Hmotná nouze 2014

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Sandruska986
7.2.14 10:49

Hmotná nouze 2014

Dobrý den chci se zeptat, žádám si o doplatek na bydlení a živobytí. Všechny papíry už mám vyřízené jen 2 musím ještě doložit. Jelikož jsem těhotná tak dohodu o výživném a úhrady za zaplacené nájmy. Byt mi pronajal přítel s kterým čekám dítě, ale žije s matkou.Budo se nato soc.prac nějak zvláštně dívat? Tahle situace vznikla z důvodů že nemůžeme spolu žít dokud nás trýzní finanční situace :/

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
7.2.14 10:52

Doufám, že bude, protože tohle je regulérní podvod. A doufám, že na sociálce nepracují úplní blbci, kterým by to bylo fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
7.2.14 10:55

Za mě si myslím, že to asi taky budou zkoumat - navíc když je to tvůj přítel a pronajímá Ti byt - tudíž počítám že on ho vlastní, tak budou posuzovat taky.

• Citovat
  • Upravit
370
7.2.14 10:56

Krade se vsude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.2.14 10:57

@Sandruska986 ty vole, to snad ne! Já na to nemám nárok a to jsem zůstala se 2 dětma sama a jsem na rodičáku.. a vy si tím jako budete přilepšovat? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1

Ještěže nemám čas :zed:

• Citovat
  • Upravit
30556

Co takhle raději přítele poslat makat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.2.14 10:58
@Aditiv píše:
Krade se vsude…

jo, ale tohle už je naprosto přehnaný. Čekají spolu dítě, on jí pronajme byt, papírově bydlí u matky, ani znbla nevěřím, že není s ním v bytě, a nejen, že neuvede jeho příjmy, ještě si nechá napsat pronájem, ať stát dá víc. To už je vrchol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.2.14 10:59
@sophinka1 píše:
Ještěže nemám čas :zed:

buď ráda, já jdu taky raději něco dělat, než se fakt vzteknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
7.2.14 10:59
@terinka4444 píše:
jo, ale tohle už je naprosto přehnaný. Čekají spolu dítě, on jí pronajme byt, papírově bydlí u matky, ani znbla nevěřím, že není s ním v bytě, a nejen, že neuvede jeho příjmy, ještě si nechá napsat pronájem, ať stát dá víc. To už je vrchol.

Jo ja to tim neomlouvam, souhlasim s Tebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.2.14 11:00

A daň z pronájmu taky beztak nebude řádně platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
7.2.14 11:01

Asi se budou dělat i častější šetření v místě bydliště (může se dělat kdykoliv a opakovaně během pobírání dávky, nejen u podání žádosti. Když se zjistí, že někdo uvedl správní orgán v omyl, tak se nejen vrací vyplacená dávka, ale lze dát pokuta až 15 tisíc a k tomu se podává trestní oznámení, jelikož škoda téměř vždy přesáhne 5 tisíc kč). K tomu můžou chtít, aby otec dítěte platil i výživné své těhotné družce, nejen svému dítěti…Zkoumat se to bude a okruh společně posuzovaných osob může nakonec vyjít úplně jinak než si zakladatelka představuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.2.14 11:03

@Apaji jsem pro!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
7.2.14 11:07

@Apaji Souhlasím, přesně takhle by to mělo fungovat. Proto si myslím, že budou zkoumat to, jak jí může její přítel pronajímat byt, když mají „společnou nouzi“

• Citovat
  • Upravit
Sandruska986
7.2.14 11:07

Čekala jsem tyhle reakce no co už, přítel prostě semnou nebydlí, bydlí s matkou a těžko půjde makat je mu 20 let studuje, a pobírá sirotčí důchod, a přilepšovat nemám důvod si přilepšovat snažím si zachránit nějak svůj krk když nemám ani korunu když jsem minulý rok ještě studovala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat