Jak provalit nevěru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1836
15.8.14 14:02
@Wiolla píše:
Postav to jinak. Řekni mu, že je toho na tebe moc. Že takto to už dál nechceš, že tě to ničí (viz problémy, kvůli kterým tě utěšovl, + že jsi milenka na 2.koleji). Řekni mu, že ho miluješ a že buď spolu budete mít oficiální vztah (a s tam tou slečnou se rozejde) nebo to v zájmu svého duševního zdraví musíš ukončit. Ať si vybere…
:pankac: :palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.8.14 14:02
@blackstar píše:
@Wiolla to je dobré řešení… at se rozhodne jak chce… :-)

Jen musíš vědět, že to chceš jen takto a neuhnout z toho! Pak to řešení necháváš na něm (výběr ze 2 možností). Jakmile začne smlouvat, že to tak nejde, a výmluvy proč a bla bla bla a že aspoň se sem tam potkat a bla bla bla, tak to utnout, že to nepřipadá v úvahu, protože TEBE by to zničilo!

Pokud se v tom tedy nechceš plácat dalších 7 let a nechat si ujet vlak na perspektivní vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.8.14 14:05

@andelka83 děkuji, je to tak… vrhnam se do psaní, buď mu to předám osobně a nebo přečtu, ideál obojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
15.8.14 14:05

Nenapadne tě, že kdyby s tebou chtěl být, tak si nenabrnkne zlatokopku a nevezme si jí, řekla bych jí to, ale ne kvůli sobě, ale kvůli ní, aby nebyla se zmetkem, kterej 7 let potřebuje tentat jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
15.8.14 14:07

…ale je skoro jisté, že se s tebou rozejde a ty to víš, proto jsi to ještě neudělala.
Napřed to možná bude zase zkoušet uhrát na tvoje city, aby o pohodlný vztah s tebou a dostupný sex nepřišel, ale oficiální vztah ti nenabídne, za to mu nestojíš. Ale možná ti jeho hroutící se scéna a pláč opět zalichotí a ty se necháš zase zmanipulovat…pak se v tom budeš plácat a bude to stále horší, on se ožení, narodí se mu děti…a ty budeš pořád sama, bez milujícího partnera, bez rodiny, stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.8.14 14:07
@blackstar píše:
@andelka83 děkuji, je to tak… vrhnam se do psaní, buď mu to předám osobně a nebo přečtu, ideál obojí

A piš to na PC, ať to můžeš promazávat a přepisovat. V tom je výhoda takto psaného textu, že se z chaotické záležitosti nakonec může vyklubat jasné sdělení. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.8.14 14:08

@fifinka609 jednoduše, nejsem zvyklá řešit své problémy s kamarády, aspoň ne ty velké… většinou si to vyresim sama a hned, jinak s rodinou… jasně, řeknu, zmíním se, zanadavam, ale nebrecim… jen toho teď bylo a je moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
15.8.14 14:08

@blackstar no ja by som predtym nez sa s nim rozides povedala ze ho milujes a ze chces bud vsetko alebo nic, ten vas vztah je zvlastny, mnoho veci nemate ujasnenych a mozno si on mysli ze ho mas ty len na sex… aby si raz nebanovala ze si mu to nikdy nepovedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.8.14 14:10

@rodinka4 Však ona mu to v tom dopise napíše, že ho miluje. ;-) Je to poslední věc, kterou pro jejich (ne)vztah neudělala. Až to udělá a on to přesto odmítne, půjde se jí snáze dál… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
15.8.14 14:12

Jezis, kolik vam je? Podobne „vztahy“ jsem mela tak kolem dvacitky a pak jsem z toho vyrostla… :) Tohle neni dospele chovani ani nahodou a uprimne nechapu, ze to s nim tahnes tak dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32922
15.8.14 14:14

@blackstar no, myslím že nepřečteš, já bych na to neměla..jak z červené knihovny..Já bych mu to napsala emailem a počkala na vyjádření. :nevim: KAždopádně držím palce ať to ustojíš. Ať už to dopadne jakkoliv, ale je opravdu nejvyšší čas to nějak rozseknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
15.8.14 14:17
@eva333 píše:
A proč se teda nedáte dohromady? Rozumíte si, spíte spolu, máte společné zájmy…nějak nechápu :D

Taky nerozumím. Moc vážně to asi nebere, když hledá jinde.

• Citovat
  • Upravit
32
15.8.14 14:18

Popravdě, je mi už jedno, jak to dopadne, chci to uzavřít a znovu začít, at už s ním nebo bez něj… ještě bych to nejradši řekla té jeho, protože vzít si ho, když ji podvadi a nejen to… kolikrát mi psal a ona byla vedle něj. Vrchol bylo, když jsem byla s našima na obědě, on ram přišel s ní a za 2hodiny mi volal, že mě musí hned vidět… prostě za to ho nenavidim… a přitom ho miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.8.14 14:19

Jej, když to po sobě čtu, říkám si, je čas jít dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.8.14 14:19

@blackstar 8o to je síla a jak dlouho jí podvádí s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí