Má zájem? Mám mu zavolat?

Anonymní
19.8.22 20:31

Má zájem?mám mu zavolat ?

Na jedné akci s koňma byl jeden muž, který mě velmi zaujal. Přes jeho známého jsem zjistila jméno. Ten jeho známý mu pak řekl, že jsem se na něj ptala.Dal mu tedy své číslo, ať mi ho dá. A napsal mi na Messenger, ať klidně přijedu se podívat na koně a jezdit.Pak jsem mu tedy psala SMS a on odepsal: klidně zavolej, přijeď. Já jsem mu pak napsala SMS, jestli používá Messenger.Na to neodepsal, jen jsem viděla, na messengeru byl. Myslite, že má zájem???vím, že se ptám jak puberťačka :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28
19.8.22 20:42

:lol: Nezlob se, ale takový starosti bych chtěla mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4501
19.8.22 20:44

Tak mu zavolej, jeď tam a uvidíš. Můžeš mít fajn nového kamaráda, se kterým budeš podnikat akce s koňmi. Proč pořád hned vztah? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.8.22 20:49

Prosím tě zavolej mu a přijeď, jestli má koně, tak je zvyklý na poněkud svérázné holky od koní.

Zároveň sám bude trochu magor, tak se to vynuluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
19.8.22 20:58
@Ou píše:
Prosím tě zavolej mu a přijeď, jestli má koně, tak je zvyklý na poněkud svérázné holky od koní.Zároveň sám bude trochu magor, tak se to vynuluje.

Magor? Jak jsi na to přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.8.22 20:59
@GabinkaCh píše:

Inu, koňák. Ale klidně může být malebný magor - to nemyslím jako nadávku :-D

Navíc ten, co tak k sobě zve náhodné holky od koní, co řeší na emiminu jestli mají zavolat. Jakej šel…

Jo proboha zakladatelko, pokud tam pojedeš, tak počítej s tím, že nehledá kamarádku. Je to pozvání i do postele.

Příspěvek upraven 19.08.22 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.8.22 21:06
@GabinkaCh píše:

Ou si nejspis mysli, ze konaci a „holky od koni“ jsou magori :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42427
19.8.22 22:15

@Ou Moje holka od koní nosí většinou šaty, maluje se, studuje gymnázium. Umí 4 cizí jazyky, nadherně kreslí, miluje historii a umění a chce jít na práva. :mrgreen: Fakt divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
19.8.22 22:18

Taky mam pozvánku do postele. S radosti jsem přijala. Pozval mne na wellnes vikend. Již se těšim. 8) Ber ho a užívej!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
19.8.22 22:29
@Anonymní píše:
Na jedné akci s koňma byl jeden muž, který mě velmi zaujal. Přes jeho známého jsem zjistila jméno. Ten jeho známý mu pak řekl, že jsem se na něj ptala.Dal mu tedy své číslo, ať mi ho dá. A napsal mi na Messenger, ať klidně přijedu se podívat na koně a jezdit.Pak jsem mu tedy psala SMS a on odepsal: klidně zavolej, přijeď. Já jsem mu pak napsala SMS, jestli používá Messenger.Na to neodepsal, jen jsem viděla, na messengeru byl. Myslite, že má zájem???vím, že se ptám jak puberťačka :oops:

Tak proc mu nezavolas? Nedomluvis se na setkani? Proc mu pises sms jestli pouziva messenger (vzdyt pises ze ti napsal na messenger)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14668
19.8.22 22:37

Asi se chce domluvit telefonem, tak jestli teda mas zájem, zavolej mu a nepis. Asi si píše nerad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11322
20.8.22 07:43
@Královna Kosmíru píše:
Taky mam pozvánku do postele. S radosti jsem přijala. Pozval mne na wellnes vikend. Již se těšim. 8) Ber ho a užívej!!

A jak to vysvětlíš doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.8.22 07:53
@jita22 píše:
A jak to vysvětlíš doma?

Co? Myslíš, ze mne nekdo bude hledat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.8.22 07:55
@jita22 píše:
A jak to vysvětlíš doma?

Co? Myslíš, ze mne nekdo bude hledat? Ne nebude, ale kdyby ano, tak řeknu, ze jsem jela na vikend s milencem :nevim:. Manžel bude rád. On o vikendech stejne neni doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
20.8.22 13:44

:roll: to nemůže být ani myšleno vážně, tento příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová