Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neboj se a hlavně to pořádně profiltruj - tedy na schůzky choď jen s těmi, kteří opravdu co nejvíce odpovídají Tvým požadavkům…nepočítej s tím, že kuřák přestane kouřit, alkoholik chlastat a tak podobně.
A s úsměvem ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prvnĕ jako jiné prosím o anonymitu. Trochu se stydím a není mi to úplnĕ příjemné. Založila jsem si profil na seznamce, k mému údivu se mi ozvalo pomĕrnĕ dost mužů, což mi samozřejmĕ zalichotilo, nicménĕ jsem dostala strach z potencionálních setkání, strach, že nebudu pro muže dostatečnĕ hezká, mám tam fotku obličeje a ty můžou nĕkdy zkreslovat, i když já si myslím, že tahle moc ne. Mám obavy i z postavy, sice makám, ale pořád to není po porodu ono, chybí mi sundat tak pĕt kilo a samozřejmĕ mĕ začala pronásledovat vĕta mého ex „kdo by tĕ chtĕl a navíc s dĕckem“. Je mi to hloupé, ale je mi skoro do breku. Nevím, proč si nevĕřím, ráda bych to zmĕnila, protože vím, ze sebevĕdomí dĕlá při setkání hodnĕ a nerada bych třeba propásla nĕjakého fajn chlapa. Dĕkuji za vaše rady
Sice je to drobně mimo tvou otázku, ale musím reagovat na tvého ex. Kdybych měla brát vážně, co mi kdy ex (měla jsem před svým nynějším dva vztahy), tak jsem na psychiatrii, sedím čelem v rohu, houpu se s kapucí na hlavě a říkám si „jsem tak nemožná, tlustá, ošklivá, hloupá, nicka…“. Jojo, kluci byli zlatíčka, dokud jsem oběma nepřišla na nevěru a neopustila je. Od té doby prý brzy pochopím, jak jsem bez nich totálně ztracená, jsem nic, žádný chlap by si o mě neopřel ani kolo a že se mám na sebe podívat, jak vypadám a že se mnou hlavně začali, protože jim mě bylo líto. (Oba se tak nějak shodovali v tom, co říkali). Ale co jsem tu četla, tak chlapi ví, jak ublížit a útok na ženské sebevědomí je to první, na co se zmůžou. ![]()
Takže neřeš a žij. Využij šance se seznámit a pokud si nepadnete do oka, tak svět se nezboří, můžeš takto poznat i nové kamarády, kteří tě přivedou na nové zkušenosti (nemyslím sex!, ale zájmy).
A nebuď naivní. Pánové tam mají také fotky, které jim maximálně lichotí a v realitě to až tak slavné není.
Mám pár známých na seznamce, tak to umím posoudit profilová fotka X realita
Ahojky, Maculinka má 100% pravdu na ex se vyprdni a hlavně se nestresuj. První dojem je samozřejmě důležitý, ale 5kg nahoru nebo dolů nic neřeší. Hledání chlapa si užívej…
Prosímtě, víš kolik běhá po světě slušných chlapů, kteří Tebe a Tvé dítě budou milovat? Dost na to, aby jsi nějakého potkala, takže neřeš co bylo a dívej se dopředu ![]()
Ber každou schůzku jako cvičení svýho sebevědomí, z ex bych si těžkou hlavu nedělala.. Tohle říkaj všichni bo nesnesou myšlenku že někdo bude lepší než oni ![]()
Já měla za svobodna taky něco schůzek na slepo a taky jsem se pokaždý bála jestli se budu dotyčnému líbit…zbytečně, líbila jsem se vždy
bohužel mě se nelíbil ani jeden, ale to už odbočuji. A to jsem tam ani neměla fotku, takže oni vůbec netušili do čeho jdou
Ti tví zájemci to vědí a zkrátka se jim líbíš, tak buď v klidu. Zezačátku tam asi bude nervozita, ale postupně se otrkáš neboj a když to nevyjde s jedním, vyjde to s dalším
A na slova bývalého zapomeň, patrně tě chtěl jen znejistět a ranit, vůbec nad tím už nepřemýšlej a směle do toho ![]()
Holky, diky, vyselektovala jsem jich jen nekolik, prvni schuzku budu mit pristi tyden, tak se necham prekvapit a budu se snazit neresit ![]()
…„nicménĕ jsem dostala strach z potencionálních setkání, strach, že nebudu pro muže dostatečnĕ hezká, mám tam fotku obličeje a ty můžou nĕkdy zkreslovat…“
Mno, já bych se spíš bála u těchto seznamek, aby mne nikdo nezabil atd.
…je to opravdu bezpečné, setkat se s oním mužem ze seznamek???
@annnettt rommy a jaky je rozdil mezi tim, kdyz se s nekym seznamis treba v restauraci, v praci, v obchode, na dovolene, v telocvicne, predstavi vas kamaradi, nebo si myslis, ze vrahove zen nepracuji, nechodi nakupovat, nejezdi na dovolenou, nesportuji, nemaji kamarady? Myslis, ze vyedavaji cely dny doma? O vetsine takovych lidi bys nikdy nerekla, co jsou zac. To je hodne zkreslena predstava, ze se na seznamkach soustredi uchylove, psychicky labilni jedinci, ci dokonce vrahove… ![]()
Ahoj holky, prvnĕ jako jiné prosím o anonymitu. Trochu se stydím a není mi to úplnĕ příjemné. Založila jsem si profil na seznamce, k mému údivu se mi ozvalo pomĕrnĕ dost mužů, což mi samozřejmĕ zalichotilo, nicménĕ jsem dostala strach z potencionálních setkání, strach, že nebudu pro muže dostatečnĕ hezká, mám tam fotku obličeje a ty můžou nĕkdy zkreslovat, i když já si myslím, že tahle moc ne. Mám obavy i z postavy, sice makám, ale pořád to není po porodu ono, chybí mi sundat tak pĕt kilo a samozřejmĕ mĕ začala pronásledovat vĕta mého ex „kdo by tĕ chtĕl a navíc s dĕckem“. Je mi to hloupé, ale je mi skoro do breku. Nevím, proč si nevĕřím, ráda bych to zmĕnila, protože vím, ze sebevĕdomí dĕlá při setkání hodnĕ a nerada bych třeba propásla nĕjakého fajn chlapa. Dĕkuji za vaše rady