Jak zastavit ms?

Barušminki
21.8.22 11:06

Jak zastavit ms?

Dobrý den, jak mám zastavit menstruaci? Vím že už je pozdě, ale nemáte nějaké rady?
V úterý jedeme na dovolenou. Omlouvám se že jsem tu nová. Předem děkuji za odpověď. Taky se omlouvám, jestli jsem diskuzi založila do špatné skupiny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anais Brno
21.8.22 11:18

Tak s tampónem se má dá přežít i na dovolené…
Já mám dnes první den a zítra odlitame… Žádné drama z toho nedělám. Manžel to ví, tak chápe že WC budu hledat častěji…

• Citovat
  • Upravit
2516
21.8.22 11:19

Sama nijak, kontaktuj gynekologa, jde to Norethisteronem, ale prestane po par dnech az a je mozne, ze budes stejne misto ni spinit. A taky si zvaz, zda ti to za to stoji, ze to docela hormonalni svinstvo, co umi rozhazet cely cyklus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
21.8.22 11:22

Normálně používej tampony nebo kalíšek, případně holt dostatek algifenu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
21.8.22 11:25

Tak jestli az v utery, tak to uz bude lepsi ne? Muzes zkusit z volne dostupnych leku treba ascorutin, nebo proste vic cecka, ktere stahuje zilky a muze zmirnit krvaceni a proste ty tampony, ms jen tak nezastavis no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barušminki
21.8.22 11:28

@Melodie91 ano to už bude snad v úterý lepší, samozřejmě si vezmu na dovolenou tampon

• Citovat
  • Upravit
Barušminki
21.8.22 11:30

Dočetla jsem se že je dobré vypít vodu s citronem, pomáháto? Jak hodně toho vypít?

• Citovat
  • Upravit
3076
21.8.22 12:08
@Barušminki píše:
Dočetla jsem se že je dobré vypít vodu s citronem, pomáháto? Jak hodně toho vypít?

To bys musela vypít asi sud, aby ti voda s citronem ovlivnila cyklus 🤣
Normálně jsem dávala dovolené i s MS, neřešila jsem to. Tampon, kalíšek… necítila jsem se nijak omezovaná. Nemáme s manželem problém ani mít sex během MS 🤷‍♀️ Řešíš to dost pozdě a léky jsou fakt hnusnej hormonální koktejl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.22 12:10

Jestli je rozjetá, tak už ne. Max. můžeš zkusit zvýšený přísun vitamínu C (citron). Ale na jedné dovolené jsem to měla dostat v pondělí, ve středu jsme přiletěli a hned druhý den jsem to dostala a to jsem se celý týden před dovolenou ládovala citronama a sypkým céčkem :mrgreen: Každopádně to byla dovolená v Anglii bez koupání, takže jsem to úplně v pohodě přežila s kalíškem ;) Další dovolená, měla jsem to dostat v sobotu, dostala jsem to již ve středu :lol: Taky se to zvládlo, bylo to na táboře, takže latrína a bez sprchy atd.
No a teď mě čeká dovča u moře po 10 letech, mám to sice dostat až 3 dny po příjezdu domů ale pro jistotu jsem si nechala napsat prášky na oddálení a vezmu je s sebou. Uvidím zda použiji, každopádně připravená jsem :mrgreen:

Takže pro příště, buď prášky na oddálení nebo kalíšek. Záleží na typu dovolené :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24681
21.8.22 19:38

Nijak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
21.8.22 21:04

Zrovna před týdnem to řešila sestřička u gynekologa s pacientkou …

Říkala ji, že pokud MS už začala.. zastavit ji nejde (paní brala nějaké léky na oddálení MS ale buď si je vzala pozdě a nebo nezabraly)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2971
24.8.22 21:24

@Barušminki Pomaha zejmena vitamin C, na rychlejsi hojeni. Kup si Ccko a vezmu si vyssi davku. Muze to zmirnit a zkratit MS.
Zastavit uz ji nedokaze nic. Zo se musi resit vcas dopredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
25.8.22 17:28

Žádná dovolená by mi nestála za rozhozený cyklus. No tak tampon to jistí, pak citron zmírní krvácení alespoň a taky minerály zinek, hořčík mi pomohli, když mi bylo na slunci v průběhu na špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová