Tchán nejde daleko pro ránu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7355
16.7.17 20:59

PROČ je potřeba čekat na odchod, pokud máš kam???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
17.7.17 17:14

Tchánovi bych řekla, že jeho výchovné metody jsou v dnešní době na hranici týrání a dnes se dost řeší, udělal by to ještě jednou a odstěhovala bych se od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
17.7.17 17:30

Zřejmě jsi tam jediná, kdo si uvědomuje, jak je to tam pro děti úděsné. Takže je jen na tobě si to do budoucna pořešit. Píšeš, že máš kam jít, ale hned na to, že až za nějakou dobu? Tak jak to tedy teď je? Máš někoho, kdo se tě zastane, rodiče, sourozenci, kamarádka? Upřímně, horší je, že bije tak ty děti, než kdyby uhodil tebe. Ty jsi dospělá, mohla bys mu ji ihned vrátit, nějak se vymezit, ale ty děti těžko, že. Chápu, že někdo své dítě občas plácne, i když si myslím, že to kolikrát jde vyřešit i lépe, ale fakt max. plácne, ne že se to malé dítě pod tou ranou prohne, nebo má obtisk od jeho ruky! Tohle bych tolerovala jednou s patřišnou výstrahou, pak už bych se pokusila odstěhovat.
S tchánem nic neuděláš, je na tento model zvyklý desetiletí, v jeho očích to funguje. Nejhorší je, že s ním partner souhlasí 8o! zřejmě to považuej taky za funkční model :zed: Upřímně, já bych radši do azyláku než toto!! Lepší to nejspíš nebude! Fakt už můžes zkusit jen tu policii, ale pokud je barák rodičů, nebo přítele, kterým se tohle bití zdá o. k. pak se stejně nic nezmění. Maximálně pak budou ještě agresivnější. Tchýně žije? a co tomu říká? Máš nějaké peníze bokem? Ty by se ti dost hodily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.17 21:41

Ahoj holky, moc se omlouvám za ty šílené chyby a překlepy no byly jsem opravdu naštvaná a popravdě bylo mi jedno zda seto dalo nebo nedalo čiíst… Takže opadlo o následovně přítl zařicel na děti, tchán to slyšel a řekl ještě jednou azmlátí nás!!! to už jsem nevydržela zavolala mojí mámě a zítra se stěhuji.. ted momentálně si balím věci i dětem, no přítel příjde po 22h domů asi bude v šoku ale nejdetotak dál zastání nemám,, avímže nám to stejně nefunguje. dneska dal Valerii zase na zadek má tam otisk..Zítra vdevět tu mama bude pro jistotu pojede i táta a to jsou rozvedeni a nemlvi spolu to jen aby tchán nedělal problémy ikdyž vímže je dělat bude..Prosím myslete na mě, držte mi palce buduto opravdu potřebovat..

• Citovat
  • Upravit
69235
18.7.17 21:44

No, budu ti držet palce a myslet na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
18.7.17 21:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky, moc se omlouvám za ty šílené chyby a překlepy no byly jsem opravdu naštvaná a popravdě bylo mi jedno zda seto dalo nebo nedalo čiíst… Takže opadlo o následovně přítl zařicel na děti, tchán to slyšel a řekl ještě jednou azmlátí nás!!! to už jsem nevydržela zavolala mojí mámě a zítra se stěhuji.. ted momentálně si balím věci i dětem, no přítel příjde po 22h domů asi bude v šoku ale nejdetotak dál zastání nemám,, avímže nám to stejně nefunguje. dneska dal Valerii zase na zadek má tam otisk..Zítra vdevět tu mama bude pro jistotu pojede i táta a to jsou rozvedeni a nemlvi spolu to jen aby tchán nedělal problémy ikdyž vímže je dělat bude..Prosím myslete na mě, držte mi palce buduto opravdu potřebovat..

Nejlepší rozhodnutí, co jsi mohla udělat :kytka: :kytka: :kytka:

Držím :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
18.7.17 21:56

Výborně, pokud bude potřeba, neboj se volat policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
18.7.17 22:03
@Anonymní píše:

jediné možné řešení. Pokud by partner se vás zastal a řekl že takhle ne bylo by to jiné ale takhle by jsi brzo dostala taky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.17 22:04
@dedrichov píše:
Výborně, pokud bude potřeba, neboj se volat policii.

Ano i a ro jsem myslela.. jinak asi je to blbe ale Dědřichov? Tam bydli muj bratranec????

• Citovat
  • Upravit
7355
18.7.17 22:26
@Anonymní píše:
:lol: je jich víc, tak který je ten Tvůj?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
19.7.17 00:24

Je super, že máte v rodičích oporu. Možná bych zvážila návštěvu doktorky s dcerou - vím že není partnera, ale až budete řešit před soudem péči, bylo by super aby tam byla podmínka, že u toho nesmí být tchán (ale možná je to utopie), těžko říct, jestli to pak nebude dělat i svým vlastním vnoučatů se stejnou razancí a četností jako vaší dceři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.17 03:23

To je teprv začátek

Holky prišl domů, a když viděl że balím začal po mě řvát, já byla v klidu. Sbral se a odešel, balila jsem dál za hodinu přišel asi si někde přihnul a už to jelo… 8o nechutně sprostě mi nadával třískal do všeho že já mam držet hubu, že tady nesmím mít vlastní názor a podobně, vyla jsem pořád v klidu.. ale jen na venek bála jem se ho.. šla jsem si zakouřit ikdyž přestávám ale musela jsem on prišel ke mě než jsem si stačila vzít cigaretu že půjdu ven na me začal křičet jak smyslu zbaveny.. dala jsem si ruce před sebe bála jsem se opravdu a hledala misto kam spadnu jak mě praští otočila jsem se a dal mi takovou peck že jsem sadla ze židle do toho se probudila dcerka a plakala já ho prosila ať neřve???? a šla za malou..venku se rozsvítilo asi tchýně nevím a šla jsem raději utěšit malou asi hodinu jsem se strachem ležela on jen prošel a šel spát,,nevím zda to viděla jak mi švihl ale jak jsem se podívala do zrcadla tak vím jistě že ráno to schovat nepujde

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.17 03:30

@dedrichov moravskoslezský raj..tak někde nikdy jsem tam nebyla :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.17 03:30

Kraj

• Citovat
  • Upravit
377
19.7.17 07:14

Takže už máš dobaleno a čekáš na rodiče? Přítel se očividně potatil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová