Hmotná odpovědnost
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Nebyla sem tam sama…chvíli mi tam pomahala i kolegine co tam dela a je znama ochlasta.No a jinak klice mel kde kdo…kolegyne. majitel. uklizecka…Kc asi budu muset uhradit ale co mam ocekavat od pcr?? Pry pokutu az 50.000
To je nesmysl. Jestli měl klíče kdekdo, tak spíš zastání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz sem nastupovala tak sem ucet nepodepsala a ani kdyz s ho predavala…pri nastupu účet pry kontrolovala ucetni..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobry večer, byla sem na brigádě v baru 3dny po sobe 15hod denně. Podepsala sem hm. zodpovednost a pri pocitani uctu chybeli 2200 kc.ja si je nevzala a nechapu kde jsou. Jediné vysvětlení ny bylo ze mi je nekdo vzal…Bae je totiz nezabezpeceny a kc mohl vzit kdokoliv.
Majitel je chce jinak ze me da na pcr. Ale ja je nemam a jsem jinak na podpoře. Nevim co dělat
jak při počítání účtu? Za co jsi podepsala hmotnou zodpovědnost? Předpokládám, že za peníze v kase, ne? A když jsi nastoupila a podepsala tu hmotku, tak by u toho měl být i protokol o stavu hotovosti v okamžiku předání… a tu sis snad spočítala, kolik tam máš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero Správná otázka: Při počítání jakého účtu? Co je to počítání účtu?
Hmotná odpovědnost může být za něco, co bylo inventarizováno při převzetí a předání.
Té policie bych se nebál. Tuším, že má proč se jí bát spíš majitel baru.
Ještě takhle: http://www.bezplatnapravniporadna.cz/…venture.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Kdyz sem nastupovala tak sem ucet nepodepsala a ani kdyz s ho predavala…pri nastupu účet pry kontrolovala ucetni..
Jaký účet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Celou inventuru když sem nastupovala kontrolovala učetní…tedy pry. Já jsem nastoupila vhroznem chaosu a třeba drobne sem nepřepočitala
- Citovat
- Upravit
To už tam taky mohly ty peníze chybět, když jsi je přebírala a bohužel je Tvoje chyba, že jsi si to nezkontrolovala. Policie nic řešit podle mě nebude a zaměstnavatel Ti chybějící částku strhne z výplaty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oxana1980 píše:
To už tam taky mohly ty peníze chybět, když jsi je přebírala a bohužel je Tvoje chyba, že jsi si to nezkontrolovala. Policie nic řešit podle mě nebude a zaměstnavatel Ti chybějící částku strhne z výplaty.
Zaměstnavatel to nesmí bez jejího souhlasu strhnout ze mzdy. Srážky ze mzdy k náhradě škody jsou možné jen na základě dohody o srážkách ze mzdy (§ 147 odst. 3).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JELIKOŽ TO BYLA JEN BRIGADA TAK MI PROSTE NAZAPLATI TY DNY A JE TO…ALE JESTE MUSIM DOPLATIT A LITAT KVULI TOMU OPO VYSLECHU TO JE HROZNY BORDEL
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, poraď se v některé bezplatné pracovně právní poradně ČMKOS pro zaměstnance.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bobesci a za co jsi podepsala tu hmotnou zodpovědnost? Pokud za hotovost i zboží a majetek, tak jsi měla všechno zkontrolovat podle inventurního protokolu… jinak jsi neměla nic podepisovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit