Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Freeandwild píše: Říkám i nepopulární názoryŽe by se stejnopohlavním párům měly povolit sňatky i adopce dětí. Že nikdo nemá druhým co kecat do toho, jak vypadají. Že děti ani zvířata se nebijou.
Třeba.
Ale tohle jsou populární názory ne.. ![]()
@la_amanita píše:
Harry Potter je kravina a nerozumím dospělým, kteří jsou tím posedlí.
Viděla jsem za cely život jen půlku prvního dílu a nečetla ani odstavec žádné z knih. Zato spousta mých vrstevnic (je mi 38) to vyloženě žere a hlta, naprosto nechapu
Nejlepší je kamoska z vysoké - ta byla v Londýně v tech studiích, ma různé artefakty, její kocour se jmenuje Dobby a celkove dost často používá termíny z HP, o kterých nemám tucha, co znamenají
@Prosimklid píše:
Můj názor je, ze by měly mit děti do sesti let zákaz vstupu do restauraci (nebo minimálně aspoň večer). Není nic otravnejsiho než když v drahé restauraci brečí batole a okolo pobiha starší sourozenec.
Jsem vzpomnela, jak jedna matka si s sebou vzala max dvouměsíční mimino, které z hluku a hudby bylo vystresovane a hystericky nepřetržitě řvalo, ale mamince to bylo jedno, ta papala.
Mam jich hodne.
1. Do zemi tretiho sveta misto jidla, ockovani a penez dovazet antikoncepci vsech druhu.
2. Po roce az dvou cerpani davek hmotne nouze davky jiz nevyplacet.
3. Vdovske duchody nevyplacet pokud jsou sirotci starsi patnacti let.
4. Neprispivat na umele oplodneni.
5. Do skolek (krom posledniho predskolniho roku) patri primarne deti zamestnanych matek/rodicu.
Jinak ještě řeknu, že nemám rada transsexuály (ten syn estonské prezidentky je wtf
)
Myslím, že by mělo být občanům umožněno zaplatit za sebe státní dluh, přepočtený na osobu a tím by se stal občanem první kategorie. Měli by vyhrazené vlastní pruhy na dálnicích, vlastní vagóny ve vlaku, vlastní nemocnice, obchodní centra a privátní fotbalovou ligu.
Z všeobecného zdravotního pojištění by se měly vyloučit zbytné úkony, které by si lidé měli hradit sami nebo se na ně připojistit. Je to třeba zubní péče, kromě akutního ošetření, lázně, léčení obezity, reprodukční kliniky, některé úkony na kožním, apod.
@someargue píše:
Jinak ještě řeknu, že nemám rada transsexuály (ten syn estonské prezidentky je wtf)
To není její syn, je to hoax. Trénuj třídění informací a svoje informační zdroje.
A ohledně transgender lidí - mrkni na Lenku Královou, na YT má pořad V Tranzu
Doporučuju všem, já měla taky vůči trans předsudky a tohle mi dost otevřelo oči.
@Modra1 píše:
Obézní lidi by měli být nějak sankciovani. Třeba tím, že by platili víc do ZP nebo že by jim pojišťovna neproplacela léky na nemoci plynoucí z obezity.
To bys ale musela vztahnout na vse, co prokazatelne poskozuje zdraví. Cigarety, alkohol, uzeniny… Navic v drtive vetsine pripadu je za obezitou nějaká psychicka zátěž a takovemu člověku sankce a dalsi zesmesnovani nepomuze, naopak by potreboval terapii, respekt a pomoc, mnoho z obézních si navic nese nadvahu uz z dětství a ti mivaji timto tak zkazeny metabolismus a pristup k jidlu, ze pro mnohe je prostě bez pomoci nemožné se z toho dostat. ![]()
Ale at nejsem pozadu, tak muj nepopulární nazor je, ze by mela byt zavedena dan na maso, jelikož současná kultura zrani levneho masa xkrat denne za cenu utrpeni zvířat v průmyslových chovech a ekologickou zatez z toho plynoucí neni udržitelná. Nemusime byt vsichni vegetariani, ale den dva v tydnu bez masa by hadam přežili vsichni.
@Alušáček píše:
Stejně tak kuřáci
A s tím já zase nesouhlasím, myslím, že kuřáci odvádí tolik do systému (kolik si stát bere na krabičce), že mají předplaceno na potenciální léčbu…
@Prosimklid píše:
Můj názor je, ze by měly mit děti do sesti let zákaz vstupu do restauraci (nebo minimálně aspoň večer). Není nic otravnejsiho než když v drahé restauraci brečí batole a okolo pobiha starší sourozenec.
Staci, kdyby nebyly sankcionovany hotely a restaurace, ze neumoznuji vstup detem (do ruzneho veku). Kazde zarizeni by samo rozhodlo, o jake zakazniky stoji ![]()
@Villanelle píše:
To bys ale musela vztahnout na vse, co prokazatelne poskozuje zdraví. Cigarety, alkohol, uzeniny… Navic v drtive vetsine pripadu je za obezitou nějaká psychicka zátěž a takovemu člověku sankce a dalsi zesmesnovani nepomuze, naopak by potreboval terapii, respekt a pomoc, mnoho z obézních si navic nese nadvahu uz z dětství a ti mivaji timto tak zkazeny metabolismus a pristup k jidlu, ze pro mnohe je prostě bez pomoci nemožné se z toho dostat.
Ale at nejsem pozadu, tak muj nepopulární nazor je, ze by mela byt zavedena dan na maso, jelikož současná kultura zrani levneho masa xkrat denne za cenu utrpeni zvířat v průmyslových chovech a ekologickou zatez z toho plynoucí neni udržitelná. Nemusime byt vsichni vegetariani, ale den dva v tydnu bez masa by hadam přežili vsichni.
souhlas se vším
Vykašlala bych se na auta na baterku. Podporovat UA jen ty, kteří to skutečně potřebují. Očkování covid bez nátlaku. Dávky nevím… Brala jsem jen rodicak a asi dva měsíce podporu na ÚP, když byla minula krize, a já za dva měsíce než mi skončila smlouva prostě nic nesehnala.
@Freeandwild píše:
To není její syn, je to hoax. Trénuj třídění informací a svoje informační zdroje.
A ohledně transgender lidí - mrkni na Lenku Královou, na YT má pořad V TranzuDoporučuju všem, já měla taky vůči trans předsudky a tohle mi dost otevřelo oči.
To by člověk šel kontrolovat každou kravinu na internetu. I tak mi vadí, nic s tím neudělám. Nechápu proč si někdo nechá dobrovolně zmrzačit. Nedávno jsem četla článek jednoho trans z velké Británie, 4 roky po operaci a ten říkal, že už by to v životě neudělal. Má obrovské problémy s libidem, nic tam necítí, má fantomní erekci se kterou nic neudela a kvůli hormonum mu rostou chlupy na vnitřní části nové vaginy. Taky má problémy s curanim atp. Proste des běs. A prý mu lékaři nic neřekli o následcích, všichni ho utěšovali, jak to bude dobry a v pohodě a ze začátku to tak bylo a pak už to šlo z kopce dolu.