Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wiolla píše:
Postav to jinak. Řekni mu, že je toho na tebe moc. Že takto to už dál nechceš, že tě to ničí (viz problémy, kvůli kterým tě utěšovl, + že jsi milenka na 2.koleji). Řekni mu, že ho miluješ a že buď spolu budete mít oficiální vztah (a s tam tou slečnou se rozejde) nebo to v zájmu svého duševního zdraví musíš ukončit. Ať si vybere…
@blackstar píše:
@Wiolla to je dobré řešení… at se rozhodne jak chce…
Jen musíš vědět, že to chceš jen takto a neuhnout z toho! Pak to řešení necháváš na něm (výběr ze 2 možností). Jakmile začne smlouvat, že to tak nejde, a výmluvy proč a bla bla bla a že aspoň se sem tam potkat a bla bla bla, tak to utnout, že to nepřipadá v úvahu, protože TEBE by to zničilo!
Pokud se v tom tedy nechceš plácat dalších 7 let a nechat si ujet vlak na perspektivní vztah…
@andelka83 děkuji, je to tak… vrhnam se do psaní, buď mu to předám osobně a nebo přečtu, ideál obojí
Nenapadne tě, že kdyby s tebou chtěl být, tak si nenabrnkne zlatokopku a nevezme si jí, řekla bych jí to, ale ne kvůli sobě, ale kvůli ní, aby nebyla se zmetkem, kterej 7 let potřebuje tentat jinde..
…ale je skoro jisté, že se s tebou rozejde a ty to víš, proto jsi to ještě neudělala.
Napřed to možná bude zase zkoušet uhrát na tvoje city, aby o pohodlný vztah s tebou a dostupný sex nepřišel, ale oficiální vztah ti nenabídne, za to mu nestojíš. Ale možná ti jeho hroutící se scéna a pláč opět zalichotí a ty se necháš zase zmanipulovat…pak se v tom budeš plácat a bude to stále horší, on se ožení, narodí se mu děti…a ty budeš pořád sama, bez milujícího partnera, bez rodiny, stará.
@blackstar píše:
@andelka83 děkuji, je to tak… vrhnam se do psaní, buď mu to předám osobně a nebo přečtu, ideál obojí
A piš to na PC, ať to můžeš promazávat a přepisovat. V tom je výhoda takto psaného textu, že se z chaotické záležitosti nakonec může vyklubat jasné sdělení. ![]()
@fifinka609 jednoduše, nejsem zvyklá řešit své problémy s kamarády, aspoň ne ty velké… většinou si to vyresim sama a hned, jinak s rodinou… jasně, řeknu, zmíním se, zanadavam, ale nebrecim… jen toho teď bylo a je moc…
@blackstar no ja by som predtym nez sa s nim rozides povedala ze ho milujes a ze chces bud vsetko alebo nic, ten vas vztah je zvlastny, mnoho veci nemate ujasnenych a mozno si on mysli ze ho mas ty len na sex… aby si raz nebanovala ze si mu to nikdy nepovedala…
@rodinka4 Však ona mu to v tom dopise napíše, že ho miluje.
Je to poslední věc, kterou pro jejich (ne)vztah neudělala. Až to udělá a on to přesto odmítne, půjde se jí snáze dál… ![]()
Jezis, kolik vam je? Podobne „vztahy“ jsem mela tak kolem dvacitky a pak jsem z toho vyrostla…
Tohle neni dospele chovani ani nahodou a uprimne nechapu, ze to s nim tahnes tak dlouho ![]()
@blackstar no, myslím že nepřečteš, já bych na to neměla..jak z červené knihovny..Já bych mu to napsala emailem a počkala na vyjádření.
KAždopádně držím palce ať to ustojíš. Ať už to dopadne jakkoliv, ale je opravdu nejvyšší čas to nějak rozseknout.
@eva333 píše:
A proč se teda nedáte dohromady? Rozumíte si, spíte spolu, máte společné zájmy…nějak nechápu
Taky nerozumím. Moc vážně to asi nebere, když hledá jinde.
Popravdě, je mi už jedno, jak to dopadne, chci to uzavřít a znovu začít, at už s ním nebo bez něj… ještě bych to nejradši řekla té jeho, protože vzít si ho, když ji podvadi a nejen to… kolikrát mi psal a ona byla vedle něj. Vrchol bylo, když jsem byla s našima na obědě, on ram přišel s ní a za 2hodiny mi volal, že mě musí hned vidět… prostě za to ho nenavidim… a přitom ho miluju