Nepopulární názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lejla105
19.8.22 13:36
@KeckaJ píše:
Hele upřímně. Chápu, že v restauraci je to opruz a s dítětem tam nelezu. Ale když zvu lidi (dětné) na svatbu. Tak hold počítám i s těmi dětmi.

Osobně bych prostě na svatbu nešla. Pokud by mi někdo řekl, že moje dítě není zvané. Protože vím, že moje dítě by si to užilo možná víc než já.

Obecně jsem moc nepochopila to zvaní stylem. Přijď, ale jen sama. Tvůj partner/dítě není zván. Nemám ho ráda. Nesnesu hluk a podobně.

no vidis, dle meho nerespektovat prani zenicha a nevesty je velmi netolerantni… je to jejich den a pokud si ho chteji uzit bez toho, aniz by hoste litali kolem deti misto aby si uzivali svatby, je to jen a jen jejich vec… ty bud jejich prani muzes respektovat nebo ne, ale hanit proto kvuli tomu nekoho je pro mne velmi usmevne a netolerantni

• Citovat
  • Upravit
lejla105
19.8.22 13:37
@Monchichik píše:
@lejla105 no spíš mi přijde, že poslední dobou už je skoro dané co si máš myslet a jak ne, tak je to špatně a jsi dezinformátor, troll apodobně…to vadí teda mně…

tak s tim se teda nesetkavam, alespon v me socialni skupine…

• Citovat
  • Upravit
Dasa88.0

@someargue a @Freeandwild: tak se tu nehádejte, podle mě se tahle diskuze založila s tím, ať každý řekne ten svůj „nepopulární“ názor, a nikdo tady do něj nešije a nevyvrací mu ho… na to si založte jinou skupinu, kde se přidá dalších sto hádačů Mě se takhle diskuze vyjímečně líbí, protože se s většinou témat tady stotožňuju (ať už se přikláním na tu nebo druhou stranu), a mile mě překvapuje, jak se tady každý rozepíše a nebojí se. Jinde to totiž nejde, a je vidět, že už málem každý druhý téma je nepopulární a lidi vás za něj zlinčujou… což je smutný.

• Citovat
  • Upravit
95

Konzervatismus je v podstate strach z ohrozeni sama sebe.

Příspěvek upraven 19.08.22 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lejla105
19.8.22 13:38
@PanenkovaMakova píše:
Volební právo a rozmnožování by mělo být podmíněno IQ testem :andel:

a bankovnim kontem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
@Aduš8 píše:
@Dasa88.0 já tak nějak ani nevím. Asi to je mojí a manželovou komunistickou výchovou :lol: neee… Mám dvě opravdu velice divoké děti. Co se týká dětských akcí - koncerty, zoologické, zábavní parky, dětské herny a podobně, tam s tím problém nemám a sama jsem se jednou hádala v herničce s maminkou, když byl můj syn u hry hlasitější a jí tam kvůli němu prý nemohlo miminko spát (byla tam ještě se starším sourozencem)- jenže dětská herna je od toho, aby si tam děti hrály a ne mimina spala. Ale prostě je za mě nevhodné s dětmi chodit do restaurací a na místa, která pro ně prostě nejsou vhodná a nebo kde by vyloženě mohly někoho rušit. Letos jsme jeli poprvé na dovolenou, dětem jsou 3 a 5. A jeli jsme autem, prostě jsem si to letadlem netroufla. Nakrkla mě kamarádka, která se v květnu vrátila s malou s tím, že 2 hodiny v letadle prořvala a že je to přece jen dítě a ti de. bilové okolo si ještě dovolili to komentovat. Já si osobně myslím, že je to o vnitřním nastavení člověka. Taky nejsem nadšená z cizích drzých dětí, i když jsou to třeba děti mých kamarádek. Jasně, že jsou někdy situace, kdy se tomu úplně nedá vyhnout a člověk s dětmi musí. Jenže dnešnímu světu vládne bezohlednost a egoismus.

My chodili do restaurací, kaváren hned od miminka. Nikdy tam kluk nedělal bordel. Naopak to bral jako přirozenou věc. Restaurace s dětským koutkem jsem naopak určité období nesnášela, protože by si radši hrál, než aby jedl. V normální restauraci seděl hezky u stolu a jedl. Ono je to taky dost o tom, jak moc se clovek tomu dítěti věnuje

• Citovat
  • Upravit
32184

@lejla105 no zrovna s těmi pohlaví to tak je…pokud se ti to nezdá, tak si netolerantní a bůhví co ještě…za to, že řekneš, že pohlaví jsou jen dvě, můžeš mít třeba na americké univerzitě problém…což už se stalo, ne? a už se nebude moci říkat, že menstruuje jen žena…a těhotná taky není jen žena…taky už pro to je nějaký nablblý název…aby se některé z těch 72 pohlaví náhodou neurazilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32184
19.8.22 13:40

@Pitaya1 No spíš je to o tom, co se ti povede porodit :mrgreen: s některým dítětem to dítětem, s některým ne…ale já souhlasím s tím, že by každý kdo má restauraci si měl rozhodnout sám, pro koho je určená…do toho nemá kdo co kecat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.8.22 13:40
@KeckaJ píše:
Hele upřímně. Chápu, že v restauraci je to opruz a s dítětem tam nelezu. Ale když zvu lidi (dětné) na svatbu. Tak hold počítám i s těmi dětmi.

Osobně bych prostě na svatbu nešla. Pokud by mi někdo řekl, že moje dítě není zvané. Protože vím, že moje dítě by si to užilo možná víc než já.

Obecně jsem moc nepochopila to zvaní stylem. Přijď, ale jen sama. Tvůj partner/dítě není zván. Nemám ho ráda. Nesnesu hluk a podobně.

My na svatbu zvali bez dětí a kupodivu úplně všichni dorazili a oproti našim očekáváním se nikdo ani neurazil a všichni si to užili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
19.8.22 13:43
@lejla105 píše:
a bankovnim kontem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lejla105
19.8.22 13:43
@Monchichik píše:
@lejla105 no zrovna s těmi pohlaví to tak je…pokud se ti to nezdá, tak si netolerantní a bůhví co ještě…za to, že řekneš, že pohlaví jsou jen dvě, můžeš mít třeba na americké univerzitě problém…což už se stalo, ne? a už se nebude moci říkat, že menstruuje jen žena…a těhotná taky není jen žena…taky už pro to je nějaký nablblý název…aby se některé z těch 72 pohlaví náhodou neurazilo…

ale to preci neni nepopularni nazor, myslim ze zrovna v cr si alespon 95% lidi mysli, ze mit xy pohlavi je kravina :lol:

• Citovat
  • Upravit
32184
19.8.22 13:45

@lejla105 tak to doufám…akorát že ten svět kolem se teda zbláznil… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lejla105
19.8.22 13:45
@Mount_Everest píše:
My na svatbu zvali bez dětí a kupodivu úplně všichni dorazili a oproti našim očekáváním se nikdo ani neurazil a všichni si to užili :mrgreen:

taky ten nazor nechapu, on jde asi v ruku v ruce „ja jsem matka, kdo je vic“ :lol: me pozvat nekdo na svatbu bez deti, tak to vuci svym detem vubec nevztahnu a pojmu to jako dospelackou zabavu a ne, ze nekdo ma neco proti detem…

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
19.8.22 13:46

Můj nepopulární názor je, že samozivitelky si za svou situaci můžou většinou samy. A od té doby, co chodím na emimino, se v tom víc a víc utvrzuji.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
19.8.22 13:47

Ještě mě napadl jeden můj nepopulární názor (především mezi zdejšími ucitelkami). České školství by potřebovalo velkou reformu - omezit biflování, omezit domácí úkoly tak aby rodič nemusel večer suplovat práci učitele, nechat větší zodpovědnost na dětech, zrušit povinný druhý cizí jazyk q nechat ho volitelný, zrušit jednotné přijímačky na střední q umožnit jejich skládání online, umožnit na základě maturity přijmutí na VŠ, zrušení zkoušení/písemky bez předchozího upozornění.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová