Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je také možné, že si může on myslet, že ho máš ty jen na sex…určitě je nejvyšší čas to rozseknout. Ale udělala bych to osobně, ne mailem. Už je proto, že bych chtěla vidět jeho okamžitou reakci, výraz tváře…do mailu se může napsat cokoliv, ale emoce se přes něj nepřenesou.
@blackstar no, to je opravdu charakter.
nechová se k tobě jako kamarádce, ale jako paša..tomu by vyhovovalo mít doma manželku co mu do ničeho nekecá, nic nechce, zařídí mu teplo rodinného krbu, a bokem si vydržovat milenku.
Chceš takového chlapa?
@Marsmeli mě pořád zní divně to, že ji podvádí s @blackstar. Vždyt by to mělo být naopak, Blackstar znal přece dřív než zlatokopku, ne?
@Marsmeli je s ní 2 roky, podvadel ji na začátku vztahu, rok byl hodný, od listopadu ji zas podvadel, n valentyna se ji přiznal a doteď podvadi
@blackstar píše:
Popravdě, je mi už jedno, jak to dopadne, chci to uzavřít a znovu začít, at už s ním nebo bez něj… ještě bych to nejradši řekla té jeho, protože vzít si ho, když ji podvadi a nejen to… kolikrát mi psal a ona byla vedle něj. Vrchol bylo, když jsem byla s našima na obědě, on ram přišel s ní a za 2hodiny mi volal, že mě musí hned vidět… prostě za to ho nenavidim… a přitom ho miluju
No ty vole to je vážný, pošli ho do predele.
Proč je to zlatokopka? On má peníze a umí je vydělat, ona je zvyklá na určitý standard, i přesto, že ji podvadi, je s ním a toleruje mu to ![]()
@PerlaMarina jenže zlatokopka je oficiální vztah, zakladatelka je kamarádka s výhodami.
@blackstar píše:
Popravdě, je mi už jedno, jak to dopadne, chci to uzavřít a znovu začít, at už s ním nebo bez něj… ještě bych to nejradši řekla té jeho, protože vzít si ho, když ji podvadi a nejen to… kolikrát mi psal a ona byla vedle něj. Vrchol bylo, když jsem byla s našima na obědě, on ram přišel s ní a za 2hodiny mi volal, že mě musí hned vidět… prostě za to ho nenavidim… a přitom ho miluju
Do ni ti nic neni. A ne, neni to projev tve dobroty ji neco rikat. Je to podlost a zarlivost.
Kamaradka se takhle motala asi 10 let… ten jeji se behem toho stihl ozenit a poridit si dite s jinou… pak jeste 5 let truchlila… kolik ji bylo, kdyz ji to preslo, psat nebudu.
Anonym kvuli kmaradky.
@PerlaMarina tak ze zakladatelkou je kamarád a zlatokopka je přítelkyně, tak asi proto ne?
@blackstar no, tak má asi slečna jiné priority..nedivím se že si ji chce vzít, když má naději že mu bude tolerovat milenky. to je přece pro něj ideální žena. ![]()
@andelka83 @Marsmeli já vím, jen jsem na to chtěla poukázat
aby si zakladatelka uvědomila, že mu dělá vola.
@blackstar počkej, ty píšeš, že bys to nejraději řekla i té jeho, protože vzít si ho, když ji podvádí… a jinde zase píšeš, že ona to ví, že je podváděná, že se jí on přiznal a ona mu to toleruje
![]()
@andelka83 teď je otázka, jestli ji tohle bude stačit i za pár let… na jednu stranu ji nenávidím, na druhou ji lituju… jedno mé já by chtělo at se to dozví a druhé at na to přijde sama… no… ale na každého jednou dojde…
Já nějak nechápu, kde je problém. Řekni mu, že ho miluješ - do očí a prostě buď on tebe taky a budete ofiko pár a nebo Ti řekne, že ne…a Ty to prostě musíš přijmout a nedělat nějaké podlosti ve smyslu provalení nevěry jeho parnerce ![]()
Ona to ví, ale pochybuju, že ji řekl, kolikrát a jak dlouho to trvá, omlouvám se za zmatky… moc myšlenek a pomalé prsty ![]()