Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hezký den, nemáte někdo tip na konkrétní název produktu vhodného pro děti? Chvíli jsem hledala na webu, ale u všech psali od 3 let. Mám dvouleťačku. Vím, že v lékáně mi poradí, ale ráda bych tam šla už s tím, že budu mít nějako představu, aby mi nevnutili to nejdražší co mají:) Děkuji.
ahoj, já mám dcerku, v srpnu jí bude 2 a půl roku, a uvažuju, že na podzim, kdy jí budou 2 a třičtvrtě roku koupím sirup-hlíváček, i když je až od tří let. Tak se přidávám s dotazem-Máte někdo zkušenosti? Nebo radši počkat přesně do tří let?
O tom jsem nikdy neslyšela.k emu je to prosím dobré?
Hlívu jíme často,ale tohle neznám
hlíva je na posílení imunity… dcerka má molusky, hlíva prý působí příznivě, že se netvoří další pupínky
My bereme imunoglukán. Bere to na doporučení dr i Jonáš a to dřív než od roka. Nejsem si jistá, jestli je z hlívy, ale řekla bych,že jo.
Aladino, díky za tip, hledala jsem to, ten Imunoglukan fakt je z hlívy..asi ho zkusím koupit
Imunoglukan je super, u nás funguje na imunitu skvěle ![]()
EMITOM: na molusky je super česnek!! Měla ho dcera od kamarádky, její syn byl dokonce na „vyškrabování“ molusek. Pak se dostaly k léčitely a on jim doporučil česnek. Zkus dělat malé nějaké jednohubky, nebo přidávej víc česneku do špenátu nebo tak, prostě zvýšit množství česneku. Kamarádčině dceři začaly opadávat samy, nejdřív jakoby proschly a pak opadly. Zkus to, česnek je navíc taky zdravý ![]()
no, já koupila Molusan, přípravek od Hádka, smrdí tedy příšerně, ale bohužel bez efektu, a to jsem mazala poctivě.. tak hledám další možné řešení… začínám docela chápat lidi, co udělají téměř cokoliv proto, aby se vyléčili.. dřív jsem léčitelům nevěřila, teď bych si snad i nechala poradit:)))) už aby ty potvory byly pryč.
Aladino, psala jsem v atopicky ekzem - klub, ze bych chtela taky Imunoglukan zkusit, ale male byl teprve rok a tam pisou od trech let, vy to berete od roka? A kolik? A mate vysledky? diky
Já teda naší dr důvěřuju. Dělá i homeopatii a není to žádná zaprdlá obvoďačka, která jede ve svých kolejích. Sama nám imunoglukán doporučila. A fakt Jonáš rok ještě neměl, když ho začal brát. Průběžně ho berou obě moje děti a Jonáš od května a ještě nemarodil.
Př i problémech bral 2×2ml a teď každý den preventivně 1×2ml. Má tak max 9kg.
existuje toho víc druhů? abych věděla na co se v lékárně ptát.
Má ten imunoglukán nějakou chuť? Dcera mi moc sirupky nechce. Zatím u nás vedou cucavé bombonky - např Preventan junior
Jinak jsem slyšela, že různé praparáty jsou jen tahání z lidí peněz. Prý stačí koupit hlívu, usušit, rozdrobit a pak poživat…
Ale nevím jakou by to mělo chuť, jestli je nějaké omezení v množství (není to nějaká droga?) a jaké to je, jestli bych to do malé dostala .....
Dobrý den, já dávala dceři Hlívu ústřičnou, ale tabletky cucací a od té doby nebyla nemocná, jen lehká rýma, bylo jí2,5roku když jsem jí ji dávala a dávám pořád jen přes léto ne