Hlídáte si místo vedle muže?

Anonymní
18.7.17 21:42

Hlídáte si místo vedle muže?

Ráda bych věděla jak moc si která hlídáte místo vedle vašeho partnera. Je u nás na tři týdny přítele dcera z předchozího manželství. Je jí 9 let. Spolu máme dvě děti 2,5 let a necelý rok. A už cestou na dovču, když jsme jí nabrali seděla v autě vedle muže. Já se mačkala 7 hodin vzadu mezi dvěma autosedačkama a to jsem obézní. Ona se roztahovala vepředu. Řekla jsem si fajn, jenže brala jako samozřejmost, že bude sedět v předu pokaždé. Jindy jsme šli na procházku ona ráda vozila kočárek my se s taťkou držíme za ruce a po pár dnech já vozím kočárek a ona se drží za ruku s taťkou atd. Vím, že si ho moc neužije, ale i tak jsem jí řekla, že místo vedle taťky je a bude patřit mě. Nenechá ho nikde samotného a hlavně né v posteli… Nechali byste to být? Snad nevypadám, jako žárlivka :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1648
18.7.17 21:45
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.7.17 21:45

8o To žárlíš na jeho dceru? To snad ne. :roll: To, co jsi jí řekla je teda maso! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
18.7.17 21:46

.

Příspěvek upraven 30.05.20 v 18:27

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Mimis2017 Ráda pobavím ostatní :)

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138

Ano, vnímáte situaci, že váš partner má děti s jinou ženou jako žárlivka, která bouje s malou holkou a neumí si to vykomunikovat jako dospělá osoba.

To že s vámi má to dítě problém, je vcelku pochopitelné. O to víc je jaksi vaším úkolem nenaplňovat archetyp macechy, ale naučit se s ní vycházet. Bude navždycky součást vašeho partnera a začínala jste si s ním jako s otcem dcery, takže je to něco, s čím se prostě musíte srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716

8o to fakt zarlis na devitiletou dceru, ktera si chce uzit tatu? Potes koste, s tebou bych chtela mit dvojdomek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
18.7.17 21:47

@Včelička992 Nechápu co? Jsem divná, že mi to vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
18.7.17 21:48
@Anonymní píše:
@Mimis2017 Ráda pobavím ostatní :)

Tak super… Myslím, že tě tu holky pěkně rozcupujou :mrgreen:… Zarlit na 9ti letou holku(dceru)je fakt síla. To zarlis k na vaše společné děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735

Snad by jsi nežárlila na 9 letou dceru svýho chlapa? Je to úsměvné. Asi si chce tatínka co nejvíce užít, když s ním není denně jako vaše společné děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Anonymní píše:
Ráda bych věděla jak moc si která hlídáte místo vedle vašeho partnera. Je u nás na tři týdny přítele dcera z předchozího manželství. Je jí 9 let. Spolu máme dvě děti 2,5 let a necelý rok. A už cestou na dovču, když jsme jí nabrali seděla v autě vedle muže. Já se mačkala 7 hodin vzadu mezi dvěma autosedačkama a to jsem obézní. Ona se roztahovala vepředu. Řekla jsem si fajn, jenže brala jako samozřejmost, že bude sedět v předu pokaždé. Jindy jsme šli na procházku ona ráda vozila kočárek my se s taťkou držíme za ruce a po pár dnech já vozím kočárek a ona se drží za ruku s taťkou atd. Vím, že si ho moc neužije, ale i tak jsem jí řekla, že místo vedle taťky je a bude patřit mě. Nenechá ho nikde samotného a hlavně né v posteli… Nechali byste to být? Snad nevypadám, jako žárlivka :jazyk:

Proboha… Přečti si to po sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.7.17 21:50

@pufik20 ano - chováte se naprosto nedospěle a neumíte zvládnout naprosto běžnou aneproblémeovou situaci.

Když si to nepřiznáte a nezačnete na sobě pracovat, tak co budete dělat, až ta holčička doroste do puberty a začne vám dávat věci patřičně (a zaslouženě) sežerat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

No vpředu bych jí sedět nenechala, to jako ani omylem, zbytek by mi byl fuk. Jo ještě ta postel v devíti letech, to bych asi taky netrpěla, zbytek, nechť si má tátu klidně celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735

Některý děti to bohužel mají s macechama hodně těžký :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
18.7.17 21:51

Ty jsi v podstatě devítileté holce řekla, že milenecká láska je víc než láska otcovská, když jí říkáš, že místo vedle jejího táty je a bude jen tvoje :think:
Asi bych řešila rozvoj vztahu mezi jeho dcerou a vašimi dětmi, podle mě každé normální dítě, které má dva mladší sourozence a vídá je jen jednou za čas, by se celé šťastné nacpalo doprostřed mezi ně a blblo s nimi celou cestu. S tátou za ruku ať na procházkách chodí, vždyť je jí to tak strašně vzácné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová