Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já začínám 7. měsíc a na břiše ještě spím. Taky nemám moc velké břicho a zatím mi nijak nepřekáží. Spíše mi někdy vadí poloha na břiše kvůli bolavým prsům.
Ale manžel říká, že se v noci pěkně převaluju, takže je úplně jedno, v jaké poloze usínám - v noci vystřídám všechny:-) Tělo nebo miinko by si řeklo, kdyby se mu něco nelíbilo…
A na zádech sice neusínám, ale přes den tak ležím často.
ja lezela na brise jeste v osmym mesici
ne uz uplne ale aspon na pul, ja totiz jinak neusnu…ted teda musim, kdyz mam cvrcka v posteli, tak musim na boku ![]()
Já jsem taky lehávala tak nějak na půl bok/břicho…
A jak už tu bylo řečeno - dokud je to příjemné tobě a cítíš se fajn, je to příjemné i miminku ![]()
18.tt, usinam napul bok/bricho. Mam obrovskeho plysoveho slona, ktereho pouzivam jako polohovaci polstar a toho si cpu pod to pokrcene koleno, je to pohodlnejsi
Já na břichu ležela dokud to šlo. Usínám ve stabilizované poloze. Pak už to nešlo a já měla docela rpoblémy usnout, až jednoho dne přišla spása v podobě kojícího polštáře. Sice to nebylo jako spaní na břiše, ale o hodně se mi usínání zlepšilo.
ja jsem 28. tt a porad jsem se bala lezet na brise, lezim teda aspon v tzv stabilizovany poloze..pul bricho, pul bok..obcas malej kopne tak si lehnu upplne na bok…prave ze mi kazdej rika at tak nespim ze ho mackam, tak taky doufam ze ne…taky se vecer dost prevaluju, rano se vzbudim a mam otlaceniny na brise takze na nem na puk stejne spim…obcas si tam soupnu zmackanoej kus deky a zkousela jsem polstraek ale to mi prijde ze me spis tlaci…je to boj ja nejsem zvykla spat jen na boku a na zadech uz vubec ne…navic me boli prava kycel tak je to desny si vybrat…poseldni mesic nemuzu vecer usnout a porad se jen tocim z boku na bok…jsem unavena a jakmile si lehnu unava prejde
Myslím, že se může spát jak je libo, prcek se ozve, když mu něco bude vadit. Já spala taky ve stabilizovaný poloze, napůl na břiše a boku, ke konci těhotenství už mi to teda pěkně lezlo krkem a všechno mě bolelo, ale jinak spát nešlo. Jak jsem se těšila na to až porodím a lehnu si v klidu na záda a břicho! Jenže to taky tak často nejde, páč když kojím, jsem opět na boku. Myslím, že už si nikdy v budoucnu na bok nelehnu.
Já spávala taky na břiše a to mám dvojčata, pak už to moc nešlo přes ten velký pupek, tak to bylo tak na půl na břiše a na půl na boku
lulushka píše:
Já spávala taky na břiše a to mám dvojčata, pak už to moc nešlo přes ten velký pupek, tak to bylo tak na půl na břiše a na půl na boku
Hm, mega pupek a ani jedna strije…Lulu, neser ![]()
careynka píše:lulushka píše:Hm, mega pupek a ani jedna strije…Lulu, neser