Hmotná odpovědnost
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Chybi mi píše: Více
Takovou částku Ti strhne z platu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No delat na cerno je blbe ale muze zavolat ale muze te udat na pcr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A kolegine si vzala s me trzby 3000 s tim ze je hnef fonese a pry nema kc
No, to byla jeho tržba a tys mu ji měla hlídat a ne půjčovat „koleginím“. To ti nevysvětlil?
No, ale protože tě zaměstnává načerno, tak si zřejmě ani v případě manka nebude lámat hlavu s postupem podle práva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry večer, byla sem na brigádě v baru 3dny po sobe 15hod denně. Podepsala sem hm. zodpovednost a pri pocitani uctu chybeli 2200 kc.ja si je nevzala a nechapu kde jsou. Jediné vysvětlení ny bylo ze mi je nekdo vzal…Bae je totiz nezabezpeceny a kc mohl vzit kdokoliv.
Majitel je chce jinak ze me da na pcr. Ale ja je nemam a jsem jinak na podpoře. Nevim co dělat
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobry večer, byla sem na brigádě v baru 3dny po sobe 15hod denně. Podepsala sem hm. zodpovednost a pri pocitani uctu chybeli 2200 kc.ja si je nevzala a nechapu kde jsou. Jediné vysvětlení ny bylo ze mi je nekdo vzal…Bae je totiz nezabezpeceny a kc mohl vzit kdokoliv.
Majitel je chce jinak ze me da na pcr. Ale ja je nemam a jsem jinak na podpoře. Nevim co dělat
Pokud jsi podepsala HZ, měla jsi lépe hlídat účet. Nezbývá, než platit, bohužel.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak to bohužel je blbý
nemáte tam kamery? Nemohl si třeba majitel nebo někdo vzít zboží za tu částku? Že by pak neseděla inventura ne na prachy ale na zboží
a byla jsi za barem sama?
- Citovat
- Upravit
Nebyla sem tam sama…chvíli mi tam pomahala i kolegine co tam dela a je znama ochlasta.No a jinak klice mel kde kdo…kolegyne. majitel. uklizecka…Kc asi budu muset uhradit ale co mam ocekavat od pcr?? Pry pokutu az 50.000
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nebyla sem tam sama…chvíli mi tam pomahala i kolegine co tam dela a je znama ochlasta.No a jinak klice mel kde kdo…kolegyne. majitel. uklizecka…Kc asi budu muset uhradit ale co mam ocekavat od pcr?? Pry pokutu az 50.000
Když máš hm. odpovědnost měla sis to hlídat jako oko v hlavě a nikomu nevěřit.
Pro příště budeš vědět. Lidi jsou holt svině ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No bbohužel chodili mi tam i cikorky a neuhlidala sem to…taky sem byla vyrizena.dom sem chodila ve dvanact a v sedm rano uz sem zas byla tam takze hruza…
- Citovat
- Upravit
Pokud měl někdo další přístup k penězům, trvala bych na rozpočítání. Měla sis brát radši tržbu domů
no ale po bitvě každej generál… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@lulinaaa zaplatit to musim cele a jeste me cekaj opletacky s pcr
No já myslím, že ti nic nehrozí. Krom toho zaplacení. Pokud tam nebyla kamera, která by tě měla usvědčit a přístup má víc lidí, nemůžou jen taky „ententyky“ ukázat na tebe a obvinit tě
z hlediska logiky a práva… Nebo se pletu?
- Citovat
- Upravit
Pokud jsi nastupovala na šichtu, byla předtím udělaná inventura (zrcadlo)???
A po tvém odchodu také??? Pokud ne, po tvém odchodu (na konci poslední směny), myslím, že je šance se ubránit.
Ať ti prokážou, když jsi odcházela, že na konci směny bylo :
sudů piv je 5, Becherovky je 1,5 litru, griotka 0,5l…a tak dál…
podepsala jsi jim to???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit