Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neměla jsi zpoždění? může to být cokoli - od hormonálních změn po raný potrat… já takhle měla jen u potratu. přeji at to není nic vážného. bohužel tu ti nikdo neporadí, jen ti napíšeme vlastní zkusešnosti
@bartsch zblázním se. Jsem už dva týdny ve stresu, že jsem v tom, dělala jsem asi 5 testu a nic. Do toho škola.
Překvapilo mě to.
@Anonymní píše:
@bartsch zblázním se. Jsem už dva týdny ve stresu, že jsem v tom, dělala jsem asi 5 testu a nic. Do toho škola.
Překvapilo mě to.
To věřím. Nejlepší bude zajít na gyndu. Pokud jsou testy negativní, pravděpodobnost těhotenství je malá, ale nejlepší je test z krve.
Na gyndě ti poradí nejlépe. Podívají se dovnitř a zjistí co se děje. Hlavně to chce klid, vše bude v pořádku
@jancabr já doufám, porad hledám po netu a vsugerovávám si to nejhorší. Zítra jsem ráno objednána. Tak snad. Děkuji ![]()
To spíše vypadá na hormony, že je hnědá krev, to znamena že je starší a krevní sraženiny to býva to, že děloha se čistí, je to vlastně nahromaděná krev a trochu sražená, nic špatného. Hlavně se neboj, možná dostaneš vyvolávačku, nebo něco na upravu cyklu.
Ahoj. Mám už tak dva týdny místo menstruace hnědé spineni a teď když jdu na záchod, teče nahnedle s nějakými kousky. Mám i lehce zabarvenou a vic zapáchající moč. Nevíte co by to mohlo být?