Hlídáte si místo vedle muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6185
18.7.17 23:25
@Lumius píše: :mrgreen: :mrgreen: neeee strašilky, rozumíš pohyb větvičky ve větru :mrgreen:

Kae myslela, že je to ryba. :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jdu pro lano. :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
18.7.17 23:27
@Magdaleeena píše:
Mno, pokud je to v souladu s bezpečností..
Já tedy neznám snad žádné dítě, které by nechtělo jezdi vpředu.. včetně mých dcer :lol:,
a to obě ještě malý a fakt nemůžou… ale plánují, to jo ;)

U mě děti vždy jedou obě vzadu. Do předu pustím, jen když vezu jen jedno. :lol: Jinak by se pozabijeli, nebo mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
18.7.17 23:28
@mmch píše:
Kae myslela, že je to ryba. :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jdu pro lano. :zed: :lol:

Nic si z toho prasátko nedělej. Půjdeme spolu na lanýže? :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
18.7.17 23:30

Si tak říkám, ještě že mám svoje místo v autě jistý… Teda… Zatím… :think: 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.7.17 23:33
@Lumius píše:
Nic si z toho prasátko nedělej. Půjdeme spolu na lanýže? :think: :mrgreen: :mrgreen:

To je únava už zase. :roll: :mrgreen: Takovou ptákovinu. :lol:
Tak jo, beru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.17 23:34

@Lumius zaujatá určitě nejsem. Jen mi vadí jak to funguje ona přijede s detma si nehraje furt visí na otci vecne sedi nastvana kdyz tam neni. Spi s ním a když náhodou přijde za mnou do ložnice v noci tak už stojí ve dveřích. Ono je toho u nas hodně ja mám dvě malé děti a ona je bije :roll: minule vzala psa který měl kovové nohy a svihla roční s tím po hlavě a ještě lhala. Bych mohla psat do rana. Chyba je v otci neumí si udělat pořádek bo ona žaluje a pak její matka furt telefonuje a vyhrzuje. nevím jak dlouho to ustojim ale vím je strsi tím je to horsi :roll:

• Citovat
  • Upravit
6509
18.7.17 23:37
Sourozenecká rivalita je pro mě překročitelná, protože se dá předpokládat, že z toho vyrostou.. Mně se to tedy podařilo, nějak se s bratrem či sestrama o místo vedle mýho táty poslední roky nedohadujeme :lol: Ovšem mámě to bylo a je jedno, vůbec nedokážu představit, že by cosik takového řešila 8) i v případě dětí nevlastních, ona je hlavně vždy za dámu :lol: a taky bylo u našich doma dřív to veliký akvárko 8) :lol:.. a všude voliéry, bylo to nutné, pořídili si dětí celkem dost (schválně :lol: )
@Lumius
@Lumius píše:
U mě děti vždy jedou obě vzadu. Do předu pustím, jen když vezu jen jedno. :lol: Jinak by se pozabijeli, nebo mě :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
18.7.17 23:43
@Anonymní píše:
@Lumius zaujatá určitě nejsem. Jen mi vadí jak to funguje ona přijede s detma si nehraje furt visí na otci vecne sedi nastvana kdyz tam neni. Spi s ním a když náhodou přijde za mnou do ložnice v noci tak už stojí ve dveřích. Ono je toho u nas hodně ja mám dvě malé děti a ona je bije :roll: minule vzala psa který měl kovové nohy a svihla roční s tím po hlavě a ještě lhala. Bych mohla psat do rana. Chyba je v otci neumí si udělat pořádek bo ona žaluje a pak její matka furt telefonuje a vyhrzuje. nevím jak dlouho to ustojim ale vím je strsi tím je to horsi :roll:

Myslel jsem to tak, jestli už nevidíš na ní jen chyby. Jasně že je chyba v otci, ale i v mámě. Ono hodně záleží i jak oni dva spolu vychází a jak se vlastně rozešli… Ber to tak, že tě holka nenávidí a vlastně i Vaše deti. Vzala jsi ji tátu. A ani nevíš, co jí říká máma… Každopádně to musí řešit tvůj chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
18.7.17 23:44

Mno, moje děti se taky bijí.. né, tedy psem, to bych určitě také řešila, ale občas přeženou 8) Ale přiznávám, že my jsme to jako děti dělali také 8) a vztahy máme hezké. Obě holky na sebe děsně žárlí, malá v té žárlivosti lže a druhá využívá fyzické převahy.. obě :cert: A taky se strašně milujou :nevim: A to jsou obě doma spolu :nevim:
Mno, ale rozhodně si nemyslím, že by se takto chovaly, protože nemají společného tatínka 8o Jím v tom vztahu pomáhá to, že vyrůstají vedle sebe, kdyby bydlely každá jinde bylo by to jiné, přiznávám náročnější..

@Anonymní píše:
@Lumius zaujatá určitě nejsem. Jen mi vadí jak to funguje ona přijede s detma si nehraje furt visí na otci vecne sedi nastvana kdyz tam neni. Spi s ním a když náhodou přijde za mnou do ložnice v noci tak už stojí ve dveřích. Ono je toho u nas hodně ja mám dvě malé děti a ona je bije :roll: minule vzala psa který měl kovové nohy a svihla roční s tím po hlavě a ještě lhala. Bych mohla psat do rana. Chyba je v otci neumí si udělat pořádek bo ona žaluje a pak její matka furt telefonuje a vyhrzuje. nevím jak dlouho to ustojim ale vím je strsi tím je to horsi :roll:

Příspěvek upraven 18.07.17 v 23:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
18.7.17 23:45

Jsi hystericka a zarliva, pokud budes takto pokracovat, budes navic jeste rozvedena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.17 23:47
@Anonymní píše:
Ráda bych věděla jak moc si která hlídáte místo vedle vašeho partnera. Je u nás na tři týdny přítele dcera z předchozího manželství. Je jí 9 let. Spolu máme dvě děti 2,5 let a necelý rok. A už cestou na dovču, když jsme jí nabrali seděla v autě vedle muže. Já se mačkala 7 hodin vzadu mezi dvěma autosedačkama a to jsem obézní. Ona se roztahovala vepředu. Řekla jsem si fajn, jenže brala jako samozřejmost, že bude sedět v předu pokaždé. Jindy jsme šli na procházku ona ráda vozila kočárek my se s taťkou držíme za ruce a po pár dnech já vozím kočárek a ona se drží za ruku s taťkou atd. Vím, že si ho moc neužije, ale i tak jsem jí řekla, že místo vedle taťky je a bude patřit mě. Nenechá ho nikde samotného a hlavně né v posteli… Nechali byste to být? Snad nevypadám, jako žárlivka :jazyk:

Malinko mě ta tvoje hláška pobavila :lol: ale jako…jo taky si místo vedle manžela hlídám. Ale ne zase tak drasticky, spíš nijak neomezuju svoje soukromí :lol: například moje místo v posteli je prostě moje a to neuvolním byť na jednu noc ani jeho dítěti :D to, že se venku chytnou za ruku tak ať se drží klidně půl dne :lol: třeba to, že se manželův syn občas snaží od táty vystrnadit mě a naší společnou dceru to je docela běžné. Jenže já na to nereaguju nějakýma blbýma hláškama. Prostě si vedle muže sednu nebo lehnu a hotovo. Ale častěji spíš si pomyslím o zadku, tátu má občas tak mu tu radost dopřeju a jdu si po svojich. Ty čtyři dny v měsíci to přežiji bez úhony. Ale běda když se snaží vystrnadit malou od táty, ale to z 95% řešit nemusím, manžel si v tomto sjedná pořádek sám. Zakladatelko, že to řešíš. Je to děcko, tátu má rádo, ty seš prostě pro ní cizí a takové hlášky… však se tím jen ztrapňuješ. Když už tě něco hodně štve tak neříkej takové kraviny a když už to musí být tak prostě jdi a sedni si dopředu ty. Zaprvé devítiletá holka nemá vepředu co dělat. Ve předu může být myslím až od 12 pokud se nepletu a zadruhé když už to musí být je problém během cesty zavolat na chlapa zastav je mi špatně, venku chvilku prodýchávat a pak říct promiň, ale jdu dopředu jinak vám zezadu uštědřím nadílku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
18.7.17 23:47
@Magdaleeena píše:
Sourozenecká rivalita je pro mě překročitelná, protože se dá předpokládat, že z toho vyrostou.. Mně se to tedy podařilo, nějak se s bratrem či sestrama o místo vedle mýho táty poslední roky nedohadujeme :lol: Ovšem mámě to bylo a je jedno, vůbec nedokážu představit, že by cosik takového řešila 8) i v případě dětí nevlastních, ona je hlavně vždy za dámu :lol: a taky bylo u našich doma dřív to veliký akvárko 8) :lol:.. a všude voliéry, bylo to nutné, pořídili si dětí celkem dost (schválně :lol: )
@Lumius

Voliery na děti? :lol: :lol: :lol:

Jinak moje máma to taky nikdy neřešila. Aspoň nemusela nadávat tátovi, že jede rychle, že se moc lepí na auta, že jede moc u kraje… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
18.7.17 23:48

Nějak mi nejde editovat. Švagrová, když jí pořídili v jejich 10 letech bráchu, brala mu jídlo, vypila flašku sunaru, když měla vozit kočárek, odvezla, nechala, dítko řvalo 8) Mno, žárlila fest.. Řešili a promlouvali xkrát, její máma má na „dětskou duši“ školu.. Mno, a vyrostli z toho 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
18.7.17 23:50
@LimitedEdition píše:
Malinko mě ta tvoje hláška pobavila :lol: ale jako…jo taky si místo vedle manžela hlídám. Ale ne zase tak drasticky, spíš nijak neomezuju svoje soukromí :lol: například moje místo v posteli je prostě moje a to neuvolním byť na jednu noc ani jeho dítěti :D to, že se venku chytnou za ruku tak ať se drží klidně půl dne :lol: třeba to, že se manželův syn občas snaží od táty vystrnadit mě a naší společnou dceru to je docela běžné. Jenže já na to nereaguju nějakýma blbýma hláškama. Prostě si vedle muže sednu nebo lehnu a hotovo. Ale častěji spíš si pomyslím o zadku, tátu má občas tak mu tu radost dopřeju a jdu si po svojich. Ty čtyři dny v měsíci to přežiji bez úhony. Ale běda když se snaží vystrnadit malou od táty, ale to z 95% řešit nemusím, manžel si v tomto sjedná pořádek sám. Zakladatelko, že to řešíš. Je to děcko, tátu má rádo, ty seš prostě pro ní cizí a takové hlášky… však se tím jen ztrapňuješ. Když už tě něco hodně štve tak neříkej takové kraviny a když už to musí být tak prostě jdi a sedni si dopředu ty. Zaprvé devítiletá holka nemá vepředu co dělat. Ve předu může být myslím až od 12 pokud se nepletu a zadruhé když už to musí být je problém během cesty zavolat na chlapa zastav je mi špatně, venku chvilku prodýchávat a pak říct promiň, ale jdu dopředu jinak vám zezadu uštědřím nadílku?

Přesně. Některé věci jsou přeci jasné. Například v ložnici a podobně. Nechápu, jak se to dá vyřešit tady. :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
18.7.17 23:50

Boze :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie