Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@sarinka12322 nekrvacim, jen mám slabý hnedy výtok. Někdo mi i říkal, že je to tím, jak se miminko uhnizduje a že odchází stará krev. Ale člověk nikdy neví. ![]()
sarinka12322 to mě moc moc mrzí.
Máš pravdu radši tam zajdu. Lepší jak něco zanedbat. Děkuju ti ![]()
Minimálně tam zavolej a zeptej se
u první dcery jsem měla na začátku výtok s nitkami krve a taky jsem hned šla k doktorce…tenkrát mi řekla že můžou praskat malé žilky..pak jsem ale měla bolesti a nakonec jsme měla prášky na udržení ale vše dobře dopadlo
u druhé dcery jsem zas v myslím 10 TT začla brutálně krvácet a strasne bolesti…na pohotovost já jela s tím že je konec a tam.mi řekli že je malé v pořádku a že mám hematom…musela jsem odpočívat…nicméně pak jsem tam byla ještě několikrát s bolestmi a krvácením…těhotenství pro mě byl jeden velký stres…
@Bia02s Prvni trimestr jsem spinila snad celý,dr mi taky nebyl schopný rict proc,po Ascorutinu se to zlepsilo. Ve 12tt jsem zase zacala špinit a to mi zjistili nizko polozenou placentu,cip placenty prekryval branku. Je lepsi si určitě zajit.
Ahoj, chci se zeptat nebo také spíše uklidnit. Asi 4 dny zpět jsem byla u gynekologie na vaginálním ultrazvuku skrze pozitivní těhotenské testy. Potvrdili mi z krve, že jsem těhotná. Včera mi začal hnědý výtok. Je to v pořádku? Zda je to v těhotenství normální skrze hormonální změny nebo co by to mohlo znamenat. U gynekologie mi řekli, ze bych měla být v 6.týdnu těhotenství. Moc děkuji za odpověď 🙏
Ahoj,
samozrejme ti na diskuzi nikdo s jistotou nerekne, ze je to ok, ale za me je to normalni. Taky jsem zacatkem tehotenstvi mela nekolikrat slaby spineni a vse ok, presne jako psaly zeny prede mnou - muze to byt uhnizdovani mimiska v deloze. Za me si myslim, ze pokud by slo o potrat, tak bys driv nebo pozdeji zacala krvacet. Tak se zkus nestresovat, i kdyz chapu, ze to neni tak jednoduche.