Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
Můj muž bude mít v září 40 let. Chtěla bych mu uspořádat super tajnou oslavu ![]()
Jelikož hraje hokej tak mu budu péct dort ve stylu hokeje viz foto
něco takového.
pak bych chtěla udělat nějaký ohnostroj kde by 40× bouchlo
a pak se udělal nápis všechno nejlepší lásko
ovšem to chci na zahradě kde by vedla cesta ze svíček
no a chtěla bych nějaký originální dárek
a to fakt nevím.. :/
jo a ještě jsem chtěla nechat vytisknout pozvánky na oslavu ![]()
Myslíte, že je to v poho nebo jsem se dočista zbláznila?? ![]()
Příspěvek upraven 15.08.14 v 13:08
Zamyslela bych se nad tím, jestli je tvůj muž na takové obrovské oslavy? Pokud ano tak pak ses nezbláznila
Jako dárek mě napadlo: Poukaz na nějaký zážitek, zkušební jízda nějakým super fárem, seskok padákem nebo něco takového, jestli na to je? ![]()
jo a nevidím obrázek dortu co máš v plánu asi si zapomněla vložit ![]()
@Terezka s Denískem pokud máš chlapa, který má takovéto akce rád, tak co by ne.. můj by mě asi za toto poslal do háje
ale prostě proto, že takové věci nejsou nic pro něj..
Ahoj, proč by jsi se mela zblaznit? Je vidět jak svého může milujes a to je hezký ![]()
Dort viz foto bohužel nevidim… Asi jsi ho zapomela vlozit. ![]()
A ohledně dárku? ToTi tady asi moc neporadime.. Říkala jsi, ze ma rad hokej ale na to asi vetsinu věci ma..
Myslím, ze už taková oslava s dortem je velký dárek a překvapení ![]()
A k těm pozvankam… Kolik tam je pozvaných lidi?
@MarkétkaBeruška Jo, seskok padákem, nebo jízda nějakým luxusním autem je dobrý napad ![]()
Pokud na to tedy je.. ![]()
Chlap na fotce vypadá celkem drsně, tak aby tě neposlal se svíčičkama a s nápisem do p.dele
ale ty ho znáš a víš co se mu líbí a co ne. Jinak nápad dobrej, mně by se to líbilo, kolik hodláš pozvat lidí? Jako dárek bych vybrala nějaký zážitek jak už tu padlo - věci si spíš koupí sám.
Tak jde o to jakej tvůj přítel je… třeba toho mýho by to potěšilo
. Jenom ten ohňostroj mi připadá už moc, ale dort, cesta ze svíček… proč ne ![]()
Fotky dodány
To luxusní auto je super, že mě to nenapadlo dřív
on mi to taky už jednou koupil k svátku moc se mu to líbilo jen koukal
Právě na hokej všechno má..No já na ty jeho narozky šetřím vždy půl roku dopředu ![]()
On na tyhle oslavy není, ale ví, že jsem blázen a vždy něco vymyslím a má pak nakonec radost ![]()
Kdyby jste viděli oslavu syna 1 narozky ![]()
@Terezka s Denískem Tak pokud ma pak vždy radost, tak bych to tak udělala!! ![]()
Kolik je pozvaných lidi?
Tak do 20 lidí
no ted ještě musím sehnat nějakou stránku na ty auta my byli někde u příbrami co si pamatuju..
http://www.sleviste.cz/akce-adrenalin/
Spise bych koukla sem ![]()
http://www.sleviste.cz/…tip-na-darek
Tady dávám jeden tip, ale najdeš tam toho víc. ![]()
AndreaS92 ty jsi zlatíčko super super super!! jdu hned objednávat protože za tu cenu to nekoupím nikde
moc ti děkuju
![]()
@Terezka s Denískem dort vypadá velice dobře
já dělala kdysi podobný, také pro hokejistu, ale dělala jsem hokejové hřiště ![]()