Tchán nejde daleko pro ránu

Anonymní
16.7.17 16:35

Tchán nejde daleko pro ránu

Ahoj maminky mam takovej problémžijem ve dvoudomku s rodičema mého přítele, tak jsou děkti každý den v kontaktu s prarodiči, a problém je na světě. Mám skoro tříleté dvojčata a rok a pl starého syna..taky sem tam dam dtem prez zadek ale nidky né aby je to bolelo jen tak n zatrašení.. ale tchán je jiného názoru, a pro ránu nejde daleko mam ještě šestiletou, a ta když něco provede a je u toho tchan tak mma hruzu v očích, no aasi před tydnem jsem videla jak syn se zastavil v brance a zacal se vstekat ze chce nazpatek ma rok a pul ani ne..a tchan mu dal tak naprdel az se prohl nemel plenku a prej mu dal na zadek protoze se prej vzteky počůral!!???? co jako chce? po takovem ditku beztak se počůral jak ho praštil..malem jsem vyletela z kuže.. další dneska Valérie hodilna zem okurku co jí tchán dal tak ji praštil přez ruku az to mela takové cystouple otis prstu víte co myslim že? Já absolutne nesouhlasím aby je trestal protoze to by bolelo i dispěleho nepřeháním..JInak moc dobře to ví že si to nepřeju a už nevim jak zakročit aby to nedělal jo argumentuje to tím že jeho děti sedeli v koutě na hrachu a na natažených rukách knihy a jak se to osvedcilo jsem v šoku co mam dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.7.17 16:38
@Anonymní píše:
jsem v šoku co mam dělat?

Ostěhovat se od tchána co nejdále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.7.17 16:40

1. domluvte se s manželem na společném postoji, za kterým si budete stát. Předpokládám že to bude něco ve smyslu, že děti budou trestat pouze jejich rodiče, nebo tak něco. Klíčové je to, že se na tom dohodnete společně. Pokud nastane problém už tady, tak vřele doporučuju vzít si k té domluvě nějakého nezávislého prostředníka, který vám pomůže najít způsob, jak dosahovat společné dohody o důležitých věcech tak, abyste byla spokojená jak vy, tak váš manžel. Nejjednodušeji dosažitelný prostředník sedí v rodinné poradně.

2. seznamnte tchána s tím postojem a trvejte si na něm.
3. pokud s tím bude problém - hledejte samostatné bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majdalenka_r
16.7.17 16:41

No, holka, potes koste. Za prve by to s nim mel resit manzel, a to velmi durazne, ze si nepreje, aby vase deti jakkoliv trestal. Za druhe bych je s nim nenechavala o samote. V nejhorsim bych kontaktu zabranila uplne. Deti se nebiji!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.17 16:45

PŘítel? Ví o tom???? a nedělá nic naopak je na neho straně..

• Citovat
  • Upravit
511
16.7.17 16:46

Nepsat jako negramotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.7.17 16:46

Když máš doma jen přítele, nikoli manžela, tak to není tchán. Podle popisu to bude asi jednodušší společenství tak nějak celkově :think:.Pamatuj, že spolu s partnerem si tzv. bereš i jeho příbuzné. Jen doufej, aby partner nebyl po otci. Dědeček tluče i jeho dítě, je tedy na něm patřičně zakročit. Pokud ne, máš zaděláno na průšvih.
Dej si pozor. Panují tam zřejmě nedobré poměry. Bydlíš u nich v domě, až se rozhádáš i s nimi nebo oni Tě nebo Tvůj muž už chtít doma nebudou, můžeš skončit i na ulici s kufry a nahým zadkem. Nechci sýčkovat, ale měla bys myslet i na svá event. zadní kolečka, kdyby něco. Takových příběhů už tu bylo hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.7.17 16:50

No počkejte. Takhle ten problém vůbec nestojí. Vy nemáte dělat nic, on NESMÍ dělat! A to myslím vážně, žádné takové " nepřeju si to", ale „nesmíš a nebudeš bít naše děti!“. Je mi jasné, že to nebude jednoduché, rodinné vztahy jsou samá složitost a já vůbec neznám ty Vaše (např. jaké máte zastání u svého muže, jestli jste na tchánech finančně nebo jinak závislí apod.), ale jak už tu napsala hudečice - než trpět takovéhle násilí a a nepřípustné zasahování do Vašich životů, to radši bič a pryč. Kompromis tady neexistuje.
Držím palce, abyste to rychle zvládli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.7.17 16:53

Panebože :roll: to se neumíš zastat vlastních dětí? Proč tam bydlíte? A všechny děti jsou tvého partnera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
16.7.17 17:00

To by on ode me schytal! Je to hnus, odstehovala bych se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.17 17:01

@Burj Chalifa Tím jsi chtěla říct co? To že jsem označila tátu svého přítele mi nepříjde něak hrozná, spoustu lidi to tak označuje, příjde mi to jako hloupost, a za další ptala jsem se na názor co dělata né to co jsem se na začátku dočetla,,ano zadní kolečka mám, jde o to že prostě nevím jak tihle ám sama prori nim řešit :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.17 17:09

JEho otec je rázný, on má svojí pravdu a jeho slovo platí, já vím měla jsem zakročit už daleko dříve, ale bohužel asi jsem to nezvládla, už jsem mu kolikrát říkala a i jsem se pohádala.. a to bylo poprvé a naposled když by nezaakročila tchýně asi bych taky dostala par facek.. zastani nenmam u přitele. Odejit muzu mam kam jen musim jeste pockat

• Citovat
  • Upravit
15514
16.7.17 17:10

Nejdřív doporučuji investovat do této knihy : https://www.knihydobrovsky.cz/…ejnost-78679 …

A dál bych to řešila tak, že bych se odstěhovala do svého. Někam daleko od přítelových rodičů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.7.17 17:12
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa Tím jsi chtěla říct co? To že jsem označila tátu svého přítele mi nepříjde něak hrozná, spoustu lidi to tak označuje, příjde mi to jako hloupost, a za další ptala jsem se na názor co dělata né to co jsem se na začátku dočetla,,ano zadní kolečka mám, jde o to že prostě nevím jak tihle ám sama prori nim řešit :pocitac:

Jak sama.Na řešení jste dva - rodiče dětí. Musíte postupovat zcela rázně a jednotně. Domluvit jasná pravidla prarodiče - vnuci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
16.7.17 17:18

A ty děláš co? necháš mlátit děti? okamžitě bych byla pryč :jazyk:, partner taky mlčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová