Rivotril a vaše zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65246
21.8.22 00:39

Nebylo to tady uz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.22 08:01
@vokishka píše:
Nebylo to tady uz?

Bylo. Byla závislá na benzacich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.8.22 08:20
@Borrealis píše:
do karty se nemají jak dostat, pokud to není stejné zdrav. zařízení

ale mohous e dostat do lékového záznamu, ten je na suklu přístupný

myslím že s rivotrilem a obecně se sedativy by asi online moc nepochodila, z více důvodů, úplně se mi sem nechce psát proč a jak, abych nedávala návody 8)

Ale to je oficiální doktorská pohotovost, žádná lékárna. Můžou si vyhledat kartu člověka. Ale já to mám vázané na 211, to je fakt. Člověk musí mít aktivní kartu života, pak není problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
21.8.22 08:44

A já rivotril vyhodila, měla jsem ho z neurologie. Mohla jsem prodat a jet na Maledivy. :mrgreen: příště no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
21.8.22 11:20

Ale nebylo to tu, ne můj případ závislá nejsem AD a rivotril neberu už 4roky, ani jsem na něm nebyla závislá, ale vím že mi hodně pomohl, protože úleva je okamzita. Jinak jj asi se budu muset objednat k jinému psych, nevíte náhodou jestli musím novému lékaři doložit starou kartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
22.8.22 16:28
@debra.morgan píše:
A já rivotril vyhodila, měla jsem ho z neurologie. Mohla jsem prodat a jet na Maledivy. :mrgreen: příště no.

Z neuro rivotril? :nevim: Na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.22 18:00
@azaleila píše:
Z neuro rivotril? :nevim: Na co?

Používá se i na… „má výrazné protikřečové účinky, t. j. zabraňuje vzniku záchvatů, křečí kosterního svalstva a zmírňuje již vzniklé křeče.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
22.8.22 18:02
@smutný.smajlík píše:
Používá se i na… „má výrazné protikřečové účinky, t. j. zabraňuje vzniku záchvatů, křečí kosterního svalstva a zmírňuje již vzniklé křeče.“
:nevim: Smysl to dává ale je to velká síla a já znám jen tu psychiatrickou indikaci…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.22 18:10
@Mayaa007 píše:
Ale nebylo to tu, ne můj případ závislá nejsem AD a rivotril neberu už 4roky, ani jsem na něm nebyla závislá, ale vím že mi hodně pomohl, protože úleva je okamzita. Jinak jj asi se budu muset objednat k jinému psych, nevíte náhodou jestli musím novému lékaři doložit starou kartu?

Jen se objednej a vysvětlí situaci. Já se odstěhovala, kartu neměla. Pouze jsem se objednala k novému lékaři, ten chtěl vědět můj stav a co jsem brala předtím, toť vše.
Ještě pokud tě ovládá úzkost, tak je fajn o tom nepřemýšlet. Prostě najdi číslo, rychle zavolej, hlavně nemyslí a pak dojdi na domluvený termín. Případně tam napiš email, pokud lze a vysvětlí tak. Pokud je tvůj stav opravdu vážný, vyhledej psychiatrickou pohotovost, seznam dle měst si vygooglit snadno. Bude to ale trvat pokud se objednala k novému, s tím je třeba počítat.

Btw. Prášky ti došly, potřebuješ jen trochu Rivotril, ale 4 roky ho už nebereš?? :think:
Prosimtě, ať už je tvůj problémy jakýkoliv, prostě se tam objednej, nech si napsat co potřebuješ podle stavu a res to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.8.22 20:56
@azaleila píše: :nevim: Smysl to dává ale je to velká síla a já znám jen tu psychiatrickou indikaci…

zhruba tak nějak jak píše smajlík. Velká síla? jediná síla, kterou na mě měl, že jsem pořád spala a taky mi vadil zákaz řízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
22.8.22 21:26
@debra.morgan píše:
zhruba tak nějak jak píše smajlík. Velká síla? jediná síla, kterou na mě měl, že jsem pořád spala a taky mi vadil zákaz řízení.

To chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65246
2.12.22 05:32
@samar.ahlem píše:
Ja jej mam. Dve baleni kapek, dcera dostala na epilepsii a nesedlo ji to.
Email: belucimoni@seznam.cz kdyby nekdo

Kdyby treba policie? Je to totiz trestne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová