Půl roku na pustém ostrově ;)

13219
19.8.22 06:51

Půl roku na pustém ostrově ;)

Ahoj všem :kytka:,
tohle téma mne napadlo teď u příbuzné na venkově, kdy jsem jsem byla týden „na přírodno“. Říkala jsem si, jak bych vypadala po půl roce stráveném na pustém ostrově bez různých kosmetických vymožeností…
Půl roku je dost dlouhá doba, aby to bylo poznat. Změnilo by vás to nějak?
Co by vám chybělo nejvíc?
Které tři věci byste si vzaly? Já určitě hřeben, nůžtičky na nehty a kartáček na zuby.
Je to pro pobavení :). Jo a nevíte, po jak dlouhé době se přestanou prodlužovat chlupy na nohou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11840
19.8.22 06:57

Nůž, zapalovač, mydlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
19.8.22 07:02

Tím, že moc kosmetických vymožeností nepoužívám, tak by to až tak výrazná změna nebyla. Měla bych odrosty a chlupy.
A ty 3 věci (beru že to jsou zbytné věci navíc, co se přihodí k balíčku s nožem, zapalovačem apod.) bych si vzala kartáček na zuby, klesticky na nehty a kalíšek. A pak bych řešila problém, že bych neviděla :lol: jsem zvyklá nosit čočky a brýle nosím jen v nouzi.

• Citovat
  • Upravit
37132
19.8.22 07:06

Ja cekam, že bych byla aspoň opálená (bavíme li se teda o nejakem tropickém ostrově a ne něčem, kde člověk spíš zmrzne :D ) a měla bych asi slušné odrosty a taky bych zhubla :mrgreen: ale jinak mě nenapadá co by se na mě mohlo tak změnit, zas nějak moc věcí nepoužívám :D jo a chlupy dorůstají každému jinak :D na někom to ani není vidět a někdo má prales :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13219
19.8.22 07:07

Myslela jsem jen takovou tu kosmetiku, ne krabičku poslední záchrany :mrgreen:. Chtěla jsem napsat sluneční brýle, ale ty bych nahradila kšiltovkou.
Odrosty by byly asi hodně výrazné… Šest měsíců, to je přes 10 cm délky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
19.8.22 07:14
@Pitaya1 píše:
Tím, že moc kosmetických vymožeností nepoužívám, tak by to až tak výrazná změna nebyla. Měla bych odrosty a chlupy.
A ty 3 věci (beru že to jsou zbytné věci navíc, co se přihodí k balíčku s nožem, zapalovačem apod.) bych si vzala kartáček na zuby, klesticky na nehty a kalíšek. A pak bych řešila problém, že bych neviděla :lol: jsem zvyklá nosit čočky a brýle nosím jen v nouzi.

Sakra no jo…měním mejdlo za brýle :lol: a nebo pokud bych to brala jako ty že nůž, a zapalovač mám tak potom teda brýle, mýdlo a prášky na alergii :mrgreen:
A co by se změnilo? Okudlala bych si vlasy abych se o ně nemusela starat..stejně by se nejspíš zničily…chlupy neřeším..v zimě si stejně minimálně nohy neholim…a i to ostatní by se asi dalo přežít…asi bych zhubla..to by bylo fajn ☺️️ jinak mě nic moc nenapadá…jasně..používám nějaký ten deodorant a občas nejaky hydratační krém ale toho bych na nějakém tropickém ostrově potřebovala kamion a stejne by to asi bylo k ničemu…jinak z kosmetiky nejvíce mýdlo, šampon kondicionér, sprcháč…občas nějaký parfém ale to fakt zcela výjimečně…

Příspěvek upraven 19.08.22 v 07:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
19.8.22 07:15

No byla bych chlupata a mela tluste oboci :D Vlasy si nebarvim, takze tam je to ok. Chybel by mi sampon, sice uz jsem absolvovala i 6 tydnu no-poo ale ten pocit cerstve umytych vlasu mam rada. A uchostoury :D Jinak toho moc nepouzivam…balzam na rty mozna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
19.8.22 07:16
@Magical-eyes píše:
Ahoj všem :kytka:,
tohle téma mne napadlo teď u příbuzné na venkově, kdy jsem jsem byla týden „na přírodno“. Říkala jsem si, jak bych vypadala po půl roce stráveném na pustém ostrově bez různých kosmetických vymožeností…
Půl roku je dost dlouhá doba, aby to bylo poznat. Změnilo by vás to nějak?
Co by vám chybělo nejvíc?
Které tři věci byste si vzaly? Já určitě hřeben, nůžtičky na nehty a kartáček na zuby.
Je to pro pobavení :). Jo a nevíte, po jak dlouhé době se přestanou prodlužovat chlupy na nohou?

Kalisek, Žiletky a kartáček. Jinak byi to nevadilo, nic by se nezměnilo. Klidně bych chodila rozdrbana a ucesala se až po návratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
19.8.22 07:25

Pokud se bavíme o věcech navíc k nějakému balíčku věcí pro přežití, tak by to byl balzám na rty, mýdlo a kleštičky na nehty. :D
A chlupy na nohou ti přestanou růst až dosáhnou té délky, kterou by měly pokud by ses neholila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
19.8.22 07:31

Kartáček bych nepotřebovala, normálně použiju větvičku - je dokázáno, že díky silicím čistí líp a zdravěji, koukněte jaké mají pralesní lidé pěkné a zdravé zuby. :) No, neholení bych asi taky přežila - mám jemné a světlé chlupy. Vlasy nebavím. Takže brýle by se hodily (ale teda stejnak bych to zvládla i bez, zas takový slepouš nejsem), no a z kosmetiky - ty nůžtičky bych potřebovala, nesnáším pocit delších nehtů :lol:; no a jako fakt bych uvítala opalovák, ale teda nevím, kolik by ho na ten půlrok bylo. :mrgreen: A taky bych brala zásobu francovky, pro různé účely. :)

A myslím, že bych po půl roce vypadala asi o dost starší a seschlejší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10890
19.8.22 07:42

Víno, víno a víno… Nebo jako víno na půl roku. A bylo by mi úplně u prd.ele, že vypadám jak gorila a smrdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
19.8.22 07:51

Půl roku sama na pustém ostrově bych zcela upřímně nedala. S největší pravděpodobností bych svépomocí ani nedokázala rozdělat oheň, takže by po mě bylo velmi brzy :mrgreen: (sjíždím si teď amerického survivora od první série a už jsem někde u 16, tak mám trochu představu, jak to na takovém pustém ostrově vypadá - a jich je tam navíc na to přežití několik). Takže já bych si s sebou zcela prakticky vzala mačetu, hrnec a velkou krabici nevlhnoucích zápalek. Tam člověk řeší, jestli má co pít, jíst a jestli v noci nezmrzne. Nějaké chlupy, odrosty na vlasech apod.by mi byly upřímně jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
19.8.22 07:54

Já bych asi po letech zjistila, jak vypadá moje přírodní barva vlasů :D

Jinak pokud tedy přistoupím na to, že základní věci na přežití mám, a mám si vybrat „zbytnosti“, tak nůžtičky na nehty, uchošťoury (ty sebou tahám úplně všude, nesnáším, když mě svědí uši, z toho bych měla úplnou neurozu) a kapesníky.
Bez všeho ostatního přežiju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13219
19.8.22 07:56
@Mar__tanka1983 píše:
Já bych asi po letech zjistila, jak vypadá moje přírodní barva vlasů :DJinak pokud tedy přistoupím na to, že základní věci na přežití mám, a mám si vybrat „zbytnosti“, tak nůžtičky na nehty, uchošťoury (ty sebou tahám úplně všude, nesnáším, když mě svědí uši, z toho bych měla úplnou neurozu) a kapesníky.
Bez všeho ostatního přežiju :lol:

Kapesníky patří pod oblečení :mrgreen:, můžeš přibalit ještě jednu věc navíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
19.8.22 07:59

Manžela bych si vzala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie