Hnědý výtok v 30.tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3429
21.12.10 09:46

Hnědý výtok v 30.tt

Ahojte,

včera jsem byla na vyšetření, které mi nebylo moc příjemné, dokonce jsem pak na kalhotkách objevila trochu krve. Dnes od rána mám takový hnědý hlen, spíše vždy když se utřu toaletní papírem. Jsem poprvé těhotná a nervozní, co by to mohlo být.
Poradíte mi?

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
21.12.10 09:54

já jsem měla hnědý výtok také nějak kolem 30tt a chvilkami i slabě krvavý, byla jsem u dr a ten řekl, že je to jen zánět, že to spraví 10 dení užívání globulí a bylo po špinění :-) pokud to není čirá krev je to v pohodě, ale zajít by si si měla raději hned..

• Citovat
  • Upravit
1648
21.12.10 09:55

zavolej doktorovi co tě vyšetřoval a popiš mu to špinění, myslím si že tohle normální není, když už je to od včerejška :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
21.12.10 10:25

myslim si, ze pri vysetreni Ti to tam rozdrazdil. hnede spinenie znamena len tolko, ze je to stara krv- cize zvysky zo vcerajsieho krvacani.

urcite o nic nejde, ale pre pokoj duse mu zavolaj  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.12.10 10:45

po vnitřním vyšetření se to může stát, pokud je to tmavě hnědé, je to stará krev = včerejší, pokud to neustoupí do večera, zítra bych mu rozhodně zavolala, ..
někomu vychází krev déle, někomu vyjde všechna hned. dr. mě na to upozorňovala.. záleží, jak to míváš ty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
21.12.10 20:47

myslím že je to ejn povyšetření,ale lékaře bych informovala a zkusila bych askorutin tbl 3×1 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
21.12.10 20:57

Doktor říkal, že to tom vyšetření to bývá normální a pokud je hnědý, tak v poho. Kdybych však začla krvácet nebo k tomu měla bolesti, tak okmažitě přijít.
Děkuji všem za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky