Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, kluci 🙂
kde lze sehnat recept na Rivotril přes víkend?
Edit admin: nákup/prodej léků na předpis přes internet je v v ČR nelegální, příspěvek jsem proto upravila
@Mayaa007 píše:
Ahoj holky, kluci 🙂pokud má někdo přebytečný rivotril, tak koupím a platím zlatem, prosím do zpráv, děkuji
pokud máš rivotril předepsaný lékařem, tak ti pošle recept, ne? Prodávat léky je nezákonné
@vokishka píše:
pokud máš rivotril předepsaný lékařem, tak ti pošle recept, ne? Prodávat léky je nezákonné
Jj já vím, měla jsem ho předepsaný, ale teď už nemám, to jen kdyby měl někdo pár tablet navíc pro případ nouze
@Mayaa007 píše:
Jj já vím, měla jsem ho předepsaný, ale teď už nemám, to jen kdyby měl někdo pár tablet navíc pro případ nouze
To jsi musela vědět, že ti dojde. Takové léky se hlídají. A ani psychiatr ti je nebude psát, abys je zobala, jak lentilky (doufám!) Pokud je máš jako součást medikace, tak do pondělka přežiješ a pokud ne, tak je nezebrej, tady ti je stejně nikdo nedá. ![]()
@Mayaa007 píše:
Existuje linka první pomoci, kde to pošlou erecept i o víkendu
hledej
@Mayaa007 píše:
@smutný.smajlík to vím i bez tebe a nezabrám platím za ně
Aha, tak proč tedy nevíš, že si máš prášky hlídat? Ono to bude zase trošku jinak co? ![]()
Nedávno jsem četla diskuzi v podobném duchu, paní taky žebrala psych. prasky. později přiznala závislost na benzacich. Dělej se sebou něco.
@smutný.smajlík špatně sis to přečetla, nebo pochopila, já ho už nemám předepsaný vůbec, to bych tu nepsala asi
@martina.se píše:
Existuje linka první pomoci, kde to pošlou erecept i o víkenduhledej
rivotril? návykový lék, který je často zneužívaný? no…to asi těžko… ![]()
@Mayaa007 píše:
jestli to potřebujete „jen pro případ nouze“ tak pochopitelně vydržíte do pondělka a vydržíte do vyšetření lékařem, že
jenže ono to bude asi celý jinak, že jo??
@Borrealis jejda opravdu není nic jinak, prostě jsem ho dřív brala a nyní už ani nikam k psychiatrovy nechodím, opravdu je to pro případ nouze když mi nebude dobře
@Mayaa007 píše:
@Borrealis jejda opravdu není nic jinak, prostě jsem ho dřív brala a nyní už ani nikam k psychiatrovy nechodím, opravdu je to pro případ nouze když mi nebude dobře
mě je to ale úplně jedno…
jestli to je jen případ nouze, tak samozřejmě vydržíte do pracovního týdne a nic nemusíte shánět někde pokoutně na netu
můj poslední " případ nouze " byl pac, co odněkud dovalil, nechodí k nám a prej
" potřebuju neurol jdu k zubaři a bojím se, je to vyjímečně "
no historka, jako vždy
tak koukám do jeho lékového záznamu a ono…předpsáno 9 krabiček neurolu na různých pracovištích za poslední 3 měsíce…
jojo, prej " bojím se zubaře"…no jo no
je to pořád dokola, popravdě…velebím konečně přístupný lékový záznam…
@Borrealis píše:
mě je to ale úplně jedno…jestli to je jen případ nouze, tak samozřejmě vydržíte do pracovního týdne a nic nemusíte shánět někde pokoutně na netu
můj poslední " případ nouze " byl pac, co odněkud dovalil, nechodí k nám a prej
" potřebuju neurol jdu k zubaři a bojím se, je to vyjímečně "no historka, jako vždy
tak koukám do jeho lékového záznamu a ono…předpsáno 9 krabiček neurolu na různých pracovištích za poslední 3 měsíce…
jojo, prej " bojím se zubaře"…no jo no
je to pořád dokola, popravdě…velebím konečně přístupný lékový záznam…
No, tak se holt bál hodně dlouho. ![]()