla. ![]()
@mroe No já dostavám většinou vyhobováno, protože prý nemám dostatek empatie..Prý ti lidi za to nemohou, protože pocházejí z prostřwdí, kde je tohle normální
Jako jo, přiznávám, že můj názor „pracuj nebo umři hlady“ asi není úplně ok ![]()
Obézní lidi by měli být nějak sankciovani. Třeba tím, že by platili víc do ZP nebo že by jim pojišťovna neproplacela léky na nemoci plynoucí z obezity.
@Modra1 píše:
Obézní lidi by měli být nějak sankciovani. Třeba tím, že by platili víc do ZP nebo že by jim pojišťovna neproplacela léky na nemoci plynoucí z obezity.
Stejně tak kuřáci ![]()
Harry Potter je kravina a nerozumím dospělým, kteří jsou tím posedlí.
@Alušáček píše:
Stejně tak kuřáci
A fetky. Jsou akorát přítěží společnosti
Já nesnáším psy, ale radši to už nahlas neříkám.
A kuřáci jsou obyčejní fetaci..
Mně se v dnešní době nelíbí přístup - já jsem matka, kdo je víc. Velká spousta si jich myslí, že ony a jejich potomci jsou na prvním místě a všichni se jim musí přizpůsobovat. Ať už je to výše zmiňované letadlo, různé společenské akce a podobně. Fakt je každý zvědavý na jekot jejich dětiček, která právě prožívají vzdorovací období, růst zubů a podobně. To píšu jako máma dvou školkových dětí.
Říkám i nepopulární názory
Že by se stejnopohlavním párům měly povolit sňatky i adopce dětí. Že nikdo nemá druhým co kecat do toho, jak vypadají. Že děti ani zvířata se nebijou.
Třeba.
@Lovelytrue píše:
Ahojte, jsem na PN a nudím se, tak jsem si řekla, co si tak o něčem pokecat. Napadlo mně téma NEPOPULÁRNÍ názory. Prostě vase názory, které moc nemůžete říkat, protože byste od společnosti dostali zpucovánoKlidně pište anonymně. Zkusme to prosím brát jako možnost pokecat a ne se za názory urážet.
Ja začnu.Myslím si, že náš stát zbytečně finančně podporuje lidi, kteří nikdy nebudou pracovat a akorát jsou přítěží pro společnost.
Myslím si, že by se porodné mělo zrušit nebo dát všem rodičkám.
Myslím si, že spousta lidí očekává, že se o ně postará stát a nepřijímají odpovědnost za svůj život.
Co vy a vaše nepopularní názory?
To už tady bylo, ne?
@Kfětoslava píše:
Můj nepopulární názor je, že mimina (pokud to není nezbytně nutné, což v případě dovolené není) nepatří do letadla. A měly by cestovat ažv době, kdy dokážou respektovat okolí a pravidla.
Můj názor je, ze by měly mit děti do sesti let zákaz vstupu do restauraci (nebo minimálně aspoň večer). Není nic otravnejsiho než když v drahé restauraci brečí batole a okolo pobiha starší sourozenec.