Jak provalit nevěru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1836
15.8.14 14:22

To je také možné, že si může on myslet, že ho máš ty jen na sex…určitě je nejvyšší čas to rozseknout. Ale udělala bych to osobně, ne mailem. Už je proto, že bych chtěla vidět jeho okamžitou reakci, výraz tváře…do mailu se může napsat cokoliv, ale emoce se přes něj nepřenesou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
15.8.14 14:23

@blackstar no, to je opravdu charakter. :zed: nechová se k tobě jako kamarádce, ale jako paša..tomu by vyhovovalo mít doma manželku co mu do ničeho nekecá, nic nechce, zařídí mu teplo rodinného krbu, a bokem si vydržovat milenku. :nevim: Chceš takového chlapa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
15.8.14 14:24

@Marsmeli mě pořád zní divně to, že ji podvádí s @blackstar. Vždyt by to mělo být naopak, Blackstar znal přece dřív než zlatokopku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.8.14 14:24

@Marsmeli je s ní 2 roky, podvadel ji na začátku vztahu, rok byl hodný, od listopadu ji zas podvadel, n valentyna se ji přiznal a doteď podvadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
15.8.14 14:25
@blackstar píše:
Popravdě, je mi už jedno, jak to dopadne, chci to uzavřít a znovu začít, at už s ním nebo bez něj… ještě bych to nejradši řekla té jeho, protože vzít si ho, když ji podvadi a nejen to… kolikrát mi psal a ona byla vedle něj. Vrchol bylo, když jsem byla s našima na obědě, on ram přišel s ní a za 2hodiny mi volal, že mě musí hned vidět… prostě za to ho nenavidim… a přitom ho miluju

No ty vole to je vážný, pošli ho do predele.

• Citovat
  • Upravit
Hanney
15.8.14 14:26

Vy ste teda dobrý psychopati… oba dva

• Citovat
  • Upravit
32
15.8.14 14:27

Proč je to zlatokopka? On má peníze a umí je vydělat, ona je zvyklá na určitý standard, i přesto, že ji podvadi, je s ním a toleruje mu to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924

@PerlaMarina jenže zlatokopka je oficiální vztah, zakladatelka je kamarádka s výhodami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@blackstar píše:
Popravdě, je mi už jedno, jak to dopadne, chci to uzavřít a znovu začít, at už s ním nebo bez něj… ještě bych to nejradši řekla té jeho, protože vzít si ho, když ji podvadi a nejen to… kolikrát mi psal a ona byla vedle něj. Vrchol bylo, když jsem byla s našima na obědě, on ram přišel s ní a za 2hodiny mi volal, že mě musí hned vidět… prostě za to ho nenavidim… a přitom ho miluju

Do ni ti nic neni. A ne, neni to projev tve dobroty ji neco rikat. Je to podlost a zarlivost.
Kamaradka se takhle motala asi 10 let… ten jeji se behem toho stihl ozenit a poridit si dite s jinou… pak jeste 5 let truchlila… kolik ji bylo, kdyz ji to preslo, psat nebudu.
Anonym kvuli kmaradky.

• Citovat
  • Upravit
283
15.8.14 14:28

@PerlaMarina tak ze zakladatelkou je kamarád a zlatokopka je přítelkyně, tak asi proto ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
15.8.14 14:28

@blackstar no, tak má asi slečna jiné priority..nedivím se že si ji chce vzít, když má naději že mu bude tolerovat milenky. to je přece pro něj ideální žena. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
15.8.14 14:32

@andelka83 @Marsmeli já vím, jen jsem na to chtěla poukázat :) aby si zakladatelka uvědomila, že mu dělá vola.

@blackstar počkej, ty píšeš, že bys to nejraději řekla i té jeho, protože vzít si ho, když ji podvádí… a jinde zase píšeš, že ona to ví, že je podváděná, že se jí on přiznal a ona mu to toleruje :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.8.14 14:34

@andelka83 teď je otázka, jestli ji tohle bude stačit i za pár let… na jednu stranu ji nenávidím, na druhou ji lituju… jedno mé já by chtělo at se to dozví a druhé at na to přijde sama… no… ale na každého jednou dojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
15.8.14 14:35

Já nějak nechápu, kde je problém. Řekni mu, že ho miluješ - do očí a prostě buď on tebe taky a budete ofiko pár a nebo Ti řekne, že ne…a Ty to prostě musíš přijmout a nedělat nějaké podlosti ve smyslu provalení nevěry jeho parnerce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.8.14 14:36

Ona to ví, ale pochybuju, že ji řekl, kolikrát a jak dlouho to trvá, omlouvám se za zmatky… moc myšlenek a pomalé prsty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí