Jak provalit nevěru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7332
15.8.14 13:07
@eva333 píše:
A proč se teda nedáte dohromady? Rozumíte si, spíte spolu, máte společné zájmy…nějak nechápu :D

no proooč, ona tajně a v naději doufá že mu to dojde že ji miluje…jen jaksi se objevila druhá a s tou se klidně i ožení, tak to na*ere :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
15.8.14 13:08
@blackstar píše:
@truelly zvladame to i bez sexu :-) máme si co říct, nasmejeme se spolu… říkám o sexu to až tak není, po 7 letech málokoho baví sex s jedním, natož bez citů…

Tak v tom případě to vidím jedině tak, že jsi mu o svých citech neřekla a on neví že by jsi s ním chtěla být. Když je to tak perfektní a jako normální vztah, tak nevidím důvod proč by jste spolu nebyli a bral by si nějakou jinou. :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.14 13:09
@blackstar píše:
Opravdu si nemyslím, že jsem jen na š*k, chodíme spolu ven i bez sexu… řešíme všechno, jezdíme společně na výlety, vzájemně známe své rodiny, kamarády… jen nikdo nemá o našem víc než přátelství tušení… té své už se stihl i přiznat, že spolu něco máme, co ona? Nic! Svatba… to taky není normální… vím, jsem naivní… ale miluju ho…

o to víc naivnější jsi :lol: jasně, že Tě má jen na ten sex.. to okolo? Bere Tě jako kámošku, nic víc… Naivní jsi, to s tím, že ho miluješ, nemá nic společného.. nechápu jen, že Tě to drží tolik let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
15.8.14 13:09
@blackstar píše:
@truelly zvladame to i bez sexu :-) máme si co říct, nasmejeme se spolu… říkám o sexu to až tak není, po 7 letech málokoho baví sex s jedním, natož bez citů…

Kamarádi, co spolu chrápou. Proč v tom pořád hledáš víc? Nemá o tebe zájem, pochop to :) Kdyby měl, nemohl by chystat svatbu s jinou. Stejně jako ty bys teď nemohla chystat svatbu s jiným. Jenže on ji chystá, tudíž tě nemiluje.

• Citovat
  • Upravit
8911
15.8.14 13:11

@blackstar Přemýšlím, jaký může mít on jeden jediný rozumný důvod, proč nejste oficiálně spolu? :think: Položila sis někdy tuto otázku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.8.14 13:11

@eva333 to taky nechápu :-) tvrdí mi, že mu vyhovuje přátelství, ale ti, co nás oba znají, kroutí nad ním hlavou… za těch 7 let jsme si prošli vším, krizí i štěstí, krátce spolu bydleli, bydlení bylo v pohodě, ale pak jedna hádka, konec rozchod a přestěhovala jsem se z moravy do prahy a mezitím poznal současnou… je to mezi náma pestré… ale on se vztahu brání, vím, že nad tím přemýšlí, dost často se zmiňuje, ale nechce noo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
15.8.14 13:12

@blackstar
Kdyz je to tak skvele, proc spolu nejste oficialne? Kdybys mu rekla, ze ho milujes a chces s nim byt… co cekas, ze udela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
15.8.14 13:12
@blackstar píše:
@eva333 to taky nechápu :-) tvrdí mi, že mu vyhovuje přátelství, ale ti, co nás oba znají, kroutí nad ním hlavou… za těch 7 let jsme si prošli vším, krizí i štěstí, krátce spolu bydleli, bydlení bylo v pohodě, ale pak jedna hádka, konec rozchod a přestěhovala jsem se z moravy do prahy a mezitím poznal současnou… je to mezi náma pestré… ale on se vztahu brání, vím, že nad tím přemýšlí, dost často se zmiňuje, ale nechce noo

nevyzrálý děcka, nic jinýho na to nejde říct… Po jedné hádce to zabalit :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.8.14 13:13

@Wiolla položila… a pokládám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.8.14 13:14
@blackstar píše:
Zdravím… možná mi poradite, možná ne. Píšu z pozice milenky a kamarádky… už 7 let mám kamaráda s bonusy… procházíme si vztahy a je pro mě vším, z mé strany jsou v tom city. Z jeho? Vím, že taky, ale nikdy mi to nepřizná. Proč si to myslím? Sex mezi námi je už 7 let jednoduše bomba a když si říkám, že lepší už to nebude, tak to je. Jsem první, za kým jde, když se něco děje, před kým pláče, s kým se radí. Ale teď ho ulovila jedna zlatokopka… snaží se ho dotlačit do svatby a on s tím souhlasí, přitom pořád chodí za mnou… střídavě omezuje sex, kvůli svědomí… už jsem toho měla dost a ukončila to… zhroutil se, brečel… vrátil se… co teď? Ukončit to znovu a neposlouchat nic? To se mi nechce, nejradši bych ty jeho nevěry provalila, ale nevím jak, aby stopa nevedla ke mně… nebo promluvit s tou jeho? At je jaká chce, je mi ji líto… co teď? Bojovat? Děkuji za rady… :nevim:

sorry, ze to napisu tak na tvrdo, ale pro zivot tebe nechce. Pouze se mu s tebou dobre šuká… :oops:

• Citovat
  • Upravit
8911
15.8.14 13:14

@blackstar No a na co jsi přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
15.8.14 13:15

Kdyby tě k tobě choval city, tak se snad nejde ženit, ne? Tohle tě nenapadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.14 13:15
@blackstar píše:
@eva333 to taky nechápu :-) tvrdí mi, že mu vyhovuje přátelství, ale ti, co nás oba znají, kroutí nad ním hlavou… za těch 7 let jsme si prošli vším, krizí i štěstí, krátce spolu bydleli, bydlení bylo v pohodě, ale pak jedna hádka, konec rozchod a přestěhovala jsem se z moravy do prahy a mezitím poznal současnou… je to mezi náma pestré… ale on se vztahu brání, vím, že nad tím přemýšlí, dost často se zmiňuje, ale nechce noo

můj Ty Tondo.. a to si fakt myslíš, jak je to úžasný a jak o Tebe stojí? Tvůj pád bude opravdu tvrdý.. mmchdm, když Tě baví hrát druhé housle, tak hodně štěstí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2381
15.8.14 13:16

@blackstar A tobě nepřijde divný, že o vztahu s tebou musí přemýšlet a nechce se mu do něj, ale s údajnou „zlatokopkou“ ve vztahu je a dokonce si ji chce vzít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
15.8.14 13:17

Bere tě jako kamarádku, se kterou se dobře šu. ká. Ukonči to, ve vlastním zájmu, protože jinak si nenajdeš normálního partnera, který chce být s tebou nejen jako kamarád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí