Hlíva ústřičná- preparát pro děti

583
14.7.09 18:32

Hlíva ústřičná- preparát pro děti

Hezký den, nemáte někdo tip na konkrétní název produktu vhodného pro děti? Chvíli jsem hledala na webu, ale u všech psali od 3 let. Mám dvouleťačku. Vím, že v lékáně mi poradí, ale ráda bych tam šla už s tím, že budu mít nějako představu, aby mi nevnutili to nejdražší co mají:) Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4132
14.7.09 20:10

ahoj, já mám dcerku, v srpnu jí bude 2 a půl roku, a uvažuju, že na podzim, kdy jí budou 2 a třičtvrtě roku koupím sirup-hlíváček, i když je až od tří let. Tak se přidávám s dotazem-Máte někdo zkušenosti? Nebo radši počkat přesně do tří let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.7.09 20:35

O tom jsem nikdy neslyšela.k emu je to prosím dobré?
Hlívu jíme často,ale tohle neznám

• Citovat
  • Upravit
583
14.7.09 20:54

hlíva je na posílení imunity… dcerka má molusky, hlíva prý působí příznivě, že se netvoří další pupínky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.7.09 22:06

My bereme imunoglukán. Bere to na doporučení dr i Jonáš a to dřív než od roka. Nejsem si jistá, jestli je z hlívy, ale řekla bych,že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
15.7.09 06:50

Aladino, díky za tip, hledala jsem to, ten Imunoglukan fakt je z hlívy..asi ho zkusím koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
15.7.09 08:45

Imunoglukan je super, u nás funguje na imunitu skvěle :lol:

EMITOM: na molusky je super česnek!! Měla ho dcera od kamarádky, její syn byl dokonce na „vyškrabování“ molusek. Pak se dostaly k léčitely a on jim doporučil česnek. Zkus dělat malé nějaké jednohubky, nebo přidávej víc česneku do špenátu nebo tak, prostě zvýšit množství česneku. Kamarádčině dceři začaly opadávat samy, nejdřív jakoby proschly a pak opadly. Zkus to, česnek je navíc taky zdravý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
15.7.09 18:16

no, já koupila Molusan, přípravek od Hádka, smrdí tedy příšerně, ale bohužel bez efektu, a to jsem mazala poctivě.. tak hledám další možné řešení… začínám docela chápat lidi, co udělají téměř cokoliv proto, aby se vyléčili.. dřív jsem léčitelům nevěřila, teď bych si snad i nechala poradit:)))) už aby ty potvory byly pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
15.7.09 18:41

Aladino, psala jsem v atopicky ekzem - klub, ze bych chtela taky Imunoglukan zkusit, ale male byl teprve rok a tam pisou od trech let, vy to berete od roka? A kolik? A mate vysledky? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.7.09 20:40

Já teda naší dr důvěřuju. Dělá i homeopatii a není to žádná zaprdlá obvoďačka, která jede ve svých kolejích. Sama nám imunoglukán doporučila. A fakt Jonáš rok ještě neměl, když ho začal brát. Průběžně ho berou obě moje děti a Jonáš od května a ještě nemarodil.
Př i problémech bral 2×2ml a teď každý den preventivně 1×2ml. Má tak max 9kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
15.7.09 20:42

existuje toho víc druhů? abych věděla na co se v lékárně ptát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JM
83
31.12.09 20:51

Má ten imunoglukán nějakou chuť? Dcera mi moc sirupky nechce. Zatím u nás vedou cucavé bombonky - např Preventan junior

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JM
83
31.12.09 20:56

Jinak jsem slyšela, že různé praparáty jsou jen tahání z lidí peněz. Prý stačí koupit hlívu, usušit, rozdrobit a pak poživat…
Ale nevím jakou by to mělo chuť, jestli je nějaké omezení v množství (není to nějaká droga?) a jaké to je, jestli bych to do malé dostala .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.9.14 11:20

Dobrý den, já dávala dceři Hlívu ústřičnou, ale tabletky cucací a od té doby nebyla nemocná, jen lehká rýma, bylo jí2,5roku když jsem jí ji dávala a dávám pořád jen přes léto ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek