Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 píše:
sorry, ze to napisu tak na tvrdo, ale pro zivot tebe nechce. Pouze se mu s tebou dobre šuká…
Nepsala bych to až tak tvrdě, ale s tím prvním souhlasím. NECHCE TĚ JAKO ŽIVOTNÍ PARTNERKU. Dobrý sex, dobře se kecá, společné zájmy atd. ale něco tomu CHYBÍ. Neumí si představit probouzet se vedle tebe každý den, celý život, mít s tebou děti, zestárnout s tebou. ![]()
Asi to tak s Tebou horké nebude
když u toho stačí udržovat druhý vztah a chce se ženit… Navíc jsi tu napsala, že ses odstěhovala na Moravu.
Tak jak často se vídáte?
![]()
@Wiolla hledá si holky typu domácí putky bez špetky přitažlivosti, kterých má jistotu… já jsem opak… a to ho i vzrušuje… má dost nízké sebevědomí… a já mu věčně nemasiruju ego a ani nesedim doma…
Ty vogo 7 let v p*deli, mládí taky a takovej dopad na pusu, au au au
![]()
@blackstar a ty stojíš o takového chlapa, co si zvedá sebevědomí tím, že s tebou šuká?
@Nina Filipi každý týden, je na moravě, já v praze, to není konec světa
a o mých citech neví… i to je určitě chyba…
Upřímně, asi jsi v tom vztahu jediná, kdo miluje.. On se z nějakého důvodu chce oženit za někoho jiného.. On se s tebou ukazuje, ale pouze jako se svou kamarádkou, pochopila jsem to dobre? Jako se svou partnerkou se s tebou tedy neukazuje.. Asi má duvod. Panáček na tom vašem vztahu nehodlá nic měnit. A na jeho slzy bych se mu z vysoka vy.rala. Neponizuj se tím, ze budes vymyslet nejake komedie.. Rozejdi se s nim a najdi si někoho, s kým muzes mít budoucnost, ne jen naději v budoucnost. (Mmch, opravdu nemáš ani špetku výčitek z toho, co děláš jeho manželce?).. Ze na to vy, milenky, mate žaludek..
Nechce s tebou vztah, po 7 letech, tak asi proto, ze jsi proste dobra jen na sex, zrejme ti neveri, ze casem by sis nenasla nejakyho jinyho milence s vyhodami atd. Kdyby te miloval jak rikas, tak by s tebou byl. Se vsim vsudy. Je jen otazka casu, nez prijde nejaka lepsi nez ty a po tobe ani nevzdechne. Tomu ver.
Blackstar
po 7 letech? Tak bych frajerovi řekla, že buď se ožení semnou(když je to taková láska nebeská) a nebo ať si veme tu krasavici a pa pa. Navíc u vás je problém, že jste nerozhodný oba ![]()
@blackstar píše:
@Wiolla hledá si holky typu domácí putky bez špetky přitažlivosti, kterých má jistotu… já jsem opak… a to ho i vzrušuje… má dost nízké sebevědomí… a já mu věčně nemasiruju ego a ani nesedim doma…
A ty opravdu chceš pro život chlapa s nízkým sebevědomím??? Jako fakt vážně?
![]()
@blackstar píše:
asi je chytrej…s jinejma spí a jiný si bere ![]()
podle mne jediný řešení je dát mu nůž na krk a at si vybere…jinak ukončit
@blackstar píše:
No vidíš, a máš to! Jsi pro něj LÁKAVÁ, ALE DOMA BY TĚ NECHTĚL.
Polož si tedy ještě jinou otázku: PROČ JEŠTĚ ZTRÁCÍŠ ČAS?!
@Gina108 píše:
A ty opravdu chceš pro život chlapa s nízkým sebevědomím??? Jako fakt vážně?![]()
přesně na to jsem se ptala…že v mých očích teda nenní ani o co stát
![]()
To asi podle mě nebude láska, ale už jen přežitý a trapný zvyk… ![]()
@blackstar píše:
jo a ted si to vystihla. Proste si jen na sex a ne na zivot.
Jen mě tak napadlo, jen aby z něj ve finále nebyl takovej ten trouba bez sebevědomí, který doma drtí manželku a ještě ji ve finále tříská… Aby si to sebevědomí nahonil…