Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lumius píše:![]()
neeee strašilky, rozumíš pohyb větvičky ve větru
Kae myslela, že je to ryba.
![]()
Jdu pro lano.
![]()
@Magdaleeena píše:
Mno, pokud je to v souladu s bezpečností..
Já tedy neznám snad žádné dítě, které by nechtělo jezdi vpředu.. včetně mých dcer,
a to obě ještě malý a fakt nemůžou… ale plánují, to jo
U mě děti vždy jedou obě vzadu. Do předu pustím, jen když vezu jen jedno.
Jinak by se pozabijeli, nebo mě ![]()
@mmch píše:
Kae myslela, že je to ryba.![]()
![]()
![]()
Jdu pro lano.![]()
Nic si z toho prasátko nedělej. Půjdeme spolu na lanýže?
![]()
Si tak říkám, ještě že mám svoje místo v autě jistý… Teda… Zatím…
![]()
@Lumius píše:
Nic si z toho prasátko nedělej. Půjdeme spolu na lanýže?![]()
![]()
To je únava už zase.
Takovou ptákovinu. ![]()
Tak jo, beru. ![]()
@Lumius zaujatá určitě nejsem. Jen mi vadí jak to funguje ona přijede s detma si nehraje furt visí na otci vecne sedi nastvana kdyz tam neni. Spi s ním a když náhodou přijde za mnou do ložnice v noci tak už stojí ve dveřích. Ono je toho u nas hodně ja mám dvě malé děti a ona je bije
minule vzala psa který měl kovové nohy a svihla roční s tím po hlavě a ještě lhala. Bych mohla psat do rana. Chyba je v otci neumí si udělat pořádek bo ona žaluje a pak její matka furt telefonuje a vyhrzuje. nevím jak dlouho to ustojim ale vím je strsi tím je to horsi ![]()
@Lumius píše:
U mě děti vždy jedou obě vzadu. Do předu pustím, jen když vezu jen jedno.Jinak by se pozabijeli, nebo mě
@Anonymní píše:
@Lumius zaujatá určitě nejsem. Jen mi vadí jak to funguje ona přijede s detma si nehraje furt visí na otci vecne sedi nastvana kdyz tam neni. Spi s ním a když náhodou přijde za mnou do ložnice v noci tak už stojí ve dveřích. Ono je toho u nas hodně ja mám dvě malé děti a ona je bijeminule vzala psa který měl kovové nohy a svihla roční s tím po hlavě a ještě lhala. Bych mohla psat do rana. Chyba je v otci neumí si udělat pořádek bo ona žaluje a pak její matka furt telefonuje a vyhrzuje. nevím jak dlouho to ustojim ale vím je strsi tím je to horsi
Myslel jsem to tak, jestli už nevidíš na ní jen chyby. Jasně že je chyba v otci, ale i v mámě. Ono hodně záleží i jak oni dva spolu vychází a jak se vlastně rozešli… Ber to tak, že tě holka nenávidí a vlastně i Vaše deti. Vzala jsi ji tátu. A ani nevíš, co jí říká máma… Každopádně to musí řešit tvůj chlap…
Mno, moje děti se taky bijí.. né, tedy psem, to bych určitě také řešila, ale občas přeženou
Ale přiznávám, že my jsme to jako děti dělali také
a vztahy máme hezké. Obě holky na sebe děsně žárlí, malá v té žárlivosti lže a druhá využívá fyzické převahy.. obě
A taky se strašně milujou
A to jsou obě doma spolu ![]()
Mno, ale rozhodně si nemyslím, že by se takto chovaly, protože nemají společného tatínka
Jím v tom vztahu pomáhá to, že vyrůstají vedle sebe, kdyby bydlely každá jinde bylo by to jiné, přiznávám náročnější..
@Anonymní píše:
@Lumius zaujatá určitě nejsem. Jen mi vadí jak to funguje ona přijede s detma si nehraje furt visí na otci vecne sedi nastvana kdyz tam neni. Spi s ním a když náhodou přijde za mnou do ložnice v noci tak už stojí ve dveřích. Ono je toho u nas hodně ja mám dvě malé děti a ona je bijeminule vzala psa který měl kovové nohy a svihla roční s tím po hlavě a ještě lhala. Bych mohla psat do rana. Chyba je v otci neumí si udělat pořádek bo ona žaluje a pak její matka furt telefonuje a vyhrzuje. nevím jak dlouho to ustojim ale vím je strsi tím je to horsi
Příspěvek upraven 18.07.17 v 23:45
Jsi hystericka a zarliva, pokud budes takto pokracovat, budes navic jeste rozvedena…
@Anonymní píše:
Ráda bych věděla jak moc si která hlídáte místo vedle vašeho partnera. Je u nás na tři týdny přítele dcera z předchozího manželství. Je jí 9 let. Spolu máme dvě děti 2,5 let a necelý rok. A už cestou na dovču, když jsme jí nabrali seděla v autě vedle muže. Já se mačkala 7 hodin vzadu mezi dvěma autosedačkama a to jsem obézní. Ona se roztahovala vepředu. Řekla jsem si fajn, jenže brala jako samozřejmost, že bude sedět v předu pokaždé. Jindy jsme šli na procházku ona ráda vozila kočárek my se s taťkou držíme za ruce a po pár dnech já vozím kočárek a ona se drží za ruku s taťkou atd. Vím, že si ho moc neužije, ale i tak jsem jí řekla, že místo vedle taťky je a bude patřit mě. Nenechá ho nikde samotného a hlavně né v posteli… Nechali byste to být? Snad nevypadám, jako žárlivka
Malinko mě ta tvoje hláška pobavila
ale jako…jo taky si místo vedle manžela hlídám. Ale ne zase tak drasticky, spíš nijak neomezuju svoje soukromí
například moje místo v posteli je prostě moje a to neuvolním byť na jednu noc ani jeho dítěti
to, že se venku chytnou za ruku tak ať se drží klidně půl dne
třeba to, že se manželův syn občas snaží od táty vystrnadit mě a naší společnou dceru to je docela běžné. Jenže já na to nereaguju nějakýma blbýma hláškama. Prostě si vedle muže sednu nebo lehnu a hotovo. Ale častěji spíš si pomyslím o zadku, tátu má občas tak mu tu radost dopřeju a jdu si po svojich. Ty čtyři dny v měsíci to přežiji bez úhony. Ale běda když se snaží vystrnadit malou od táty, ale to z 95% řešit nemusím, manžel si v tomto sjedná pořádek sám. Zakladatelko, že to řešíš. Je to děcko, tátu má rádo, ty seš prostě pro ní cizí a takové hlášky… však se tím jen ztrapňuješ. Když už tě něco hodně štve tak neříkej takové kraviny a když už to musí být tak prostě jdi a sedni si dopředu ty. Zaprvé devítiletá holka nemá vepředu co dělat. Ve předu může být myslím až od 12 pokud se nepletu a zadruhé když už to musí být je problém během cesty zavolat na chlapa zastav je mi špatně, venku chvilku prodýchávat a pak říct promiň, ale jdu dopředu jinak vám zezadu uštědřím nadílku?
@Magdaleeena píše:
Sourozenecká rivalita je pro mě překročitelná, protože se dá předpokládat, že z toho vyrostou.. Mně se to tedy podařilo, nějak se s bratrem či sestrama o místo vedle mýho táty poslední roky nedohadujemeOvšem mámě to bylo a je jedno, vůbec nedokážu představit, že by cosik takového řešila
i v případě dětí nevlastních, ona je hlavně vždy za dámu
a taky bylo u našich doma dřív to veliký akvárko
![]()
.. a všude voliéry, bylo to nutné, pořídili si dětí celkem dost (schválně
)
@Lumius
Voliery na děti?
![]()
Jinak moje máma to taky nikdy neřešila. Aspoň nemusela nadávat tátovi, že jede rychle, že se moc lepí na auta, že jede moc u kraje…
![]()
Nějak mi nejde editovat. Švagrová, když jí pořídili v jejich 10 letech bráchu, brala mu jídlo, vypila flašku sunaru, když měla vozit kočárek, odvezla, nechala, dítko řvalo
Mno, žárlila fest.. Řešili a promlouvali xkrát, její máma má na „dětskou duši“ školu.. Mno, a vyrostli z toho
![]()
@LimitedEdition píše:
Malinko mě ta tvoje hláška pobavilaale jako…jo taky si místo vedle manžela hlídám. Ale ne zase tak drasticky, spíš nijak neomezuju svoje soukromí
například moje místo v posteli je prostě moje a to neuvolním byť na jednu noc ani jeho dítěti
to, že se venku chytnou za ruku tak ať se drží klidně půl dne
třeba to, že se manželův syn občas snaží od táty vystrnadit mě a naší společnou dceru to je docela běžné. Jenže já na to nereaguju nějakýma blbýma hláškama. Prostě si vedle muže sednu nebo lehnu a hotovo. Ale častěji spíš si pomyslím o zadku, tátu má občas tak mu tu radost dopřeju a jdu si po svojich. Ty čtyři dny v měsíci to přežiji bez úhony. Ale běda když se snaží vystrnadit malou od táty, ale to z 95% řešit nemusím, manžel si v tomto sjedná pořádek sám. Zakladatelko, že to řešíš. Je to děcko, tátu má rádo, ty seš prostě pro ní cizí a takové hlášky… však se tím jen ztrapňuješ. Když už tě něco hodně štve tak neříkej takové kraviny a když už to musí být tak prostě jdi a sedni si dopředu ty. Zaprvé devítiletá holka nemá vepředu co dělat. Ve předu může být myslím až od 12 pokud se nepletu a zadruhé když už to musí být je problém během cesty zavolat na chlapa zastav je mi špatně, venku chvilku prodýchávat a pak říct promiň, ale jdu dopředu jinak vám zezadu uštědřím nadílku?
Přesně. Některé věci jsou přeci jasné. Například v ložnici a podobně. Nechápu, jak se to dá vyřešit tady.
![]()