Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se zeptat, znáte hru Ringo? Hrajete ji někdo? Když se bavím s přáteli, tak ji téměř nikdo nezná.
Myslíš s ringo kroužky? Znám a jsem v ní vážně dobrá. Překvapivě, v míčových hrách jsem naopak tragéd.
@Serpentini píše:
Myslíš s ringo kroužky? Znám a jsem v ní vážně dobrá. Překvapivě, v míčových hrách jsem naopak tragéd.
Ano, přesně to myslím. Hraješ to někde organizovaně?
@roba18 Ne, hrála jsem na škole vždycky jako zástupce za naší třídu. Teď jen tak pro zábavu s přáteli jednou za uherský rok.
Ringo jsme hráli na střední. Jednou za rok byly sportovky a museli jsme se zúčastnit buď volejbalovýho nebo ringo turnaje. Jelikož volejbal byl moje zhouba a míče jsem se bála, tak jsem každý rok hrála Ringo. Kupodivu jsem v tom nebyla tak strašně marná jako v míčových hrách. Snažila jsem se to naučit i děti ve škole, ale až mě překvapilo, jak strašně jim to nešlo a nebavilo je to. S přáteli bohužel nehrajeme, vždycky skončíme u volejbalu nebo nohejbalu a já u fandění ![]()
Ano, hráli jsme to hodně na VŠ. A protože tam není letící míč, ale ten kroužek, tak mi to docela jde, protože mi nenaskakují traumata z vybiky a jiných strašlivosít s míčem ![]()
Hráli jsme to občas na gymplu při tělocviku
To se psala devadesátá léta ![]()
A měla jsem spolužačku, která byla bystrá na matiku a fyziku, ale extra poleno na pohyb. Nikdy nepochopila, že kroužek spadlý na zem už je ze hry… chodila to sbírat a mezitím jí propadl ten další… Nikdo s ní nechtěl hrát
Teda jestli si už po těch sto letech nepletu ten systém hry. Ale mám pocit, že se hrálo se dvěma.
Znám! Hráli jsme ve škole. Nejlepší s více kroužky najednou.
Sama to teď už nehraju, v práci jedeme volejbal, tak se přizpůsobuju - ale ringo mi přijde mnohem větší zábava, ale těm klasickým sportsmanům to moc nejde, takže to není moc oblíbené.
Také znám, hráli jsme na střední a jak píše @Serpentini, šlo mi to dobře, i když na míčové sporty jsem jinak dost levá.
Teda tak jsem překvapená, že to znáte. Škoda, že se to moc nehraje. Ráda bych si zahrála, ale není s kým. Přitom to vždy byla sranda a lepší než volejbal.
@roba18 píše:
Teda tak jsem překvapená, že to znáte. Škoda, že se to moc nehraje. Ráda bych si zahrála, ale není s kým. Přitom to vždy byla sranda a lepší než volejbal.
taky mě to bavilo ![]()
Můj manžel - ročník 76 (Královéhradecký kraj) to hrál i s mladší sestrou jako kroužek, v našem malém městě (do 10 tisíc obyvatel) toho byl v jejich mládí kroužek - tak kolem 90. roku, jezdili i na „tábory“ s ringem, měli to jako skaut, já to neznám vůbec - jsem ročník 81 - Středočeský kraj