40. narozeniny mého muže :)

15.8.14 12:58

40 tiny mého muže :)

Ahojky
Můj muž bude mít v září 40 let. Chtěla bych mu uspořádat super tajnou oslavu :)
Jelikož hraje hokej tak mu budu péct dort ve stylu hokeje viz foto :) něco takového. :) pak bych chtěla udělat nějaký ohnostroj kde by 40× bouchlo :D a pak se udělal nápis všechno nejlepší lásko :) ovšem to chci na zahradě kde by vedla cesta ze svíček :) no a chtěla bych nějaký originální dárek :) a to fakt nevím.. :/
jo a ještě jsem chtěla nechat vytisknout pozvánky na oslavu :)
Myslíte, že je to v poho nebo jsem se dočista zbláznila?? :D

Příspěvek upraven 15.08.14 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
15.8.14 13:02

Zamyslela bych se nad tím, jestli je tvůj muž na takové obrovské oslavy? Pokud ano tak pak ses nezbláznila :hug: Jako dárek mě napadlo: Poukaz na nějaký zážitek, zkušební jízda nějakým super fárem, seskok padákem nebo něco takového, jestli na to je? :think:

jo a nevidím obrázek dortu co máš v plánu asi si zapomněla vložit ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
15.8.14 13:04

@Terezka s Denískem pokud máš chlapa, který má takovéto akce rád, tak co by ne.. můj by mě asi za toto poslal do háje :mrgreen: ale prostě proto, že takové věci nejsou nic pro něj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
15.8.14 13:04

Ahoj, proč by jsi se mela zblaznit? Je vidět jak svého může milujes a to je hezký :)
Dort viz foto bohužel nevidim… Asi jsi ho zapomela vlozit. :)
A ohledně dárku? ToTi tady asi moc neporadime.. Říkala jsi, ze ma rad hokej ale na to asi vetsinu věci ma..
Myslím, ze už taková oslava s dortem je velký dárek a překvapení :palec:
A k těm pozvankam… Kolik tam je pozvaných lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
15.8.14 13:06

@MarkétkaBeruška Jo, seskok padákem, nebo jízda nějakým luxusním autem je dobrý napad :palec:
Pokud na to tedy je.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.8.14 13:08

Joo zblaznila ses.. udělal by on takovou oslavu pro tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.8.14 13:08

Chlap na fotce vypadá celkem drsně, tak aby tě neposlal se svíčičkama a s nápisem do p.dele :mrgreen: ale ty ho znáš a víš co se mu líbí a co ne. Jinak nápad dobrej, mně by se to líbilo, kolik hodláš pozvat lidí? Jako dárek bych vybrala nějaký zážitek jak už tu padlo - věci si spíš koupí sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
15.8.14 13:10

Tak jde o to jakej tvůj přítel je… třeba toho mýho by to potěšilo :). Jenom ten ohňostroj mi připadá už moc, ale dort, cesta ze svíček… proč ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.14 13:10

Fotky dodány :D To luxusní auto je super, že mě to nenapadlo dřív :D on mi to taky už jednou koupil k svátku moc se mu to líbilo jen koukal :) Právě na hokej všechno má..No já na ty jeho narozky šetřím vždy půl roku dopředu :)
On na tyhle oslavy není, ale ví, že jsem blázen a vždy něco vymyslím a má pak nakonec radost :D
Kdyby jste viděli oslavu syna 1 narozky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
15.8.14 13:12

@Terezka s Denískem Tak pokud ma pak vždy radost, tak bych to tak udělala!! :potlesk:
Kolik je pozvaných lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.14 13:14

Tak do 20 lidí :) no ted ještě musím sehnat nějakou stránku na ty auta my byli někde u příbrami co si pamatuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
15.8.14 13:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
15.8.14 13:18

http://www.sleviste.cz/…tip-na-darek

Tady dávám jeden tip, ale najdeš tam toho víc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.14 13:28

AndreaS92 ty jsi zlatíčko super super super!! jdu hned objednávat protože za tu cenu to nekoupím nikde :) moc ti děkuju :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
15.8.14 13:29

@Terezka s Denískem dort vypadá velice dobře :palec: já dělala kdysi podobný, také pro hokejistu, ale dělala jsem hokejové hřiště :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky