Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím… možná mi poradite, možná ne. Píšu z pozice milenky a kamarádky… už 7 let mám kamaráda s bonusy… procházíme si vztahy a je pro mě vším, z mé strany jsou v tom city. Z jeho? Vím, že taky, ale nikdy mi to nepřizná. Proč si to myslím? Sex mezi námi je už 7 let jednoduše bomba a když si říkám, že lepší už to nebude, tak to je. Jsem první, za kým jde, když se něco děje, před kým pláče, s kým se radí. Ale teď ho ulovila jedna zlatokopka… snaží se ho dotlačit do svatby a on s tím souhlasí, přitom pořád chodí za mnou… střídavě omezuje sex, kvůli svědomí… už jsem toho měla dost a ukončila to… zhroutil se, brečel… vrátil se… co teď? Ukončit to znovu a neposlouchat nic? To se mi nechce, nejradši bych ty jeho nevěry provalila, ale nevím jak, aby stopa nevedla ke mně… nebo promluvit s tou jeho? At je jaká chce, je mi ji líto… co teď? Bojovat? Děkuji za rady… ![]()
@blackstar Zvláštní, když jste spolu tak šťastní, tak proč není s tebou a hledá si jinou partnerku? Možná on tak dokonale šťastný není. ![]()
@blackstar dospět.. kdyby v tom byly z jeho strany city, tak se nechová, jak se chová.. takže bych mu dala vale.. jemu vyhovuje snadný sex bez závazků.. A pokud ty se budeš snažit, aby se to ta druhá dozvěděla, tak budeš za hlupáka ![]()
Podepsat použitý gaťky a schovat u něj doma aby to ta druhá našla.
To není můj nápad, takhle se rozvedla moje bejvalá šéfová.
A proč nesouhlasí se svatbou s tebou??? Ty jsi vdaná nebo co? On je svobodný, pokud chápu…má tebe na sex…všechno super, ale brát si chce JINOU…??? PROČ ne TEBE???
@BaMaK píše:
@blackstar Zvláštní, když jste spolu tak šťastní, tak proč není s tebou a hledá si jinou partnerku? Možná on tak dokonale šťastný není.
to mě napadlo jako první věc ![]()
Pokud má manželku a tebe jako milenku a byl by tak moc šťastný, zjeho strany city k tobě, tak proč by měl ještě jinou milenku? Tu už by nepotřeboval
![]()
Není on pátek???
šmarjá - jestli to ona nebude láska až za hrod, děvče, ten to ale s tebou umí
![]()
@blackstar píše:
At je jaká chce, je mi ji líto…
Věřím! Hnusák jeden, takového si žádná nezaslouží. A taková empatická duše, jako jsi ty, už vůbec ne
. Rozejdi se s ním okamžitě, to ho vytrestá nejvíc!
Počkej tak proč nejste už dávno spolu?,Proč má ted nějakou jak říkáš zlatokopku??Jste kamarádi s výhodama už sedm let, ty seš zamilovaná myslíš si, že on taky a no nechápu to..On ví, že ho miluješ??
Řekni mu, že ho miluješ…že s ním chceš být oficiáně…a pokud to z jeho strany „nějak“ nejde…tak o Tebe prostě nestojí takovým způsobem, jaký tady popisuješ. tečka. Víc v tom nehledej.
@blackstar píše:
Zdravím… možná mi poradite, možná ne. Píšu z pozice milenky a kamarádky… už 7 let mám kamaráda s bonusy… procházíme si vztahy a je pro mě vším, z mé strany jsou v tom city. Z jeho? Vím, že taky, ale nikdy mi to nepřizná. Proč si to myslím? Sex mezi námi je už 7 let jednoduše bomba a když si říkám, že lepší už to nebude, tak to je. Jsem první, za kým jde, když se něco děje, před kým pláče, s kým se radí. Ale teď ho ulovila jedna zlatokopka… snaží se ho dotlačit do svatby a on s tím souhlasí, přitom pořád chodí za mnou… střídavě omezuje sex, kvůli svědomí… už jsem toho měla dost a ukončila to… zhroutil se, brečel… vrátil se… co teď? Ukončit to znovu a neposlouchat nic? To se mi nechce, nejradši bych ty jeho nevěry provalila, ale nevím jak, aby stopa nevedla ke mně… nebo promluvit s tou jeho? At je jaká chce, je mi ji líto… co teď? Bojovat? Děkuji za rady…
No.. Sundej růžové brýle.. na šuk jsi dobrá, do vztahu ne, jako spousta milenek.. Pochybuju že by se ženil proti svý vůli, neidealizuj si cokoliv bo to tak není.. A jak provalit nevěru? Myslíš že je tak blbý aby nevěděl odkud vítr vane?? To o něm moc dobrý mínění nemáš ![]()