Hnis na pindíku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
163
3.4.07 21:19

Hnis na pindíku

Holky jsem docela vystrašená, dnes při koupání jsem Filípkovi (14měsíců) objevila, když jsem mu přetáhla pindíka (jemu se přetahuje sám už od narození, my měli spíš opačný problém, než že nejde přetahovat, on prostě ten jeho žaloudek už vykukoval sám od narození) že má na pindíku takovou bouličku s hnisem (vypadá to jako veliký „beďár“). Asi jsem to zavinila já, moc jsem ve vaně při koupání nevěnovala pozornost tomu, abych mu pindíka nějak čistila, protože i když si s ním hrál ve vaně, tak se mu kolikrát sám přetáhl a tak jsem si myslela, že se to tak čistí samo. Nevím co s tím, máte někdo radu ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3087
3.4.07 21:44

ahoj povídálku!
asi ti moc nepomůžu, ale já bych s tím šla k doktorce.hlavně neboj, všechno bude dobrý!!!moc ti držím palečky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.4.07 00:54

Ahoj, přesunula jsem diskusi do dětských nemocí…
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.4.07 08:52

Běž určitě k doktorce, není to sranda, pokud by měl zánět. A klid, nejspíš ti poradí jak to čistit a dá ti něco na mazání, ale nepodcen to a běž s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.14 15:27

Fleky na spondnim pradle

Už víc jak týden se u nejstaršího osmiletého objevují fličky na slipech v místech pindíka, ale kluk si na nic nestěžuje a pinda vypadá normálně, netušíte co to může být?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA