Jak provalit nevěru?

32
15.8.14 12:27

jak provalit nevěru

Zdravím… možná mi poradite, možná ne. Píšu z pozice milenky a kamarádky… už 7 let mám kamaráda s bonusy… procházíme si vztahy a je pro mě vším, z mé strany jsou v tom city. Z jeho? Vím, že taky, ale nikdy mi to nepřizná. Proč si to myslím? Sex mezi námi je už 7 let jednoduše bomba a když si říkám, že lepší už to nebude, tak to je. Jsem první, za kým jde, když se něco děje, před kým pláče, s kým se radí. Ale teď ho ulovila jedna zlatokopka… snaží se ho dotlačit do svatby a on s tím souhlasí, přitom pořád chodí za mnou… střídavě omezuje sex, kvůli svědomí… už jsem toho měla dost a ukončila to… zhroutil se, brečel… vrátil se… co teď? Ukončit to znovu a neposlouchat nic? To se mi nechce, nejradši bych ty jeho nevěry provalila, ale nevím jak, aby stopa nevedla ke mně… nebo promluvit s tou jeho? At je jaká chce, je mi ji líto… co teď? Bojovat? Děkuji za rady… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
15.8.14 12:29
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
15.8.14 12:30

@blackstar Zvláštní, když jste spolu tak šťastní, tak proč není s tebou a hledá si jinou partnerku? Možná on tak dokonale šťastný není. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.14 12:30

@blackstar dospět.. kdyby v tom byly z jeho strany city, tak se nechová, jak se chová.. takže bych mu dala vale.. jemu vyhovuje snadný sex bez závazků.. A pokud ty se budeš snažit, aby se to ta druhá dozvěděla, tak budeš za hlupáka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
15.8.14 12:31

Podepsat použitý gaťky a schovat u něj doma aby to ta druhá našla.

To není můj nápad, takhle se rozvedla moje bejvalá šéfová.

• Citovat
  • Upravit
7346

A proč nesouhlasí se svatbou s tebou??? Ty jsi vdaná nebo co? On je svobodný, pokud chápu…má tebe na sex…všechno super, ale brát si chce JINOU…??? PROČ ne TEBE???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
@BaMaK píše:
@blackstar Zvláštní, když jste spolu tak šťastní, tak proč není s tebou a hledá si jinou partnerku? Možná on tak dokonale šťastný není. :think:

to mě napadlo jako první věc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
15.8.14 12:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
15.8.14 12:34

Pokud má manželku a tebe jako milenku a byl by tak moc šťastný, zjeho strany city k tobě, tak proč by měl ještě jinou milenku? Tu už by nepotřeboval :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
15.8.14 12:36

Není on pátek??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: šmarjá - jestli to ona nebude láska až za hrod, děvče, ten to ale s tebou umí :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
15.8.14 12:37
@blackstar píše:
At je jaká chce, je mi ji líto…

Věřím! Hnusák jeden, takového si žádná nezaslouží. A taková empatická duše, jako jsi ty, už vůbec ne :hug:. Rozejdi se s ním okamžitě, to ho vytrestá nejvíc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
15.8.14 12:37

Počkej tak proč nejste už dávno spolu?,Proč má ted nějakou jak říkáš zlatokopku??Jste kamarádi s výhodama už sedm let, ty seš zamilovaná myslíš si, že on taky a no nechápu to..On ví, že ho miluješ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
15.8.14 12:39

Se prober. On Tě nemiluje děvče! Má Tě jen na š…ání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
15.8.14 12:40

Řekni mu, že ho miluješ…že s ním chceš být oficiáně…a pokud to z jeho strany „nějak“ nejde…tak o Tebe prostě nestojí takovým způsobem, jaký tady popisuješ. tečka. Víc v tom nehledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
15.8.14 12:42
@blackstar píše:
Zdravím… možná mi poradite, možná ne. Píšu z pozice milenky a kamarádky… už 7 let mám kamaráda s bonusy… procházíme si vztahy a je pro mě vším, z mé strany jsou v tom city. Z jeho? Vím, že taky, ale nikdy mi to nepřizná. Proč si to myslím? Sex mezi námi je už 7 let jednoduše bomba a když si říkám, že lepší už to nebude, tak to je. Jsem první, za kým jde, když se něco děje, před kým pláče, s kým se radí. Ale teď ho ulovila jedna zlatokopka… snaží se ho dotlačit do svatby a on s tím souhlasí, přitom pořád chodí za mnou… střídavě omezuje sex, kvůli svědomí… už jsem toho měla dost a ukončila to… zhroutil se, brečel… vrátil se… co teď? Ukončit to znovu a neposlouchat nic? To se mi nechce, nejradši bych ty jeho nevěry provalila, ale nevím jak, aby stopa nevedla ke mně… nebo promluvit s tou jeho? At je jaká chce, je mi ji líto… co teď? Bojovat? Děkuji za rady… :nevim:

No.. Sundej růžové brýle.. na šuk jsi dobrá, do vztahu ne, jako spousta milenek.. Pochybuju že by se ženil proti svý vůli, neidealizuj si cokoliv bo to tak není.. A jak provalit nevěru? Myslíš že je tak blbý aby nevěděl odkud vítr vane?? To o něm moc dobrý mínění nemáš :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky