Život s ním mě nebaví

14.8.14 23:14

život s ním mě nebaví

Zdravím, Mám muže a ročního synka, svou rodinu miluju, ale život s mým mužem mě moc nebaví, celý den s mrnousem čekáme až se táta vrátí a já si aspon trošku odpočinu, ale stejně to tak nikdy není, protože malý je zvyklý na mě a vždy když jdu do kuchyně, dostane hystericky dlouhy zachvat řevu a leze za mnou, často se kvuli němu hadame, manžel je unaveny z prace a ja zase psychicky vytížená z prcka, je trochu víc divočejší. Když jsme se poznali před 3 roky, byla to krásná láska, prožila jsem nejkrásnější období svého života, on byl belice milý, pozorný, nosil mě na rukou a žárlil na mě, a teď? Teď ho vidím jen na gauči po práci ležet prdět a pít pivo, vím že nemůže být stále zamilovanost, taky mu to neberu, ale on si semnou ani moc nepovídá, pořád mluvím já a když mu dám prostor vždy řekne něco jednoduchého :( kde je ten muž kterého jsem poznala. Sex chci pořád jen já a on nadává že jsem nymfomanka :( ale když už ho máme tak trvá 5min max, tak at se nediví. Máte doma taky něco podobného? jsem mladá, nechci žít celý život s někým tak chladným bez citů, i když já vím že mě miluje, ale nemá žádné emoce :( pořád se k němu tulím, už si přijdu jako vtěrka. Vím že na to asi rada není, ale jaká asi bude budoucnost s takovým člověkem? Nemáte doma něco podobného? Chci se někde vypovídat, protože když už vidím zamilované filmy, tak pláču :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
14.8.14 23:18

Ano, znam neco podobneho, o popisujes…

Uz spolu nejsme, neustali jsme to. :nevim: Ono vetsina veci je v kazdem manzelstvi podobna, ale „nekomunikace a absence sexu“ by mi vvadila.

Mluvite o tom spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.14 23:20

Ano pořád, on hodně pracuje a jak je unavený tak se mu do toho moc nechce, jinak to děláme tak 2-3 do týdne, ja vím že to stačí, ale každy mámě tu potřebu jinou :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
14.8.14 23:25

@pusinka0998 Co takhle přestat myslet na sebe a trochu se vcítit do manžela, který může být opravdu unavený z práce? Jako 2-3 krát do týdne ti je málo? Život nejsou zamilované filmy, prostě přestaň fňukat a trochu se zaměstnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.8.14 23:28
Ty jsi poslední dobou drsoň i na mě 8o 2-3 týdně je fajn, 5 minut je katastrofa.
Já si jen představím chlapa, jak leží na gauči, prdí a popíjí pivko a mám osypky jak hrom.
@hanka.br. píše:
@pusinka0998 Co takhle přestat myslet na sebe a trochu se vcítit do manžela, který může být opravdu unavený z práce? Jako 2-3 krát do týdne ti je málo? Život nejsou zamilované filmy, prostě přestaň fňukat a trochu se zaměstnej.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.14 23:28

Ale já se do něho vcituju pořád, každý druhý den ho masíruju, nechci jen sex, chci se někdy tulit, vykoupat se sním a pod. On příjde z práce, nají se, a jde spát, pak se díva na tv a pije pivo, takle mu to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.8.14 23:31

Fotrovatí :cert: jasně, je unavený z práce, živitel, má zodpovědnost…a má své jisté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
14.8.14 23:33

Nemoc zvaná „žena jistá“. Co by asi tak lovil a naháněl, když to sedí doma. Jinak to sice s dětma nejde, já pořád někde lítám, sbalím kufr a prcka a zmizím na pár dnů, prostě musíš ředit vzduch. Aspoń pořád nebuď doma a nekoukej po něm, jak zas prdí, bude prdět ještě víc, na výčitky nefungujou. Nech ho přijít od prázdnýho bytu a klidu, aspoň se zatím proběhneš. Na mě někdo čekat celej den jak na smilování, tak se fakt nerajcnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.8.14 23:36
@hanka.br. píše:

No chudacek, nemela by mu jeste to pivo otvirat a drbat u toho koule??? :roll: :roll: :roll:
Ja bych ho hnala, kazdej den vyvalenej u telky, unavenej pan tvorstva!!! Presne takoveho jsem mela doma a vubec nechapu, proc by jako mel byt chudak unaveny, kdyz chodi do prace… kazdy muze byt unaveny… ale „ocamcat pocamcat“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.8.14 23:37

Dej ditko k mamince, nechej mu v patek otevrene pivicko u televize, vyfikni se a skoc s holkama na vino :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.8.14 23:40

Víte, co by byla značka ideál, kdyby to bylo pro zájemkyně nastaveno tak, že jeden den by chodil do práce chlap a druhý ženská a chlap doma s dětma. Někdy závistivě čumím na dveře, které můj manžel zavřel, když kráčel do té své skvělé akční práce, kde se chvilku nezastaví a má celý den klid. A chlapovi by takové dny s dětmi neuškodily. Možná by si pak vážili toho, že jen chodí do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.8.14 23:42

Jooo, souhlas… to by se pak divili, jak je to i doma s ditkem muze vycerpat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
14.8.14 23:42
@Barca12345 píše:
No chudacek, nemela by mu jeste to pivo otvirat a drbat u toho koule??? :roll: :roll: :roll:
Ja bych ho hnala, kazdej den vyvalenej u telky, unavenej pan tvorstva!!! Presne takoveho jsem mela doma a vubec nechapu, proc by jako mel byt chudak unaveny, kdyz chodi do prace… kazdy muze byt unaveny… ale „ocamcat pocamcat“

Proč hned tak hnusně? Zakladatelka sama psala, že hodně pracuje a pak je holt unavený. Taky jsem unavená, když přijdu z práce, chci si na chvíli lehnout, dát kafe a mít klid. Kdybych pila pivo, dám si pivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
14.8.14 23:43

Bych utekla. Na chvíli. Všiml by jsi, že tam nejsi?

Čekat celý den, až se vrátí - to jsi celý den s dítětem doma?

S mým chlapem se taky vidíme až po jeho náročné práci. Někdy dorazí ve 4, někdy až večer. Na sex si ale čas udělá a rozhodně netrvá 5 minut. Chlap, co denně po práci sedí s pivem na gauči je moje noční můra. Bodeť by nebyl unavenej, když si ještě pustí žilou pár kuželek. To ho dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.14 23:44

Já jsem taky chodila na brigádu celej červenec, celý den jsem se nezastavila a když jsem přišla z práce v 22hod tak jsem uklízela. S malým byla spíš maminka, protože on byl v praci nebo si ještě našel nějaky kšefty navíc. Ale nemůžu si tak moc stěžovat taky chodíme skoro každy večer na prochazku, ale jde hlavně o to že už semnou moc nekomunikuje, nemá potřebu si povídat semnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí