Můžu ležet na břichu v 5. měsíci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
20.12.10 21:35

Rada

Ahojky chtěla bych se zeptat jestli můžu ležet na břichu i když jsem skoro v 5.měsici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5548
20.12.10 21:40

Já jsem v 5.měsíci na břichu už ležet nemohla,protože bych se"houpala" :-D ,ale já si myslím,že to miminku neuškodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
20.12.10 21:41

Pokud siho nebudeš mačkat, tak jo…záleží, jak ho máš velké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21505
20.12.10 21:42

pokud ti to tělo dovolí, tak proč ne. azáleží na tom, jak ti to je pohodlné. a myslím, že prcek v břiše se případně ozve, když mu to bude nepříjemné. přece jenom to na něj bude docela váha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.12.10 21:43

pravě že se mi dobře leží na břichu a pořad sem plocha a furt neroste břicho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.12.10 21:46

anicka

ahoj, tiez som v 5.mesiaci(nozu- male este necitim, takze tym sa riadit nemozem)
ale myslim, ze pokial sa citis v pohode, tak mozes :-D

som minule citala clanok, kde sa pisalo, ze na bruchu nie kvoli malemu, na chrbte nie kvoli tej dolnej dutej zile, ze na pravom boku nie kvoli prudeniu krvy, cize len na lavom boku 8-o

a to sa mi uz zda riadne prehnane :mrgreen:
ja spim v hocijakej polohe (aj na chrbte) ked mi je pohodlne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.12.10 21:47

AHoj,
já na břiše ležím ještě teď - 8. měsíc :wink: Teda, ne úplně na břiše, ale tak trochu na boku, trochu na břiše, jinak neusnu… :wink:
Podle chytrých knížek by se nemělo ležet na zádech a na pravém boku a těch možností už zrovna moc nezbývá :wink: (nikdy jsem to nebrala nějak vážně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
20.12.10 21:48
soldi píše:
som minule citala clanok, kde sa pisalo, ze na bruchu nie kvoli malemu, na chrbte nie kvoli tej dolnej dutej zile, ze na pravom boku nie kvoli prudeniu krvy, cize len na lavom boku 8-o

Jo, a pak tě začne bolet levá kyčel od rozathování pánve a nelehneš si vůbec…a babo raď :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.12.10 21:48

anicka, kazdemu brucho rastie inak, jeho velkost zalezi napr. aj od pevnosti Tvojich brusnych svalov, od polohy baba, od toho, kde mas placentu, atd…

takze dont worry :huban:
vsak u dokyho si bola a isto bolo vsetko ok, nie? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
20.12.10 21:49

Ležím jak mi to je příjemné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.12.10 21:52

Jj byla sem a všechno zatim v pohodě zitra du na krev kvuli genetice jestli jestli je všechno v pořadku tak snad to dobře dopadne .A jinak je zajimave že večer než jdu spat mi trošku nafoukne a pak je zase ploche :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
20.12.10 22:03

Buď ráda,aspoň se vejdeš do oblíbeného oblečení.Já z břichem zápasím od cca 12.týdne :-) a když jsem před měsícem ležela ve špitále,tak mi nikdo nevěřil,že jsem teprve ve 20.týdnu :think: .Teď jsem na začátku 7.měsíce a připadam si jako tank.Neoholím se,pomalu nic neobleču a tkaničky u bot mi musí zavazovat přítel :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
20.12.10 22:04

Myslím si, že když to tobě nevadí…nebolí, netlačí, není co řešit :-D

Já už v 5.měsíci na břiše nemohla. Za prvé jsem měla velká prsa(čtyřky) :roll: (ale oproti kojícímu období(šestky) to byly ještě mrňousci :mrgreen: ), a za druhé mě bříško v poloze „na břiše“ nepříjemně tlačilo. Oblíbila jsem si polohu na boku, spodní nohu nataženou, horní pokrčenou. Trošku jsem si na tom břiše ležela, ale i ve vysokym stadiu těhu se Verunka přizpůsobila a nasáčkovala se tam kde místo bylo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.12.10 22:05

jé břicho, moje nejoblíbenější spací poloha, v těhu to bylo pro mě utrpení!! ale ještě v 5. měsíci jsem na břichu ležet zvládala, pak jsem spala tak, že jsem byla napůl břicho a bok a pak už to nešlo vůbec. udělala jsem si vždy z peřiny kruh a břicho jsem strčila dovnitř a když to začalo být nepohodlný, tak změna, takže pokud je ti to příjemný tak proč ne, mimču to neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.12.10 22:08

Řídila jsem se tím, že jakákoliv poloha, která mi byla příjemná, malému ublížit nemůže. Příroda to má zařízené dobře. Dítě chrání i plodová voda, tak se neboj, že ho budeš mačkat. Místa má teď hodně a až toho místa bude míň, tak už si bude umět pořádně kopnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí