Hnusí se mi muži

Anonymní
15.8.14 23:34

hnusi se mi muzi

Hezky vecer, v prvni rade se chci omluvit, ale pisu z tabletu, tak budou chyby.
Budu moc rada, kdyz by se tu nasel nekdo, kdo by mi poradil. Protoze nejak nevim jak dal. Na muze jsem cely zivot nemela stesti, mam dite s docela velkym psychopatem, se kterym jsem otehotnela neplanovane po pul roce vztahu. On dite nikdy nevidel, nezajima se, neplati, hraje mrtveho brouka. Pred i po byly delsi ci kratsi vztahy, nikdy ne delsi nez rok. Nejsem zrovna krasavice, takze si nejak vybirat nemuzu a me prijde, ze na muze, ktere bych treba nekdy mohla chtit proste vzhledove nemam a nez chodit jen tak s nekym, to radsi sama. Pred skoro rokem a pul jsem se rozesla s poslednim ex, byla to chyba s nim vubec zacit, kazdy jsme jiny, on prazak, ja spis holka z vesnice a daval mi to celkem sezrat. Proste on je velky podnikatel, ja nic, jeste dite s cizim chlapem. Cestu si k nemu nikdy nenasel a vadil mu vic a vic, az to bnouchlo a rozesel se se mnou. Taky po kratke dobe vztahu. Prynto chtel proste zkusit, jestli to vyjde. Ja poznala ze jsem ho opravdu milovala, i kdyz mozek vedel, ze je to blbost, ze se k sobe nehodime. Dostavala jsem se z toho doted a nejsem z toho uplne venku, nostalgie a vzpominky jsou, videt ho jeste nemuzu. Problem je, ze nesnesu od tzohjo rozchjodu v blizkosti zadneho muze, naprosto se mi hnusi, beru je jako obtizny hmyz, nesnasim je, mozna uz i citim odpor vuci muzum. A ja nevim co s tim. V hlouby duse bych si asi prala poznat muze, ktery za to bude stat, ale se svym vzhledem tomu moc neverim, mam male sebevedomi v tomhle, i kdyz normalne jsem dominantni clovek. A me prijde, zer je to cim dal horsi, ze uz jsem z tohjo rozchodu dost srovnana, a mohlo by se to lrpsit, ale prave vubec :(
Vim, ze muj syn potrebuje muzsky vzor a ja si zacvinam prat druhe dite, ale takhle to proste nejde a ja negim, v co s tím dělat. Poradi mi někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
15.8.14 23:43

No tak ja bych tomu dala jeste cas, pokud mas silu, zkus seznamku, ale nechod na rande hned, ale az treba po tom, ze si budes dost jista ze to za to stoji, preji hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
16.8.14 02:34

Zakladatelko

Nepises o sobe nic podstatneho :think: Dle postu soudim, ze jsi celkem mlada a zrejme jeste na rodicovske. Mylim se? Az to upresnis, napisu ti vic.
Zatim ti napisu kratce jen to, ze nejake, ze je to vse o vzhledu, jsi mozna mylne nabyla tady, kde kazda treti ma hubnouci skupinu nebo resi, jake procento kocek je na plazich. Nikdy do takovych diskuzi neprispivam, ale musim se smat, kdyz tam pisou i chlapi, ze zenska pri tele se sebou musi neco delat, protoze „nema sance na trhu“. Opravdu to neni o vzhledu, ale to vi jen male procento lidi, co chapou fyziologii a chemii a vi, ze tohle ovladaji feromony a ne opticka vlakna :P Je to hrube receno, nechytat za slovo.
Reknu ti to jinak. Pri sve predmaterske vysce 163cm a vaze skoro 70kg jsem vzdy sbalila chlapa, na ktereho jsem si ukazala. Stacilo mi to vzdy k bodu, kdy jsem videla, ze uz „zobe“. Casto jsem to delala jen tak, pro sport, prave u „frajeru“ toho typu, kteri sem pisou, ze spicky jsou hnus :lol: Brala jsem to trochu jako poslani otevrit takovym typum oci a donutit je zamyslit se. A nebylo treba ani nechavat spadnout raminko satu, ani vystavovat krajky mezi nohami, jak to delavaly me super stihle, casto blondate kolegyne s motylimi rasami a vetsinou naprosto marne :mrgreen:
Neprehanim, je to tak. Absolutne se odpoutej od vzhledu. Kazda houba ma sveho houbare a tem vecem dole neporucis ani u jednoho pohlavi. Bud si dva lide zavoni, at maji jakkoliv odlisny vzhled, anebo ne a trapi se spolu jen kvuli konzumnimu diktatu, ze je treba hledat sobe rovneho, a on pak stejne za pet let chodi opylovat „osklivou“ milenku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
16.8.14 03:29
@Anonymní píše:

Chlapi nevyhledávej, nikde to není uzákoněno :nevim:

@AniNevim
Co jsi tím vlastně chtěla říci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.8.14 07:04

Já bych řekla že tvoje pocity jsou přirozené, chlapi tě zklamali, ty si nevěříš a z toho se umíchal takovýhle koktejl. Jestli tě to opravdu trápí, zkus psychologa, ten může přijít na to v čem to doopravdy je a pomůže ti. Jestli jsi takhle spokojená, tak to nech, dej tomu čas. Já po rozchodu cítila to samé, docela dlouho, ale srovnalo se to, pak se objevil chlap který všechny předešlé strčil do kapsy a bylo po problému :lol: Hlavně nesnižuj svoje nároky proto že si myslíš, že nejsi hezká, to je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.8.14 07:11
@terien píše:
Já bych řekla že tvoje pocity jsou přirozené, chlapi tě zklamali, ty si nevěříš a z toho se umíchal takovýhle koktejl. Jestli tě to opravdu trápí, zkus psychologa, ten může přijít na to v čem to doopravdy je a pomůže ti. Jestli jsi takhle spokojená, tak to nech, dej tomu čas. Já po rozchodu cítila to samé, docela dlouho, ale srovnalo se to, pak se objevil chlap který všechny předešlé strčil do kapsy a bylo po problému :lol: Hlavně nesnižuj svoje nároky proto že si myslíš, že nejsi hezká, to je blbost.

Souhlas. A ještě dodám, že přitažlivost člověka netkví v jeho fyzické kráse, ale v tom, co vyzařuje a z jeho sebevědomí. Já taky nejsem nijaká modelka, mám nějaké to kilčo navíc, problematickou pleť atd. a nikdy jsem neměla o muže nouzi, nikdy mne nenapadlo, že bych na někoho „neměla“.
Nikoho cíleně nehledej, on ti zase někdo tu cestu zkříží sám ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.14 07:33

Děkuji za příspěvky. Ono je dost těžké udržet se na takove urovni, aby si clovek veril. Moje sestra byla opravdu tlustá, pak behem chvile zhubla opravdu hodně kil tim, ze zacala behat a teď si docela věří, i kdyz je oplacana. A neustale narážky ne jen ji jako podívej se na ten pupek, jsi zas těhotná, ty mas místo lytek konve a podobně je často dost tezke ustát. Když se podívám do zrcadla, většinou si reknu, ze to neni hrozné, ale okoli si myslí neco jineho.
Bez chlapa jsem spokojena, neresim věci, ktere tu uzivatelky řeší a mam klid. Ale podle me je to takove smíření. Chtěla bych druhé dítě a třeba i fajn tátu pro syna, ale pritom myšlenka na vztah se mi hnusi. Za vic nez rok jsem si neřekla, jo tak ten chlap by za něco stál :(
@AniNevim ano, jsem na mateřské a je mi 28

• Citovat
  • Upravit
2655
16.8.14 07:52

Ono obcas staci, kdyz si holka zajde ke kadernici, koupi si neco hezkeho na sebe, trochu se namaluje a hned pusobi jinak. Kdyz se podivas hodne kolem sebe, je dost silnejsich holek, I Zen ve strednim veku, ktere vypadaji dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
16.8.14 07:55
@Anonymní píše:
Hezky vecer, v prvni rade se chci omluvit, ale pisu z tabletu, tak budou chyby.
Budu moc rada, kdyz by se tu nasel nekdo, kdo by mi poradil. Protoze nejak nevim jak dal. Na muze jsem cely zivot nemela stesti, mam dite s docela velkym psychopatem, se kterym jsem otehotnela neplanovane po pul roce vztahu. On dite nikdy nevidel, nezajima se, neplati, hraje mrtveho brouka. Pred i po byly delsi ci kratsi vztahy, nikdy ne delsi nez rok. Nejsem zrovna krasavice, takze si nejak vybirat nemuzu a me prijde, ze na muze, ktere bych treba nekdy mohla chtit proste vzhledove nemam a nez chodit jen tak s nekym, to radsi sama. Pred skoro rokem a pul jsem se rozesla s poslednim ex, byla to chyba s nim vubec zacit, kazdy jsme jiny, on prazak, ja spis holka z vesnice a daval mi to celkem sezrat. Proste on je velky podnikatel, ja nic, jeste dite s cizim chlapem. Cestu si k nemu nikdy nenasel a vadil mu vic a vic, az to bnouchlo a rozesel se se mnou. Taky po kratke dobe vztahu. Prynto chtel proste zkusit, jestli to vyjde. Ja poznala ze jsem ho opravdu milovala, i kdyz mozek vedel, ze je to blbost, ze se k sobe nehodime. Dostavala jsem se z toho doted a nejsem z toho uplne venku, nostalgie a vzpominky jsou, videt ho jeste nemuzu. Problem je, ze nesnesu od tzohjo rozchjodu v blizkosti zadneho muze, naprosto se mi hnusi, beru je jako obtizny hmyz, nesnasim je, mozna uz i citim odpor vuci muzum. A ja nevim co s tim. V hlouby duse bych si asi prala poznat muze, ktery za to bude stat, ale se svym vzhledem tomu moc neverim, mam male sebevedomi v tomhle, i kdyz normalne jsem dominantni clovek. A me prijde, zer je to cim dal horsi, ze uz jsem z tohjo rozchodu dost srovnana, a mohlo by se to lrpsit, ale prave vubec :(
Vim, ze muj syn potrebuje muzsky vzor a ja si zacvinam prat druhe dite, ale takhle to proste nejde a ja negim, v co s tím dělat. Poradi mi někdo?

Chlapi se ti hnusí, ale dítě by si chtěla. Myslíš si o sobě, že nejsi kočka a přitom ze sebou nic neděláš… :think: stačí změnit myšlení, postoj sama k sobě a uvidíš, chlapi ti budou padat k nohám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
16.8.14 07:57

Byt tebou,.dam si chvili oraz :hug: pak bych klidne zkusila ve volnym case nejaky chat, nebo mejlovy dopisovani, vim ze tady se to nenosi, jelikoz podle vetsiny je kazdej takovej chlap ubozak, nebo uchylak, ale my se takhle seznamili s nynejsim manzelem ;-) nekdy je lepsi nehledat, on si vas jednou ten prima tata najde sam, treba to bude trvat, ale pak to bude stat za to. Uz kvuli malymu bych se vyhla vztahum „tak to zkusime a uvidime“ ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
16.8.14 08:27

A nepujdes uz brzo do prace? Myslim, ze by se ti tim srovnaly myslenky. Proste bys mela jine starosti a chlapy by sli uplne bokem. A vetsinou, kdyz uz clovek prestane vnimat, ze vubec existuji, objevi se nekdo sam :)
Malinko bych se u tebe obavala druheho ditka. Nekde „si ho uzenes“, budes dalsi 3 roky tvrdnout doma a babrat se v hlave jen sama sebou.
Za me proste rada - zamestnat se neci jinym, bud prace nebo aspon brigosky,… ono to prijde samo :kytka:
A to zhnuseni je z tveho zklamani, je to uplne prirozene, ale neni dobre, aby jsi byla v tomto stavu dlouhodobe, to ti vleze na mozek.
Preji moc stesti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
16.8.14 08:32

Nemáš dle mého ani tak problém s muži jako sama se sebou. Když se nemáš ráda sama, tak proč by tě měl mít rád někdo jiný?(neříkám tím, že není nikdo, kdo by tě mohl milovat to vůbe ne, ale ty sama sobě za to nestojíš, aby ses mohla mít ráda, tak proč někomu druhému ano?).Každý se může vylepšit, každý na sobě může zapracovat. A je to jen o chtění. Mít cíl a za tím si jít. Ono fňukání je jednodušší (taky občas fňukám, takže vím ;) )
Když budeš mít ráda sama sebe, začneš mít ráda i muže. ;)
A co se týká druhého dítěte - nejdřív bych hledala partnera pro sebe, kámoše pro dvého synka a pak bych až pomýšlela na druhé dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
16.8.14 08:35
@Anonymní píše:
Děkuji za příspěvky. Ono je dost těžké udržet se na takove urovni, aby si clovek veril. Moje sestra byla opravdu tlustá, pak behem chvile zhubla opravdu hodně kil tim, ze zacala behat a teď si docela věří, i kdyz je oplacana. A neustale narážky ne jen ji jako podívej se na ten pupek, jsi zas těhotná, ty mas místo lytek konve a podobně je často dost tezke ustát. Když se podívám do zrcadla, většinou si reknu, ze to neni hrozné, ale okoli si myslí neco jineho.
Bez chlapa jsem spokojena, neresim věci, ktere tu uzivatelky řeší a mam klid. Ale podle me je to takove smíření. Chtěla bych druhé dítě a třeba i fajn tátu pro syna, ale pritom myšlenka na vztah se mi hnusi. Za vic nez rok jsem si neřekla, jo tak ten chlap by za něco stál :(
@AniNevim ano, jsem na mateřské a je mi píše: Více

A proč tedy se sebou něco neděláš?
Souhlasím, že to není vždy jen o vzhledu, ale člověk se musí mít rád a musí si věřit. A k tomu právě pomůže i vylepšení vzhledu.

Pokud jsi ale obézní, tak pak může být opravdu překážka to, jak vypadáš.

Hnusí se Ti chlapi a chceš dítě - měla by sis to nejdříve srovnat v hlavě..

• Citovat
  • Upravit
Meha
16.8.14 08:39

@Malaga Výstižně napsané :palec:

• Citovat
  • Upravit
cher
16.8.14 09:17

Jsou věci, které změnit můžeme a které ne. Pokud je ženská při těle a cítí se fajn, je sebejistá, pak s muži nemá problém. Pokud je při těle a necítí se fajn a není sebejistá, pak není nic snažšího než to změnit :palec:. Ale pozor, nepřijde ze dne na den pocit štěstí a bezbřehého sexepealu, je spousta štíhlic zakomplexovaných bez nějakého kouzla osobnosti. To my, ženy, si tak myslíme- jó, kdybych měla větší prsa, jó kdybych měla delší nohy, menší zadek, štíhlejší pas… a pak vycházíme od těch plastiků a z liposukcí a z fitek a zjišťujeme, že nebe se nepohnulo a je stále stejné. Štěstí je nastavení mozku. To je celé tajemství s velkým T. Akorát když člověk začne cvičit, začne se líp cítit a výsledky jsou pak jen bonus a to je první krok mít důvod být na sebe hrdá. :kytka: Snění je krásná věc, ale můžeš se úspěšně prosnít do důchodu a říkat si co by kdyby…jdi a konej, dnešek se už nikdy nezopakuje

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky