Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, Mám muže a ročního synka, svou rodinu miluju, ale život s mým mužem mě moc nebaví, celý den s mrnousem čekáme až se táta vrátí a já si aspon trošku odpočinu, ale stejně to tak nikdy není, protože malý je zvyklý na mě a vždy když jdu do kuchyně, dostane hystericky dlouhy zachvat řevu a leze za mnou, často se kvuli němu hadame, manžel je unaveny z prace a ja zase psychicky vytížená z prcka, je trochu víc divočejší. Když jsme se poznali před 3 roky, byla to krásná láska, prožila jsem nejkrásnější období svého života, on byl belice milý, pozorný, nosil mě na rukou a žárlil na mě, a teď? Teď ho vidím jen na gauči po práci ležet prdět a pít pivo, vím že nemůže být stále zamilovanost, taky mu to neberu, ale on si semnou ani moc nepovídá, pořád mluvím já a když mu dám prostor vždy řekne něco jednoduchého
kde je ten muž kterého jsem poznala. Sex chci pořád jen já a on nadává že jsem nymfomanka
ale když už ho máme tak trvá 5min max, tak at se nediví. Máte doma taky něco podobného? jsem mladá, nechci žít celý život s někým tak chladným bez citů, i když já vím že mě miluje, ale nemá žádné emoce
pořád se k němu tulím, už si přijdu jako vtěrka. Vím že na to asi rada není, ale jaká asi bude budoucnost s takovým člověkem? Nemáte doma něco podobného? Chci se někde vypovídat, protože když už vidím zamilované filmy, tak pláču ![]()
Ano, znam neco podobneho, o popisujes…
Uz spolu nejsme, neustali jsme to.
Ono vetsina veci je v kazdem manzelstvi podobna, ale „nekomunikace a absence sexu“ by mi vvadila.
Mluvite o tom spolu?
Ano pořád, on hodně pracuje a jak je unavený tak se mu do toho moc nechce, jinak to děláme tak 2-3 do týdne, ja vím že to stačí, ale každy mámě tu potřebu jinou :/
@pusinka0998 Co takhle přestat myslet na sebe a trochu se vcítit do manžela, který může být opravdu unavený z práce? Jako 2-3 krát do týdne ti je málo? Život nejsou zamilované filmy, prostě přestaň fňukat a trochu se zaměstnej.
@hanka.br. píše:
@pusinka0998 Co takhle přestat myslet na sebe a trochu se vcítit do manžela, který může být opravdu unavený z práce? Jako 2-3 krát do týdne ti je málo? Život nejsou zamilované filmy, prostě přestaň fňukat a trochu se zaměstnej.
Ale já se do něho vcituju pořád, každý druhý den ho masíruju, nechci jen sex, chci se někdy tulit, vykoupat se sním a pod. On příjde z práce, nají se, a jde spát, pak se díva na tv a pije pivo, takle mu to vyhovuje.
Fotrovatí
jasně, je unavený z práce, živitel, má zodpovědnost…a má své jisté
Nemoc zvaná „žena jistá“. Co by asi tak lovil a naháněl, když to sedí doma. Jinak to sice s dětma nejde, já pořád někde lítám, sbalím kufr a prcka a zmizím na pár dnů, prostě musíš ředit vzduch. Aspoń pořád nebuď doma a nekoukej po něm, jak zas prdí, bude prdět ještě víc, na výčitky nefungujou. Nech ho přijít od prázdnýho bytu a klidu, aspoň se zatím proběhneš. Na mě někdo čekat celej den jak na smilování, tak se fakt nerajcnu.
@hanka.br. píše:
No chudacek, nemela by mu jeste to pivo otvirat a drbat u toho koule???
![]()
Ja bych ho hnala, kazdej den vyvalenej u telky, unavenej pan tvorstva!!! Presne takoveho jsem mela doma a vubec nechapu, proc by jako mel byt chudak unaveny, kdyz chodi do prace… kazdy muze byt unaveny… ale „ocamcat pocamcat“
Dej ditko k mamince, nechej mu v patek otevrene pivicko u televize, vyfikni se a skoc s holkama na vino ![]()
Víte, co by byla značka ideál, kdyby to bylo pro zájemkyně nastaveno tak, že jeden den by chodil do práce chlap a druhý ženská a chlap doma s dětma. Někdy závistivě čumím na dveře, které můj manžel zavřel, když kráčel do té své skvělé akční práce, kde se chvilku nezastaví a má celý den klid. A chlapovi by takové dny s dětmi neuškodily. Možná by si pak vážili toho, že jen chodí do práce.
Jooo, souhlas… to by se pak divili, jak je to i doma s ditkem muze vycerpat ![]()
@Barca12345 píše:
No chudacek, nemela by mu jeste to pivo otvirat a drbat u toho koule???![]()
![]()
Ja bych ho hnala, kazdej den vyvalenej u telky, unavenej pan tvorstva!!! Presne takoveho jsem mela doma a vubec nechapu, proc by jako mel byt chudak unaveny, kdyz chodi do prace… kazdy muze byt unaveny… ale „ocamcat pocamcat“
Proč hned tak hnusně? Zakladatelka sama psala, že hodně pracuje a pak je holt unavený. Taky jsem unavená, když přijdu z práce, chci si na chvíli lehnout, dát kafe a mít klid. Kdybych pila pivo, dám si pivo.
Bych utekla. Na chvíli. Všiml by jsi, že tam nejsi?
Čekat celý den, až se vrátí - to jsi celý den s dítětem doma?
S mým chlapem se taky vidíme až po jeho náročné práci. Někdy dorazí ve 4, někdy až večer. Na sex si ale čas udělá a rozhodně netrvá 5 minut. Chlap, co denně po práci sedí s pivem na gauči je moje noční můra. Bodeť by nebyl unavenej, když si ještě pustí žilou pár kuželek. To ho dorazí.
Já jsem taky chodila na brigádu celej červenec, celý den jsem se nezastavila a když jsem přišla z práce v 22hod tak jsem uklízela. S malým byla spíš maminka, protože on byl v praci nebo si ještě našel nějaky kšefty navíc. Ale nemůžu si tak moc stěžovat taky chodíme skoro každy večer na prochazku, ale jde hlavně o to že už semnou moc nekomunikuje, nemá potřebu si povídat semnou