Nepopulární názory

1064
19.8.22 12:07

Nepopulární názory

Ahojte, jsem na PN a nudím se, tak jsem si řekla, co si tak o něčem pokecat. Napadlo mně téma NEPOPULÁRNÍ názory. Prostě vase názory, které moc nemůžete říkat, protože byste od společnosti dostali zpucováno :D Klidně pište anonymně. Zkusme to prosím brát jako možnost pokecat a ne se za názory urážet.
Ja začnu.

Myslím si, že náš stát zbytečně finančně podporuje lidi, kteří nikdy nebudou pracovat a akorát jsou přítěží pro společnost.

Myslím si, že by se porodné mělo zrušit nebo dát všem rodičkám.

Myslím si, že spousta lidí očekává, že se o ně postará stát a nepřijímají odpovědnost za svůj život.

Co vy a vaše nepopularní názory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35329
19.8.22 12:09

Co je na tech nazorech nepopularniho? Takove tu ma vetsina lidi, kteri pracuji a nelezi doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
19.8.22 12:12

Můj nepopulární názor je, že mimina (pokud to není nezbytně nutné, což v případě dovolené není) nepatří do letadla. A měly by cestovat ažv době, kdy dokážou respektovat okolí a pravidla. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
19.8.22 12:12

@mroe No já dostavám většinou vyhobováno, protože prý nemám dostatek empatie..Prý ti lidi za to nemohou, protože pocházejí z prostřwdí, kde je tohle normální :nevim: Jako jo, přiznávám, že můj názor „pracuj nebo umři hlady“ asi není úplně ok 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
19.8.22 12:19

Obézní lidi by měli být nějak sankciovani. Třeba tím, že by platili víc do ZP nebo že by jim pojišťovna neproplacela léky na nemoci plynoucí z obezity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15247
19.8.22 12:21
@Modra1 píše:
Obézní lidi by měli být nějak sankciovani. Třeba tím, že by platili víc do ZP nebo že by jim pojišťovna neproplacela léky na nemoci plynoucí z obezity.

Stejně tak kuřáci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
19.8.22 12:27

Harry Potter je kravina a nerozumím dospělým, kteří jsou tím posedlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
19.8.22 12:31
@Alušáček píše:
Stejně tak kuřáci :palec:

A fetky. Jsou akorát přítěží společnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
19.8.22 12:32

Já nesnáším psy, ale radši to už nahlas neříkám. :) A kuřáci jsou obyčejní fetaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
19.8.22 12:32

Mně se v dnešní době nelíbí přístup - já jsem matka, kdo je víc. Velká spousta si jich myslí, že ony a jejich potomci jsou na prvním místě a všichni se jim musí přizpůsobovat. Ať už je to výše zmiňované letadlo, různé společenské akce a podobně. Fakt je každý zvědavý na jekot jejich dětiček, která právě prožívají vzdorovací období, růst zubů a podobně. To píšu jako máma dvou školkových dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
19.8.22 12:33

Říkám i nepopulární názory :D Že by se stejnopohlavním párům měly povolit sňatky i adopce dětí. Že nikdo nemá druhým co kecat do toho, jak vypadají. Že děti ani zvířata se nebijou.
 Třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
19.8.22 12:34

Očkování (jakékoli) je lepší než nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
19.8.22 12:35
@Lovelytrue píše:
Ahojte, jsem na PN a nudím se, tak jsem si řekla, co si tak o něčem pokecat. Napadlo mně téma NEPOPULÁRNÍ názory. Prostě vase názory, které moc nemůžete říkat, protože byste od společnosti dostali zpucováno :D Klidně pište anonymně. Zkusme to prosím brát jako možnost pokecat a ne se za názory urážet.
Ja začnu.

Myslím si, že náš stát zbytečně finančně podporuje lidi, kteří nikdy nebudou pracovat a akorát jsou přítěží pro společnost.

Myslím si, že by se porodné mělo zrušit nebo dát všem rodičkám.

Myslím si, že spousta lidí očekává, že se o ně postará stát a nepřijímají odpovědnost za svůj život.

Co vy a vaše nepopularní názory?

To už tady bylo, ne?

• Citovat
  • Upravit
21076
19.8.22 12:37

Nemám rád buzeranty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
19.8.22 12:39
@Kfětoslava píše:
Můj nepopulární názor je, že mimina (pokud to není nezbytně nutné, což v případě dovolené není) nepatří do letadla. A měly by cestovat ažv době, kdy dokážou respektovat okolí a pravidla. 8)

Můj názor je, ze by měly mit děti do sesti let zákaz vstupu do restauraci (nebo minimálně aspoň večer). Není nic otravnejsiho než když v drahé restauraci brečí batole a okolo pobiha starší sourozenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová